15. april 2015.11 god. comment_213273 Nema veze odakle je, pogrešno ste protumačili izjavu al ne čudi me to :D Frajer misli ne može suditi neko ko je jučer bio na glavni na derbiju šta ja znam Čukarički - Donji Srem i par dana kasnije da sudi četvrtfinale Lige Šampiona između gradskih rivala u užarenoj atmosferi. I ima donekle pravo. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213275 Nema veze odakle je, pogrešno ste protumačili izjavu al ne čudi me to :D Frajer misli ne može suditi neko ko je jučer bio na glavni na derbiju šta ja znam Čukarički - Donji Srem i par dana kasnije da sudi četvrtfinale Lige Šampiona između gradskih rivala u užarenoj atmosferi. I ima donekle pravo. Nije mu ovo prva tekma ovakva, i sta ima pravo strasno sudio, osim kada je dao zuti mandzukicu, kada je neko mandzu laktom spucao :D Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213276 nema pravo,krivo mu je samo što nisu dobili real pa sad traži izgovore na sve strane ono jbt mažić sudi godinama unazad sva velika takmičenja,nema više nikakve veze sa srbijom,osim što sudi derbi kako kad i svako ko prati fudbal kolko tolko znao bi da ova izjava nema nikakvog osnova ako bi gledali iz tog ugla čak i da bi bilo relevantno to odakle dolazi,činjenica da dolazi iz srbije može samo da mu bude prednost,jer ako može da izdrži pritisak meća zvezda-partizan onda može da izadje na kraj i sa "pišljivim" derbijem izmedju reala i am sad su našli da mu traže dlaku u jajetu,prave od komarca slona,nije čovek mašina,može nekad i da pogreši ali nije zaslužio toooooliko kritika pogotovo ne one sa naglaskom na njegovo poreklo Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213280 wisey, onda je trebao reći tako a ne: ne može Srbin suditi meč ovakve važnosti nabijem tog suareza na kurac, nije ovo Mažiću prva utakmica u LŠ, lik je sudio na SP itd a u Srbiji ne sudi čuka-donji srem.. nego samo derbi i neke utakmice Partizana i Zvezde protiv manjih timova pa lik je sudio utakmicu gdje je čitava jebena tribina zapaljena Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213281 Frajer misli ne može suditi neko ko je jučer bio na glavni na derbiju šta ja znam Čukarički - Donji Srem i par dana kasnije da sudi četvrtfinale Lige Šampiona između gradskih rivala u užarenoj atmosferi. I ima donekle pravo. Ima i ova priča smisla, ali ne može niko birati u kojoj će ligi biti sudija i isto tako ako je sudija sa Balkana ne mora značiti da nema kvalitet. Ako ćemo ići takvom logikom onda bi Mažić trebao suditi utakmice tipa Plzen-Cluj jer eto gle čuda nema prilike da za vikend sudi Real-Barcelona, a realno Mažić je odličan sudija. Na kraju krajeva jel ima mjesto gdje je gore biti fudbalski sudija nego ovde kod nas na Balkanu, ako ovde nema pritiska onda ne znam gdje ga ima, a što se užarene atmosfere tiče to nema uopšte uticaj na sudiju ako sudija zna šta radi i ako drži utakmicu pod kontrolom. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213283 wisey, onda je trebao reći tako a ne: ne može Srbin suditi meč ovakve važnosti nabijem tog suareza na kurac, nije ovo Mažiću prva utakmica u LŠ, lik je sudio na SP itd a u Srbiji ne sudi čuka-donji srem.. nego samo derbi i neke utakmice Partizana i Zvezde protiv manjih timova pa lik je sudio utakmicu gdje je čitava jebena tribina zapaljena citiraću sam sebe, jer vjerovatno nećeš vidjeti moj post.. realno, ako se lik sa ovim izbori mirno..valjda može da osudi jedan meč gde jedino blicevi svetle druga stvar, ne kažem da je mažić ni dobar ni loš sudija, nego nema pravo suarez da kaže: ne može nama srbin suditi ovakvu utakmicu sudio je i japanac hrvatima, pa smo vidjeli, sudio je i ovrebo norvežanin nama.. itd, nisam čuo modrića da kaže: ne može nama kosooki japanac da sudi meč na otvaranju SP Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213284 Bale sinoć fula 1v1 čistu šansu, pa neće taj nikad dostići nivo najboljih igrača u svijetu. Inače, standardno preloš protiv kompaktnih ekipa jer nije on David Silva da može primiti loptu sa igračem na leđima u prostoru jednog kvadratnog metra. Mou mora dovesti Varanea, kakav je ono galop bio uz desnu liniju, dominacija nestvarna sinoć. malo ljudi to vidi al jbg,zato je naš azar pravo blago i za razliku od bejla predobar na malom prostoru,ne kažem da Bejl nije dobar igrač,daleko od toga,svako ima svoje mesto samo tvrdim da Az nudi više (bar nama) što se mene tiče,nije poenta u tome da li će neko dostići nivo "najnaj" nego kolko može sve to da se uklopi u kakav sistem što je Riberi lepo objasnio ,zašto bi on doveo Azara a ne KDB Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213288 wisey, onda je trebao reći tako a ne: ne može Srbin suditi meč ovakve važnosti nabijem tog suareza na kurac, nije ovo Mažiću prva utakmica u LŠ, lik je sudio na SP itd a u Srbiji ne sudi čuka-donji srem.. nego samo derbi i neke utakmice Partizana i Zvezde protiv manjih timova pa lik je sudio utakmicu gdje je čitava jebena tribina zapaljena Ja čisto sumnjam da je uopšte upotrijebio riječ Srbin, već to domaći novinari s namjerom ubace da bi zapalili masu, što im odlično ide. Mislim da Suarez pojma nema odakle je sudija. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213289 Ja čisto sumnjam da je uopšte upotrijebio riječ Srbin, već to domaći novinari s namjerom ubace da bi zapalili masu, što im odlično ide. Mislim da Suarez pojma nema odakle je sudija. Suarez expressed his frustration after the game, saying on Spanish TV: 'The referee is very bad. They can't use a Serbian referee for these type of games, with all my respect. 'I hope that in the return leg they pick a better referee.' His comment could result in matches being added to his one-game suspension. The midfielder published a statement on Twitter after the game, reading: 'I'd like to apologise if anyone has been offended by my words after the game, it was not my intention. 'I meant to say that games of this magnitude should be given to a referee from one of the big leagues. Nothing more, we all make mistakes. Lets keep working. #AupaAtleti.' Ancelotti did not agree with the Atletico Madrid man. He said: 'For me, the referee had a good game, it was a difficult match [to control].' dailymail "The referee is very bad, it is not right for a Serbian to do this type of game, Champions League quarterfinals. It is not serious," Suarez said. espn "The referee was very bad,†he said. “You can't have a Serbian in charge of a Champions League quarter-final, that isn't taking it seriously enough. skysports ANAM GA JE ŠUKNO :D Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213291 Čitam, čitam kalouda.. Vidio sam sve. Ne mislim ja na to, mislim na tempo igre i kvalitet igrača. Trendovi suđenja se mijenjaju, o tome je baš govorio Collina nedavno kad je boravio u Sarajevu na nekom seminaru. Mnogo se više pridaje pažnja igračima, vizualiziraju se sve moguće situacije tokom utakmice, analizira se prije tekme puno toga.. Ne kažem ja da je Mažić loš sudija, čak niti da je loše sudio sinoć (naprotiv), ali zar nije na SP npr. bilo baš nekakvih padobranaca od sudija iz pizde materine koji jednostavno ne mogu pratiti kvalitetu igre kvalitetom suđenja? Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213294 Collina je pohvalio Mazica za jucerasnji arbitrazu. Nije Mazic kriv sto je Mandzukic neotesani majmun kojeg treba fino izdegenjeciti, pa ce onda imati za sta da se buni. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213295 Jbt sunce gdje ces dat srbinu pistaljku u 1 4 finalu. Pa nije na paši Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213324 https://twitter.com/fersch_4/status/588414789933789185?lang=fr Da nije Nojer golman bi verovatno bio isključen. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213335 Barsa se posprdala sa nasim dzelatima :D Suarez i Mesi im lomili kicme, Nejmar daje puno golova al i dosta masi i malo sansi stvara. Hazz za njega bog fudbala Drago mi je sto je Porto dobio, nisam gledao sad cu da vidim pregled na Rtsu Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213344 Kako gadjam :hljeb: De posalji nekad ovako nesto u inb. treba para i nama :( Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213345 Bayern 3 greške u odbrani, 3 gola primiše. Ispali su kao neki amateri. Quaresma igra u životnoj formi, životinja je. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213347 Veruj mi da bi.. pokusao sam da napravim grupu na fb sa drugovima i postavljao 7 dana tikete, pao sve i to masio dosta. Onda sam izbrisao grupu, i skontao rezultati.com instalirani na telefonu mi donose nesrecu, i to izbrisem i krene me ponovo. U nedelju sam uzeo 120e otprilike, danas oko 65. A mesec sam u + 100e ovaj :D Rado bi ja davao parove, ali ko uz kurac kada dam parove popada sve,a jako mrzim da ljudi padaju zbog mene. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213354 Posteno. A dobro fazon je samo da te prate ljudi mora se pasti nekad jebemu. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213373 Kako gadjam :hljeb: A ja odigrao keca na PSŽ i razmišljao da stavim 2-2 na Bajern u onom kupu... lol Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213375 Kako gadjam :hljeb: A ja konj znam da ce Porto doci i ne igram njega, no sumece tablete iz Zagreba. Svaka cast za Barsu. Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213385 Rado bi ja davao parove, ali ko uz kurac kada dam parove popada sve,a jako mrzim da ljudi padaju zbog mene. Ma i ne treba da daješ parove, jer ako ne prođe tiket, ide mišljenja tipa "padam zbog tebe tiket, gori sam ja što te slušam" itd. Kada su utakmice u pitanju, Barcelona očekivano bez problema, Porto me nije iznenadio nešto posebno jer sam negdje očekivao da će biti težak protivnik bar u prvoj utakmici a i povrede su oslabile dosta Bayern. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.