Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Pa valjda si provalio vise da treba da navijas za PSG da prodju, da bi ispali, a ne obrnuto :D

Provalio sam, ali ne mogu za njih navijat i tih tri sata pa makar značilo da će da ispadnu zbog toga. HAHA

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

CAd9KgUUUAAVEb_.jpg

Premijerligaši jure novac, dok ostali evropski klubovi traže slavu u Evropi.

Inače, pored slave u Evropi, osvajač LŠ dobija tri besplatna topla obroka.

1517387_1027337180628501_631120753283483

BPL je smijesna liga, po kvaliteti daleko ispod Francuske, Portugalske, Ruske, Njemacke, Spanske pa i Italijanske. Ovi danasnji statisticki podaci govore da se cak i MLS blizi po bodovima.

Kad skontaš da će Juventus ili Monaco igrati polufinale..

PSG - Barcelona

Već su igrali u grupi, Barcelona je naravno favorit, šteta što Ibrahimović neće igrati, PSG ima šanse jedino ako naprave dobar rezultat kod kuće.

Barcelona prolazi 90%..

Atletico Madrid - Real Madrid

Mislim da je Real dobio ekipu koju su najviše izbjegavali, Atletico zna igrati protiv Reala, Atletico nije po kvalitetu bolji od Reala ali mislim da imaju dobre šanse za prolaz. Mislim da su ovde šanse 50-50..

Porto - Bayern

Bayern apsolutni favorit, nema se šta pričat, Porto može pružiti jak otpor možda jednu utakmicu, ali u dvije utakmice protiv Bayerna nemaju šanse.

Juventus - Monaco

Mislim da su i jedni i drugi zadovoljni izvlačenjem, možda malo više Juventus, Juventus blagi favorit 55%-45%.

BPL je smijesna liga, po kvaliteti daleko ispod Francuske, Portugalske, Ruske, Njemacke, Spanske pa i Italijanske. Ovi danasnji statisticki podaci govore da se cak i MLS blizi po bodovima.

Sorry, nije moj običaj, ali moram pitati. Na kakvim si ti drogama?  :D

Barcelona, Bayern i Juventus prolaze k'o od šale. Atletico - Real, šanse su 48:52 %.

Bayern poslije Shakhtara ponovo na testu zrelosti. 

Monaco je vec odradio svoje finale prolaskom grupe i Arsenala. Nemaju sta izgubiti, Juventus jest favorit i bas sto svi ocekuju da prodju, ko zna, mozda Monaco jos jednom istroluje svijet.

Simeone trazio Real, UEFA mu dala Real :D

Dalje idu

PSG, Atletiko, Porto i Juventus.

Sorry, nije moj običaj, ali moram pitati. Na kakvim si ti drogama?  :D

Barcelona, Bayern i Juventus prolaze k'o od šale. Atletico - Real, šanse su 48:52 %.

Ma zajebavam se ja. Al ima dosta clanova na drogama :D Ko zna koje su...

Ako ne smatraš PL najkvalitetnijom ligom na svetu nisi normalan, tako to funkcioniše ovde, mikrokosmos našeg društva.

Porto prolazi Bajern 100%. Porto osvaja LS 20%

Barca, Real, Bayern i Juve idu dalje po meni. Koliko god Atletico bio crna mačka Realu, vjerujem da će Real ipak razbiti Atletico, a ovo ostalo je sve više-manje izvjezno tko ide dalje

Ako ne smatraš PL najkvalitetnijom ligom na svetu nisi normalan, tako to funkcioniše ovde, mikrokosmos našeg društva.

Ako mislis da PL nije najkvalitetnija normalan si, samo nisi u pravu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.