16. april 2015.11 god. comment_213402 U dobrom su sastavu bili, pa su opet popušili: Moram priznati da je Barcelona odlična. Sigurno je da su puno bolji od nas. Kako se poigraše s PSG-om na njihovom terenu. A mi na našem nismo mogli meda, iako su oni imali igrača manje. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213407 Luiz kriv za 2 gola isto neki amater jebem mu za kakvog igrača smo mi uzeli 52 mil € . Naravno protiv nas briljirao -.-' . Sada mi je još više krivo zbog našeg ispadanja :( . Bayern se poskliznuo ali mislim da će proći Porta bez obzira na veliku prednost. Danila neće biti u revanšu . Barcelona već riješila pitanje putnika u 1/2. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213412 Luiz kriv za 2 gola isto neki amater jebem mu za kakvog igrača smo mi uzeli 52 mil € . Naravno protiv nas briljirao -.-' .Sada mi je još više krivo zbog našeg ispadanja :( . Bayern se poskliznuo ali mislim da će proći Porta bez obzira na veliku prednost. Danila neće biti u revanšu . Barcelona već riješila pitanje putnika u 1/2. Žali se Mourinhu kojem su muda ostala kod kuće u ženinom međunožju. PSG-a smo trebali lagano apsolvirati, ali jbg. Ne možeš ti bit pička i bunkerisat se i nešto kalkulirati na kraju uvijek proći. Ne možeš da ga jebeš. MAAAAAJSTOR! https://vine.co/v/ezzgzgBu1I6 Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213487 Bolje da smo ispali od PSG nego da nas naguzi Barsa. Imam neki osecaj kao da je ekipa na neki nacin svesno odigrala slabije u Ligi Sampiona, da bi se potpuno fokusirali na EPL. Prosle godine smo isli i na jedno i na drugo, sto je preveliki zalogaj za ovako mladu i neiskusnu ekipu i na kraju smo ostali bez trofeja u vitrinama. Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213525 Chelsea je rak rana Barceloni, Messiju posebno. Kolika god bila razlika u igrackom kadru, uvek smo im jebali kevu. Mozda bi i ispali, ali bi prosli bolje nego sto ce PSG. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213591 Porto ako ispadne, to ce biti samo jer ni Sadro ni Danilo nece igrati revans.. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213592 Chelsea kolko god da je slab, uvek će derati ne znam kolko jaku Barcelonu. Ista stvar je i sa KK Partizan protiv KK Crvena Zvezda Beograd Telekom Diva Idea. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214407 Oj timova u polufinalu. Ko god da osvoji neće mi bit drago. Real zbog onih šminkera navijača, neće biti kraja preseravanju. Juventus standard, jedan od najmržih timova. Bayern samo zbog Pepa. I Barca rame uz rame s Juventusom. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214408 Nek osvoji ko god hoće, samo da to ne bude Đubrentus. I to samo iz jednog razloga... Nećemo godinama moći opstati od Cae-a i priče kako je italijanska liga jača od engleske. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214409 Samo da oni zalizani simulatori u roze dresovima ne osvoje. Pa makar Barselona smrdljiva osvojila uz pomoc Ovreba. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214415 Samo Reall da ne odbrani. To ne bi voleo, a ne volim nijedne.. tu bi mi Bayern bio ok donekle da dobije. Eto za njih cu "navijati" A kakva sam majmuncina, pricam u ponedeljak sa drugom Bayern 7+, Real i Juve 0-1 gol i ne odigram, al bi se opario da sam konj odigrao. Resio bi letovanje :D Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214416 nepostojeci crveni karton mi uze iz dzepa 60 maraka.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214423 Real Madrid-Atletico Madrid 180 minuta igre 1 gol, Juventus-Monaco 180 minuta igre 1 gol#četvrtfinaleLP#emojmourinho#bunkerinjotisikriv. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214427 Samo Real da ne osvoji to nikako ne bi voleo. Ovi ostali ko im jebe mater nek uzme ko oce. Barsa i Bajern su favoriti prema do sad prikazanom, al ipak bolje Bajern da uzme nego Katalunja imaju par gotivnih igraca Alaba, Roben.. Juve mi je ogavan ne mogu ocima da ih vidim ali s jedne strane mi je drago sto su tu jer fale malo zabari u LS a ja sam jedan od onih koji bi volelo da Serija A bude kao nekad iako ih mrzim ali nek se povrate malo zbog ravnoteze a i mi zajedno sa njima :D Osilila se mnogo govna iz Spanije i njihovi navijaci a zbog nedostatka top ekipa neki sto ne mogu da prismrde zavrsnici u evropi(citaj: Arsenal, Liverpul) su u tripu da su jaki Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214438 https://www.youtube.com/watch?t=170&v=dywZETAn8Uo Jel moguce o cemu se ovdje raspravlja... Jel realno sta ovaj kreten Henry prica... A vidio sam isto ovako nesto, na nekoj stranici, kao u obrnutom fazonu, Ronaldo sebe stavlja u prvi plan slavljem. Ne mogu da vjerujem kakva sranja sve mozes procitat i poslusat, pa ljudi slave jbt jel to tesko da se shvati. Koji debilizam Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214449 [ZANIMLJIVOST] - U finalu Lige prvaka prošle godine Ramos je postigao gol 2 minute i 48 sekundi nakon regularnih 90 minuta, Chicharito je to učinio 2 minute i 48 sekundi prije 90-e minute. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214459 [ZANIMLJIVOST] - U finalu Lige prvaka prošle godine Ramos je postigao gol 2 minute i 48 sekundi nakon regularnih 90 minuta, Chicharito je to učinio 2 minute i 48 sekundi prije 90-e minute. Δ Δ Δ ILLUMINATI Δ Δ Δ Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214463 Nadam se da će Real osvojiti. Juve NE, Barca NE, Bayern NE. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214485 Volio bih Juve, ako ne oni onda redom Bayern, Barcelona, Real... Inače bi Real bio ispred Barcelone, ali ne želim da oni prvi uspiju obranit LP Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.