Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Fabregas je isto bio "katalonski grijač klupe", trebalo je da ostanemo sa Mikelom i Ramiresom. :D

Ma Fabregas je bio katalonski kriminalac, sjećam se da su se kačile neke slike sukoba između Fabregasa i Lamparda, Costa bio cigan koji će dobiti 5 crvenih kartona u sezoni, na kraju nam cigani donijeli titulu.

Meni samo nije jasno zasto Chelsea nije zainteresovan za Reusa? Najbolje moguce resenje za desno krilo je on. Jebo ih Pedro padavicar

Ma brate mili kolko para ovaj? Daj ga vam, jbt hljeb u nedostatku drugih opcije, sto zbog finansija sto zbog lose ponude na trzistu, odlican je. Koji kurac s tom furkom da ne damo vise od 27,5 miliona za igraca. Pa proslo je bruku vremena i godina kad si za te pare dobijao koga si htio. Ne kontam, jel to i za reusa puno 50milki kolko vec, uzevsi u obzir danasnje cijene

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Man United will try to sign Pedro if Di Maria is sold in the coming days. Their first bid will be 15M, willing to pay 30-32M. [rac1]

Pedro would only leave this summer to join Man United. If he doesn't leave now, he'll stay until next summer, won't leave in January. [rac1]

najpouzdaniji izvor što se tiče Barse

A meni opet opasniji djelovo onaj mali Munir el Hadadi.Hocu da kazem da me Pedro nije impresionirao protiv nas,a gledao sam ga i protiv "Jedisntva " :D

• 2 sedmice kasnije...

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Chelsea je u posljednji čas poslao ponudu za Pedra kako bi ga spriječio da potpiše za Manchester United, saznaje britanski Telegraph.

United je bio na korak od njegovog transfera nakon što je izvršni predsjednik ovog kluba otputovao na pregovore u Barcelonu juče, no Chelsea je ušao u utrku za njegovim potpisom i već je održao svoje pregovore sa čelnicima Barce.

Chelsea je zamalo doveo Pedra tokom januarskog prelaznog roka, ali su se umjesto njega odlučili na kupovinu Juana Cuadrada, koji se ispostavio kao potpuni promašaj.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201508185356/vijesti/transferi/nije-sve-gotovo-chelsea-odlucio-sprijeciti-pedrov-prelazak-u-united.html

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.