Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

kako sranje zvuci WC IGRAC... asocira me previse na poljski wc.

Nemaju Poljaci WC igrača, najbliže tome je Levandovski, a on je napadač i ne povezujemo se s njim.

Šteta što izgleda nema ništa od njega, neka je Kuadrado "Iznudiosampenalzapolusezonuisaplićemseoloptu" izmislio fudbal za njega.

Cuj nemaju.. otkud onda ono poljski wc?

Verovatno se to odnosi na Wlodzimierza Lubanskog, najboljeg strelca u istoriji njihove reprezentacije, koji je šesdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina terorisao golmane po Francuskoj, Belgiji i Poljskoj. Možda ga Hamco pamti.

Utihnulo je ovo skroz izgleda, šmrc, još samo fali da ode u buđavi Junajted :'D

u bosni li je već 31 avgust ,kad pre???

evo mi se službeno u Srbiji pržimo na +40 u julu

Ma Zemo upoznao Doctor Whoa pa prenosi vesti iz budućnosti.

Zemo, jesi otišo do kraja sezone sledeće godine, da li ćemo imati više od 80 bodova?

Samo se vi sprdajte a svi normalno dovode igrace jer krecu pripreme i do pocetka sezone je jako malo vremena a mi nista ovaj prelazni rok.

slažem se da je prelazni rok muljavo počeo

stigo falkao koji je veliki rizik

Čeh ode u Arsenal

samo ta dva transfera su dovoljna da mi je nekako nelagodno i već sam se izjasnio da mi se to uopšte ne svidja al ono to je što je

al daleko od toga da je prelazni rok kao celina promašaj,tek je počeo maltene a mi smo u takvoj situaciji da možemo sebi da priuštimo malo manevarisanja,prvi tim je tu,nije savršenstvo al ok je,traže se sad squad igrači,zamene,eventualno to famozno krilo ...al fazon je u tome što ti kad tražiš te igrače za klupu to je daleko teži posao nego kad juriš nekog za prvi tim jer moraš mnogo da kopaš,dok nadješ nekog ko je voljan da greje klupu pa moraš da prodaš igrača i šta ti ja znam,jbt nije to FM da ti samo pljuneš lovu i sve bude gotovo

mislim moglo se to lako rešiti ,daj 50m funti za Sterlinga i teraj

i sami vidite kolko se mučimo godinama da nadjemo dobrog squad igrača a i nije samo to,nismo više najveća riba na tržitštu i to je dosta toga promenilo u poslovanju a izgleda da neki ljudi i dalje žive u 2006-toj kad je bio samo jedan sugar daddy

Ovo je gotovo on je Junajtedov igrac,sam izjava Busketsa o Pedru i hvaljenje Junajteda dovoljno da se prcita izmedju redova.

Sto se tice prelaznog roka  verovatno ce da dodju Stons i Baba Rahman i to ce biti to.

Bolji je Moses od Pedra, ne bi ti ja onog katalosnkog sminkera gledao u klubu po cijenu da ne bude ni jedan go i asistencija sa tog famoznog desnog krila jos kad tome pridodaš da je nula od igrača tu je sve jasno,

• Autor

Nije da nam ne valja niko nego nam ne valja katalonski grijač klupe.

Taj katalonski grijač klupe je bolji igrač od svakog našeg igrača kojeg ćemo imati na raspolaganju za desno krilo.

Ne treba ovde mješati antipatičnost prema Barceloni kao klubu i iz toga izvlačiti "argument" kada je  pitanju neki njihov igrač.

Reći da je Moses bolji igrač od Pedra je blago rećeno apsurd.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.