Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Pa ni Pedra nismo u stanju dovesti, kakva muka od prelaznog roka sunce ti jebem..

Moliti Boga, Allaha i Isusa da se Hazard ne povrijedi.

I ako se uključimo u borbu za Pedra ima da nas Ed našamara.

Sto se tice Pedra ima i ova opcija.Oba kluba posalju otkupnu klauzulu i igrac je taj koji ce definitivno odluciti gdje ce da predje.nasi ako su zainteresovani za njega,sve sto treba je da se malo potrude i budu pametni oko pregovaranja.

• Autor

Sto se tice Pedra ima i ova opcija.Oba kluba posalju otkupnu klauzulu i igrac je taj koji ce definitivno odluciti gdje ce da predje.nasi ako su zainteresovani za njega,sve sto treba je da se malo potrude i budu pametni oko pregovaranja.

Kilavi su naši u ovom prelaznom roku do te mjere da je to iritantno, pitanje je da li bi i Falcaa doveli da smo imali konkurenciju..

Ja sam se nadao da možemo bar dovesti Pedra, ali vidim da je se United tu ubacio tako da ga mi pušimo 99,99%.

Pogledaj samo način na koji govori Mourinho i koji tip izjava daje, to mi nekako ne ide uz njega, uvijek je on bio taj koji je kupovao i šta mu treba i nekada što mu ne treba ali da bi sjebao nekog rivala, da ne piše u članku ( http://chelseabalkan.com/index.php/201507185230/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-neka-drugi-trose-mi-poslujemo-pametno.html) da je Mourinhova izjava ja bi pomislio da je to izjavio Wenger ili neko sličan.

Kilavi su naši u ovom prelaznom roku do te mjere da je to iritantno, pitanje je da li bi i Falcaa doveli da smo imali konkurenciju..

Ja sam se nadao da možemo bar dovesti Pedra, ali vidim da je se United tu ubacio tako da ga mi pušimo 99,99%.

Pogledaj samo način na koji govori Mourinho i koji tip izjava daje, to mi nekako ne ide uz njega, uvijek je on bio taj koji je kupovao i šta mu treba i nekada što mu ne treba ali da bi sjebao nekog rivala, da ne piše u članku ( http://chelseabalkan.com/index.php/201507185230/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-neka-drugi-trose-mi-poslujemo-pametno.html) da je Mourinhova izjava ja bi pomislio da je to izjavio Wenger ili neko sličan.

Druze Celzi ima ekipu moze samo da dopuni neku poziciu sa 1-2 nova igraca ne znam,cemu paranoja takva sto ocekujes da Celzi kupuje nove igrace.

• Autor

Druze Celzi ima ekipu moze samo da dopuni neku poziciu sa 1-2 nova igraca ne znam,cemu paranoja takva sto ocekujes da Celzi kupuje nove igrace.

Očekujem da Chelsea kupuje nove igrače zato što:

1. Osim Hazarda nemamo krilnog igrača od kojeg možeš očekivati ne gol već prodor po strani, desno krilo nije pokriveno nikako, znači tu imaš Williana koji se "guši" na desnom krilu, imaš Cuadrada koji je izgubljen slučaj, imaš Mosesa koji nije kalibar za prve postave. Od njih trojice ne možeš očekivati ni 10 golova sa pozicije desnog krila + nemaš igrača koji može zamjeniti Hazarda ni u posljednjih 30 minuta utakmice.

2. Na mjestu ofanzivnog veznog imaš Oscara koji je igra do 15-16 kola i onda ode na odmor, Willian je se tu odlično snalazio ali ako ne dođe krilo onda će se vjerovatno nastaviti sa forsiranjem Williana na krilu.

3. Za Matića nemamo ni prosječnu alternativu, za Fabregasa nemaš dostojnu zamjenu, nekim izostanom Matića ili Fabregasa mi gubimo previše, a to je slučaj zato što nemamo rezerviste na koje se možeš osloniti.

4. Imamo 3 beka u ekipi od ta 3 beka dvojica su primarno desni bekovi, a Luis na odlasku, od štopera imaš Terry u godinama, Cahilla koji oscilira sa formom i mladog Zoumu.

5. Nemamo ni približno dobru širinu u sastavu za borbu na 3-4 fronta, znači klupa nije u najboljem stanju.

6. Ramires na krilu, Zouma na zadnjem veznom je samo dokaz da nam je sastav daleko od savršenog.

Nadam se da ne priprema teren za izgovore ako podbacimo u narednoj sezoni.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Uzmi PP aparat i odmah ugassi tu nadu :)

Nadam se da ne priprema teren za izgovore ako podbacimo u narednoj sezoni.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Boga mi Wisey ja se ne sjecam kad si zadnji put napisao nesto optimisticno vezano za Chelsea a kamoli Murinja.Cak sputavas i uspjeh prethodne sezone,ako ne direktno onda izmedju redova,tu i tamo.

Wisey je tu samo kad su teška vremena, a kad dođu dobra vremena, titule se osvajaju odma sere. Jer kada brod tone uvek prvo pale miševi !!!! Takvi nam ne trebaju!!!!!!111

Gledajte to s vedrije strane, Murinjo je ionako rekao da su konkurenti krivi sto je Celsi uzeo titulu, jer nisu dovoljno jaki da mu se suprotstave. Hoce covek da im da sansu ove sezone :D

Sad prodaju Di Mariu a kad je odigro utakmicu života protiv uvek neugodnog Leicestera u porazu 5:2, drkali na njega ko da je Hazard

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.