Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ako cemo po do sada prikazanom, Juventus najlakse moze da iznenadi Real, koji nikako ne blista. Ako prvu igraju kod kuce, ni Bayern nije siguran, u slucaju losije partije kao protiv Porta recimo. Oni bi onih 3:1 branili dva dana ako treba i prosli bi dalje. 

Barcelona im nikako ne treba, oni su najkonstantniji ove sezone. 

Juve sada ima ono sto je 2012 imao Chelsea, rasterecenost. Niko ne racuna da ce u ovakvoj konkurenciji oni uopste doci do finala, a kamoli uzeti trofej. To je njihova prednost... 

Ako ih zreb ne baci pred MSN, nikako me nece iznenaditi eventualno finale, a tamo je tek sve moguce.

1/2 finale (05./06.05. - 12./13.05.) : 

[url=http://s1077.photobucket.com/user/Gandalf06/media/UntitledY_zpshfufvzg0.jpg.html]UntitledY_zpshfufvzg0.jpg[/URL]

Mislim da će Barcelona proći lakše nego što se očekuje, Bayern nema odbranu koja može zaustaviti napadačku liniju Barcelone. Znači za mene je Barcelona favorit, naravno daleko od toga da otpisujem Bayern ali mislim da će ovaj put dalje proći Barcelona.

Takođe smatram da će Juventus pružiti veliki otpor Realu ali da će Real za nijansu proći dalje.

Pep protiv kluba s kojim se proslavio, vraca se kuci
Prilika za sve totalnogometoljupce da uzivaju u predstavi Bay i Bar
Koliko Bayern nema odbranu za njihov trojac, tako ni Barca nema za Bayernov
Nadam se da ce ih Bay izdominirat

Juve izbacuje Real, osvaja LP i vraca stari zabarski sjaj
Serija A > Spanija + Njemacka

Zasto svi otpisuju Juve, mnogo su dobri ove sezone!

U prvom mecu navijam za Barsu , a u drugom za Juve. Nek osvoji bilo ko, samo da to ne bude Real :-D Ne preferiram ni jednu od ovih ekipa, ko bi reko da ce mi u ovom trenutku biti najdraze da titulu osvoji Barselona.

Ne mogu vjerovati da nasem najsmrtnijem europskom neprijatelju prizeljkujete PETU titulu prvaka Europe. A mi imamo JEDNU. A valja ih stic. Neka hvala. Prije bi i da Bayern osvoji neg Barca.

2009. Chelsea ih je razbio. Ali sada igraju najbolji  fudbal u Evropi i zasluzuju titulu. Pre cu za njih da navijam nego za iskompleksirani Real ili dosadnog Gvardiolu. Real mi je postao najomrazenija ekipa. Bilo bi mi drago da ih izbaci Juventus.

• 2 sedmice kasnije...

Moram da konstatujem sljedece:Koliko god da mi je drago sto smo osvojili Premiership ipak je najveca draz Liga sampiona.Takmicenje u kojem igras protiv najboljih i samim osvajanjem postajes najbolji.Takmicenje koje nosi najvecu draž.Prihvacam i tvrdim licno da mi je,hajd da tako kazem Premiership bio prioritet,ali vec iduce godine sve bih dao da osvojimo Ligu sampiona i ne moramo nista drugo.Barem meni je to najvece fudbalsko klupsko uzbudjenje,kada vidim kako nasi momci ginu za svaku loptu protiv jedne Farselone koja je igracki bar 2x jaca i koju jos pored sveega i sudije i Uefa i svi guraju ali im i to ne pomaze jer je nasa volja i zelja jaca od svega pa i od toga.E to mi fali i hocu da iduce godine nam to bude prioritet pa kud puklo da puklo.

verovatno će tako i biti ,sad dal sledeće il one tamo ne znam

ali sad jeste bio prioritet prem iz mnogih razloga

ne verujem da smo se mi odrekli ove godine LŠ al jbg to je što je

a kakav tim imamo ili bi trebalo da imamo u budućnosti trebalo bi da očekujemo još jedan napad na tron evrope s tim da jbg nikad to ne može biti prioritet u bukvalnom smilsu,jer  nije to liga da ti sad možeš nešto tolko kalkulisati 

mislim da bi ovaj tim trebalo da osvoji lš u narednih 5 godina 

Iskreno nije nemoguce da je osvojimo sa trenutnim sastavom,ali ce biti veoma tesko.Zato sam ja govorio ranije da Mou izvalci iz ove ekipe maksimum,barem prosle godine sa onim polufinalom.Jer kad pogledas kakve igrace imaju neke ekipe shvatis da je zaista tako sto se tice Murinja i Chelsea.Nismo mi slabi i ova ekipe moze pobjediti svakoga ali je nama put do kraja puno tezi nego Realu,Barseloni,Bayernu,PSG jer su igracki zaista jaci od nas.
Ako bi mi doveli barem jos 2-3 igraca koji su zaista dobri,i to da bude jedan(minimalno) bas world class igrac sanse ce nam biti automatski vece.Znaci igracki se moramo pojacati ako hocemo da napadnemo ligu sampiona,to je neminovno.

Juventus 2:1 Real

Može li Milfača napraviti senzaciju i izdržati drugu utakmicu?

Kod gola Reala, dvadeset šest pasova, majstorska asistencija Rodrigeza, Ronaldo gurne loptu za pola metra u stilu Mikela, on slavi klasično ko idiot, pravi onu moronsku facu i svi komentatori u fazonu: "THAT'S RONALDO FOR YOU".

kako smo im naplatili ?

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Satrali nas u toj utakmici, ubili život u nama, dva gola i igrač prednosti, imali penal, pogađali stative i prečke, ispromašivali se kao nikad, bilo kog drugog dana bismo završili utakmicu sa deficitom od 6-7 golova razlike, ali ne, dali smo im tri gola iz tri šuta (svi u nadoknadama) i provukli se u finale.

Igrački kadar i njegov kvalitet i ne mora da igra toliko veliku ulogu, posebno u kup takmičenjima, kada se prođe grupa sve je moguće, nije to liga od 38. kola pa da kvalitet igračkog kadra uvijek izađe na površinu. U dvije utakmice svako svakog može izbaciti, sjetite se naše titule, pa recimo Borussie Dortmund koja je došla do finala, pa Intera, pa Atletica iz prošle sezone, to su samo neki primjeri koju se se desili ne tako davno, a ni jedna od tih ekipa koji imala igrački kadar koji je bio po kvalitetu u vrhu. Kada krene faza izbacivanja mislim da borba i želja mogu zamjeniti kvalitet i isti taj kvalitet pobjediti, utakmica je živa stvar svašta se dešava..

Ja mislim da mi možemo ponovo napasti trofej Lige Prvaka, ali da nam je za to potrebno malo više samopoštovanja i prilagođavanja protivniku.

Juventus 2:1 Real

Može li Milfača napraviti senzaciju i izdržati drugu utakmicu?

Kod gola Reala, dvadeset šest pasova, majstorska asistencija Rodrigeza, Ronaldo gurne loptu za pola metra u stilu Mikela, on slavi klasično ko idiot, pravi onu moronsku facu i svi komentatori u fazonu: "THAT'S RONALDO FOR YOU".

Satrali nas u toj utakmici, ubili život u nama, dva gola i igrač prednosti, imali penal, pogađali stative i prečke, ispromašivali se kao nikad, bilo kog drugog dana bismo završili utakmicu sa deficitom od 6-7 golova razlike, ali ne, dali smo im tri gola iz tri šuta (svi u nadoknadama) i provukli se u finale.

Nije to nikakva naplata, jedno je proći dalje pošteno, drugo je proći dalje uz pomoć sudija, dakle i dalje vode 1:0

Nije to nikakva naplata, jedno je proći dalje pošteno, drugo je proći dalje uz pomoć sudija, dakle i dalje vode 1:0

Jooj, dokle ćete da plačete za ono kao neki Liverpulovci, Barselona  vam se uvukla pod kožu i nabila komplekse, opsednuti ste njome, sumnjam da su njihovi navijači opsednuti nama.

Nemojte da tvrdite da nije tako, do sada biste preboleli sve to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.