Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Kad su koga Italijani razbili? :D

Borusiju preksinoc :D 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

I Mourinho je najbolji trener. I Chelsea je najbolji klub. Ko ne misli tako normalan je, samo nije u pravu. Jel tako?

Mou jeste najbolji. Chelsea trenutno nije najbolji (najbolji ne ispada iz LS na onakav nacin), ali stremi ka tome. TAKOE

1/4 finale:

PSG - Barcelona

Atletico M. - Real M. 

Porto - Bayern

Juventus - Monaco

Crveni po meni prolaze, a volio bih finale Atletico M. vs. Bayern. Naravno da Atletico osvoji.

Messi ce sam dobiti PSG.

UEFA je povećala nagradni fond za klubove učesnike u europskim takmičenjima za 25 %.

Klubovi sudionici Lige prvaka podijelit će iduće sezone 1,25 milijardi eura, što je povećanje od 25 posto u odnosu na ovu godinu, objavila je UEFA.

Nagradni fond Europa lige također je povećan, sa 232, na 380 milijuna eura u idući tri sezone.

Trenutno svaki sudionik Lige prvaka prima minimum po 8,6 milijuna eura, koji se uvećava u ovisnosti od daljih rezultata za jedan milijun eura po pobjedi u grupi, do 10,5 miliona eura, koliko dobiva pobjednik finala.

Pobjednik ovogodišnjeg finala primit će bonus od 37,4 milijuna eura, plus dio od ukupno 400 miliona eura za prava TV prijenosa.

• 3 sedmice kasnije...

Atletiko Real 0:0

Juventus Monako 1:0 (Vidal iz penala (delovalo je kao da je faul načinjen van kaznenog prostora)

SAD KAD JE ČELSKI BUS ISPAO NAJZAD MOŽEMO DA GLEDAMO LEP FUDBAL.

Atletico citav mec vrsi pritisak na sudije, a oni igraju takav nefudbal da to nema nigdje. I onda mi unistavamo fudbal?

Svaka sudijska odluka i prema sudiji trci pola tima, mislim na sta to lici? Mandzukic napravio 44 faula, Arda 2 manje, Suarez pa ostali. Kad je krenula utakmica pripremio se da navijam za njih, u 4. minuti poceo navijati za Real. Pravi fudbal ljudi igraju, nema sta.

Real je trebao natrpat Atletico u uvodnih 20-30 minuta. Sto se ostatka tekme tice realan rezultat. Jebem ti hljeb i one sve preplacene zvijezde kad nisu u stanju jedan gol zabit. Benzema flop of the game, prosto retardiran. A nije da nisam pao tiket samo real daje gol !!!

Atletico i dalje u igri. Atletico sa mnogo dobrim sansama da prodju dalje. Atletico prolazi

Atletico citav mec vrsi pritisak na sudije, a oni igraju takav nefudbal da to nema nigdje. I onda mi unistavamo fudbal?

Nije isto, Čelsi svakog prelaznog roka troši 3 milijarde tona suvog zlata koje Roman krade od bratskog nam ruskog naroda koje troše na dabl dekere, dok je Simeone usadio taktičku disciplinu, strast i želju za pobedom momcima iz kraja koji se nisu proslavili u ragbiju.

Greota kako je Monaco oštećen, faul je bio van 16 i to se jasno vidjelo. I onda se pojave ometeni mozgovi koji bojkotuju gol-tehnologiju. Da se može napraviti tako brza tehnologija kao što je gol-tehnologija, pokačio bih je na svim pozicijama i da donosi odluke za sve. Pun kurac više sakaćenja pojedinih ekipa. Kad pogledaš kroz istoriju, uvijek se isti klubovi guraju naprijed. Kakav je smisao sporta ako u njemu nema temeljnih vrijednosti poput čistoće i pravde?

Bale sinoć fula 1v1 čistu šansu, pa neće taj nikad dostići nivo najboljih igrača u svijetu. Inače, standardno preloš protiv kompaktnih ekipa jer nije on David Silva da može primiti loptu sa igračem na leđima u prostoru jednog kvadratnog metra. Mou mora dovesti Varanea, kakav je ono galop bio uz desnu liniju, dominacija nestvarna sinoć. Carlo napravio jedinu grešku što Isca nije gurnuo od početka, ne zna James jebiga. Real dosta bolji bio ali očekujem a ispadnu jer nisu dobili Atletico ove sezone a pritisak će biti na njima. Atletico je defanzivno najjača ekipa u Evropi ali su poziciono najgori sigurno. Nije lud Simeone što je produžio ugovor, tamo je Bog, a u ambicioznijem klubu tipa City ne bi mogao onako igrati nema šanse.

Za večeras kažu da Bayern ima samo 13 spremih igrača. Ne znam šta rade na treninzima, kao da iskopavaju boksit ali je Pep zajebo i LvG-a što se povreda tiče. Ne može ti se povrijediti toliko igrača, nije to slučajnost. 

"Ako hoćete zabavu, probajte sa cirkusom", odbrusio je Alegri sinoć nakon meča. 

hahhahhahahaha a da mi to kazemo ili Mourinho. Bilo bi drvlje i kamenje. 

Atletico-Real ništa posebno, velike najave na kraju nikome ništa, Mandzukić ušao u utakmicu nervozan što su naravno ovi vidjeli i mlatili ga maksimalno..

Gledao sam utakmicu u gradu i opet me je utakmica smorila.

Nije Monaco bez sanse, bar ja tako mislim. Juventus je izuzetno spora ekipa u odbrani, a ovi trce kontre kao navijeni.

Igrajte da Carrasco daje gol u revansu :D

"Sudija je bio veoma loš. Uz svo dužno poštovanje, ne možete staviti sudiju iz Srbije da sudi ovakav meč. Sudija je pokazao da nije dovoljno kvalitetan", rekao je Suarez.

hahahhaha pa da li si realan ljudino... pišaj po nama

nek ti sudi Norvežanin Ovrebo, jebo ti on mater zadrtu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.