Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

dobar je Pedro, bit će itekako od pomoći pogotovo ako mou zahvaljujući njemu prestane na krilo stavljat williana ili još gore ramiresa.

Iako ja i dalje stojim pri tome da nam nikakva pojačanja neće pomoć dok se mou nešto ne promjeni u glavi

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Kazem Cae nije jos sluzbeno, tako samo pozurili i sa Robinhom pa je na kraju propao transfer.

Ama BBC rekao, oni je griješe. Službeno je to.

Samo da ne bude ko Mikel što je isto trebao otići u ManU pa ih mi "zajebali" i doveli ga, a u suštini su oni zajebali nas hehe.

U poslednjih 4-5 sezona uvek je bio jedan od najboljih igraca u El Klasiku a i vrlo cesto je davao bitne golove protiv jacih timova i u zavrsnici LS, meni je to dovoljan pokazatelj da je WC igrac.

@Wisey ne mozes sa Navasom da ga poredis Navas je obicni trkac na nivou Kvadrada, a ni sa Sirleom jer Sirle ima ocajnu zavrsnicu za razliku od Pedra. A inace kao sto Mesi odvuce pola protivnicke odbrane to isto radi Azar kod nas i tu bi nam Pedro i dobrodosao jer mnoge napade nismo iskoristili zato sto igraci na desnom krili(uglavnom Vilijan) ne znaju da iskoriste taj prazan prostor zavrse akciju ili naprave visak na toj strani kad ispred sebe imaju npr samo jednog cuvara. Pored toga to mu nije jedinu kvalitet jer pored zavrsnice lik je prebrz, ima odlicnu kontrolu lopte i dobar sut sa obe noge, a verujem da nije slab u duelu vec pada zbog ciganskog nacina igre i sudjenja u Spaniji i da ce kao i Sancez izbaciti ili smanjiti ciganisanje.

Ama BBC rekao, oni je griješe. Službeno je to.

Samo da ne bude ko Mikel što je isto trebao otići u ManU pa ih mi "zajebali" i doveli ga, a u suštini su oni zajebali nas hehe.

Da to sam zaboravio napisati, usrecili su se.

Too bozeeee !! Sad stonesa i ajmo po to drugo mjesto :D

Da mi je iza npadaca da gledam cesca hazarda i pedra. Al nemamo kvalitetnog igraca pored nemanje onda

OOOOOJJJJ jebem ti sve, kakvog cigu smo mi doveli :o :( Na aparatima cu biti i sluzbeno, kada objave klubovi :(

Spominje se odlazak Mikela, nabavi dodatne.

Svi smo mi željeli Griezmanna, Balea, Reusa ali ne pitamo se mi.
Meni je drago što Pedro dolazi jer vrlo dobro znamo kakvih problema imamo na desnoj strani a Pedro je itekako iskusan igrač koji sigurno ima šta ponuditi.
Znamo da Murinjo voli iskusne igrače. Pogodio je on sa mnogim igračima u ovakvim godinama u Chelseau ranije i u Interu poslije.

Pedro dobrodošao.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• Autor

Porediti Pedra sa nekim Navasom i reći da Pedro nema nikakav kvalitet je komedija, ne možeš za igrača koji je tolike godine proveo u Barceloni i igrača koji je toliko godina član trofejne reprezentacije Španije reći da nema nikakav kvalitet, pa na osnovu čega je onda bio član Barcelone i reprezentacije Španije možda na osnovu lijepog ponašanja, nemoj te lupati gluposti. Znači ne govorimo o BATE Borisovu i reprezentaciji Bjelorusije već o Barceloni i Španiji, Barceloni koja je godinama u top 3 najjače ekipe Europe, Barceloni koja godinama u napadu ima 2-3 top igrača, taj Pedro je kod Guardiole bio gotovo standardan, član je reprezentacije tolike godine, Španije koja je ima igrača za reprezentacije koliko hoćeš. Znači to ne može biti slučajno i ne može bez kvaliteta, sad će neko reći "pa u Barceloni je bio rezerva" jeste bio je, ali ti i za rezervu Barcelone treba kvalitet koji je dostojan prvog sastava u većini ekipa, dao je 100 golova za Barcelonu pored svih zvjezda iz napada. Odlučivao je neke velike utakmice, osvojio veliki broj trofeja, znači dolazi nam igrač koji je naučio pobjeđivati, igrač koji ima mnogo iskustva, igrač koji ima kvalitet. Nadam se i očekujem da će nam donijeti kvalitet u napadu jer nam to treba ko sunce, samo se nadam da ovi što su protiv dolaska Pedra ne žele njegove loše partije samo da bi moggli reći da su bili u pravu, jer je interes Chelseaja na prvom mjestu, ovo oko loma noge neću ni komentarisat previše je glupo.

btw.

Barcelona forward Pedro will undergo a medical in London tomorrow ahead of his proposed move to Chelsea, Sky Sports News HQ understands.

Ama neka on non stop igra u nas na desnom krilu i neka zabija golove, usput neka pokaže malo katalonske magije (samo dribljanje bez padavičarenja) i ja zadovoljan. A zabit će jedno 10 puta više golova nego Willian.

• Autor

Bio je i Trolles clan repke, i kada je bio najgori :D

Bio je zato što ima kvalitet i zato što Španija nema previše kvalitetnih klasičnih napadača dok igrača krilnih pozicija i sredine terena imaju za izvoz, Torres je uvijek imao kvalitet ali šta da se radi kad je čovjek puko u glavi, samopouzdanje mu u peti.

Rezerva Barcelone, sada konkretno Pedro je za nas pojačanje, to može svako shvatiti kako hoće, ali je tako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.