Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pedro tek nece imati mjesta dolaskom Arde u Barselonu.Ocekujem da ce doci kod nas.Dobrodosao je sto se mene tice.Licno bih prije njega za 30 miliona nego Sterlinga za 70. #fact

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Isto tako ste govorili i za Fabregasa pa na kraju najbolji bio. @kingChelsea Pedro je izjavio da bi volio da završi karijeru u FCB ali zna da ce to bit teško i prizno je da je dobio par ponuda.

Niko nije govorio za sposobnosti Fabregasa, vec zato sto dolazi iz ciganske Barce. Svi su se slozili da je klasa igrac i spominjali su neki onaj drugi dio sezone gdje losiji. Za ovo govno od Pedra ne vrijedi dati marke, jer imas Mosesa, Traorea i to je i vise nego dovoljno.

Niko nije govorio za sposobnosti Fabregasa, vec zato sto dolazi iz ciganske Barce. Svi su se slozili da je klasa igrac i spominjali su neki onaj drugi dio sezone gdje losiji. Za ovo govno od Pedra ne vrijedi dati marke, jer imas Mosesa, Traorea i to je i vise nego dovoljno.

Vidjet ćeš kad dođe Pedro.

Postajemo kao Liverpool gomilamo previše prosječnih igrača . Moses , Schurrle , Cuadrado , Pedro ... svi su oni prosječni nije nijedan od njih svjetska klasa a nama trebaju svjetske klase ako hoćemo da ostane u korak sa rivalima.

E sada ako je vama Pedro svjetska klasa onda nemamo više o čemu pričati jer ne pojimamo isto nogomet i igračke kvalitete.

60-70 miliona za WC playera uvijek prije nego 35 mil za osrednjeg igrača #fact

Nije Pedro WC igrac sigurno,ali nije ni Sterling.Pa vi ko da ste pored dva oka slijepi.Engleski igraci su precjenjeni htjeli vi to priznati ili ne.Sterling jeste dobar potencijal zbog godina i vec dobrog iskustva igranja na visokom nivou.Medjutim nije vrijedno dati 70 miliona a niko ne garantuje da ce biti WC.Pa jbte pricamo o cifri gdje bi morao biti na istom nivou kao Ronaldo,Messi,Hazard,Bale...Jebite me ako bude dao vise od 10 golova za City.

• Autor

Mi smo već u takvoj situaciju u ovom prelaznom roku da ćemo morati ići po sistemu "daj šta daš"..

Niti sam za Pedra niti sam protiv, nekako sam negdje u sredini.

Protiv sam zato što sam očekivao da ćemo odraditi bar jedan top transfer, a ZA sam zato što vjerovatno nemamo šanse dovesti ništa bolje i zato što bi recimo Pedro sa desnog krila u igri prema napred bio svemirski brod za sve ove koje imamo u sastavu a koji su pokušavali tu igrat.

Postajemo kao Liverpool gomilamo previše prosječnih igrača . Moses , Schurrle , Cuadrado , Pedro ... svi su oni prosječni nije nijedan od njih svjetska klasa a nama trebaju svjetske klase ako hoćemo da ostane u korak sa rivalima.

E sada ako je vama Pedro svjetska klasa onda nemamo više o čemu pričati jer ne pojimamo isto nogomet i igračke kvalitete.

60-70 miliona za WC playera uvijek prije nego 35 mil za osrednjeg igrača #fact

Koje to još osto da igra krilo i da je svjetska klasa i da je vrijedan para? Sterling (50) ,Bale (100) ,Griezman (50) niko od ovih ne vrijedi tolko. 

Pa gdje su ti silni golovi sto donosi, ovaj ne bi mogao odigrati 3 utakmice kao starter, pojeden bi bio. On je navikao po 30tak minuta i to spanskog fudbala. Citav zivot tako igra, i ovi bi ga da igra u Chelseaju u prvoj postavi, u engleskoj ligi gdje ubijaju.

gdje su ? 75 golova i 54 asistencije za 5 sezona u timu gdje se vri sve oko messia.

Koliko je nase desno krilo zabili i asistiralo za ivo vremena sto je ovdje?

Ako nasi vec nece iskesirat za grizmana onda ne vidim bolje opcije od katalonca

Koje to još osto da igra krilo i da je svjetska klasa i da je vrijedan para? Sterling (50) ,Bale (100) ,Griezman (50) niko od ovih ne vrijedi tolko.

Eh pa problem je što smo su ljudi iz uprave dopustili da ostanemo bez izbora , što je Valjalo prodalo se, što je ostalo preskupo je ili nedostupno.

Ili da krenu svim snagama na Reusa/Griezmana ili nek se krpimo sezonu sa krilima koje imamo (nadati se da Kvadrado proigra).

Postoji I treca malo nerealnija opcija krenuti po Isca ili nekog drugog AMF-a ali da je WC . U tom slucaju Willian bi bio prekomandovan na krilo a to je Mac sa dvije ostrice.

gdje su ? 75 golova i 54 asistencije za 5 sezona u timu gdje se vri sve oko messia.

Koliko je nase desno krilo zabili i asistiralo za ivo vremena sto je ovdje?

Ako nasi vec nece iskesirat za grizmana onda ne vidim bolje opcije od katalonca

U potpunosti se slažem.

Eh pa problem je što smo su ljudi iz uprave dopustili da ostanemo bez izbora , što je Valjalo prodalo se, što je ostalo preskupo je ili nedostupno.

Ili da krenu svim snagama na Reusa/Griezmana ili nek se krpimo sezonu sa krilima koje imamo (nadati se da Kvadrado proigra).

Postoji I treca malo nerealnija opcija krenuti po Isca ili nekog drugog AMF-a ali da je WC . U tom slucaju Willian bi bio prekomandovan na krilo a to je Mac sa dvije ostrice.

Traži se neko koce na desnom krilu davat golove tako da treca opcija otpada za Reus me strah pošto je imo dosta povreda a Griezman kod simeona igra napadaca nekad ljevo krilo mada može igrat na Oscarovoj poziciji realna opcija je Pedro i on bi dobro poslužioa a i Willian je bolji u sredini.

Eto Neymara i Suareza, pogledaj koliko su dali.

Nije pedro igrav ala hazard neymar. Al upgrade je na odnosu nasih drugih krila.

Nasi se stisnuli ne bi iskesirali za grizmana.
S e se izvlace na fazon ffp koji ne yebe niti jedan drugi tim.
Ne razumijem ove ljude sto omalovazavaju nase "buduce" igrace. Pa jbo te stani na loptu, Pedro i te kako ima skilla, bas bih volio da pokaze znanje i ovim "znalcima" pojebe sistem
  • Autor

Ne vjerujem u ovo što je Champions postovo za Mirror i "next 48 hours" prosto zbog činjenice zato što nema šanse da Pedro napusti klub prije izbora u Barceloni i formiranja nove uprave.

"Next week" je moguće :D

Opet kažem ne osjećam da će doći, što bi se reklo "ne osjećam ga pod rukom". :D

Kao sto rekoh nije da ima nesto kvalitetnih krila, a nije ni da smo mi budale koje daju 70 miliona za napucanog, nedokazanog Engleza koji je imao prosjecnu sezonu. Druga stvar, svi bi mi voljeli Griezmanna, ali zadnji put kad smo kupili poluspicu ili centralnog veznog (Williana) i gurali ga neprirodno na desno krilo vidjelo se sve. Jednostavno covjek je bio zarobljen na poziciji koja mu ne odgovara, tako bi vjerovatno bilo i sa Griezom.

Tu nam ostaje par solucija kao sto je Lucas, ali isti vrag, ovaj se ne moze izboriti u PSGu da bude nosilac po toj desnoj strani, cak cesce gurnu Cavanija na krilo nego njega. Naravno dobar je on, ali ako nije kvalitetan za PSG tesko da ce biti i za nas. To se isto moze reci i za Pedra, ali ipak ovaj je igrao u Barci gdje bi se Hazard tesko izborio za prvog pika na desnoj strani. Nije on Hazard da se ne lazemo, ali radio bi posao to je sigurno, nadam se da bi se desilo isto kao sa Sanchezom te da bi se oslobodio tog katalonskog duha i poceo kidati na novom mjestu, ali sta bi bilo kad bi bilo. Niti sam veliki protivnik ovog momka, niti navijam za njegov dolazak, samo sam svjestan da bolje dodje bilo ko nego niko.

Nadati se jos da ce Zulu uci u formu, prilagoditi se i poceti igrati jer bi stvarno bilo vrijeme. Ako od toga ne bude nista, Zulu ce nas morati napustiti u januaru i tu cemo gledati da nadjemo novog igraca.

Bravo keru.Srocio si sve onako kako i ja mislim.Sterlinga ne bih ni pod razno kada su te pare u pitanju.Zar nije bolje rjesenje dovesti recimo Pedra + Otamendija za iste pare?!Neko nas je pporedio sa Liverpulom ali daleko je nasa transfer politika od njihove.Nemoš poredit Lazara Markovica sa Pedrom,Lovrena sa Otamendijem...pa cak i Zulu je imao epitet veoma dobrog igraca,mozda cak i najboljeg na svojoj poziciji u Italiji kada smo ga mi kupili.Takodjer shvatam sta govore pojedinci kada traze WC igraca i da se kesa odrijesi.Ali postavlja se pitanje koga mozemo dovesti?Bale je nemoguca misija.Griezman nam je nepotreban jer na desnom krilu ja njega ne vidim.Reus potpisao novi ugovor pocetkom juna,novi trener im dosao i mislim da ga nece pustiti ni za 50+ miliona.Zaista ne vidim koji bi to igrac mogao na to famozno desno krilo a da je WC i da rjesava utakmice u fazonu Hazarda...?!

Grizman je u Sosijedadu igrao po levoj strani, sto se valjda definise kao krilo.... Simeone je samo unapredio njegov talenat. 

A i postoji velika razlika u tome da li je igrac na krilu on side ili kontra gard. Gol igrac, kakav je Grizman, dobar dribler, odlican suter, nema sanse da ne uspe na desnom krilu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.