Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Čudi me da diablo nije rekao da Mou treba kupit One Plus Two. :D 

Ne znam šta bi reka po pitanju Pedra. Toliko sam isfrustriran ovim prijelaznim rokom da bi čak i Pedra dočekao kao da je spasioc. Iako kad bi došao sigurno ne bi bio promašaj. 

Ako dovedu ovog pajsera možemo da se ugasimo automatski... Već je mnogo španaca u ekipi ne treba nam još jedan. Znaš šta je Grizman za ovog brkatog...

Naime, kako piše Marca, Chelsea je s Barcelonom dogovorio transfer u visini od 28 miliona eura plus 2 miliona u bonusima, a pouzdani Radio Catalunya 1 (RAC1) tvrdi da je Španac jutros otputovao u London, gdje će biti podvrgnut ljekarskim pregledima pred potpisivanje ugovora.

Drugi izvori, pak, tvrde da dogovor između Chelseaja i Barcelone još nije postignut, ali da se nalazi u uznapredovaloj fazi i da je samo pitanje vremena kad će biti potvrđen.

Kako tvrdi RAC1, Mourinho je nazvao Pedra odmah nakon poraza Chelseaja od Manchester Cityja i ponudio mu mjesto u svojoj ekipi. Pedro je na to pristao i od svojih suigrača u Barceloni se oprostio još juče.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201508195357/vijesti/transferi/pedro-vec-u-londonu-pitanje-je-sata-kad-ce-potpisati-za-chelsea.html

Smrdi mi tu da je Mourinho urgirao na njegovom potencijalnom dolasku, jer prvi put kad je bio na pragu potpisivanja za Chelsea, kako su mediji govorili, čini mi se da je baš Mourinho stopirao njegov dolazak s pričom kako se ne bi uklopio u sastav i formaciju. Opet kažem, službene izjave nema, ali tako se naveliko pisalo. 

Meni osobno poslije Messija najmrži igrač na planeti, nekakav ružan, nezgrapan, isto Smeagoll, još one brčiće i krezave zube, al ako će pomoć da se izvučemo iz ovih govana u koja smo upali, Pedro brate pušit ću ti kurac samo daj.

Telegraph piše da će imat zagarantovano mjesto na desnom krilu, a da će Willian i Oscar biti konkurenti na poziciji desetke.

Mislim da bolje od ovoga ne može.

To znači da ćemo se morati rješavati nekih igrača. Mislim da bi najbolje bilo prodati Cuadrada. Skup, a na klupi. Fini se novci još uvijek mogu uzeti za njega. Roma je nešto pravo furiozna što se pojačavanja tiče. Ne znam tko im igra na desnom krilu, ali probao bih im uvaliti Cuadrada na Abraševom mjestu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.