Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

@chiba Ma ti si se izgubio evo i soxx je potvrdio da ga je enerique tjeo na beka prebacit prati malo više si napiso komentara nego što si pogledo utakmica Pedra. @KunAguer0 jebi ti kolko hoceš hljebova.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Nisam ni ja neko ko svršava na Pedra kad uđe u igru u 79. minuti protiv Granade, ali ljudi budite svjesni da mi od njega bolje ne možemo dovesti, možda je pogrešan termin "ne možemo" ali izgleda da je tako.

Naježim se i na samu pomisao da ne dovedemo nikog i da zavisimo od Cuadrada sa desnog krila, priča oko Traorea je više želja pojedinaca nego realna priča, najslabiji učinak Pedra u posljednjih 5 sezona je 10 golova, neka kod nas uvali 5 golova sa desnog krila to je već odlično za standarde koje su postavili igrači koji su igrali na desnom krilu u posljednjih par godina, tužno ali je tako. Od Pedra se bar nešto može očekivati u napadu..

Mozda Pedro eksplodira kod nas kao i Sancez u Arsenalu...vidjet cemo.Cinjenica je da Pedro nikad nije odigrao 30+ utakmica,a mozda bi kod nas ukazivanjem povjerenja od strane trenera i konstantnim igranjem bio jos bolji.Daleko bolji nego sto smo mi navikli da nam desno krilo igra.Jbga treba biti realan ljudi,pa nije sad ni Pedro levat ko sto neki ovdje pricaju.I ja bih volio Bale-a,Reusa ali kad vec ne moze mislim da je Pedro sasvim dobro rjesenje,bolje nego Sterling za one pare.

• Autor

Mozda Pedro eksplodira kod nas kao i Sancez u Arsenalu...vidjet cemo.Cinjenica je da Pedro nikad nije odigrao 30+ utakmica,a mozda bi kod nas ukazivanjem povjerenja od strane trenera i konstantnim igranjem bio jos bolji.Daleko bolji nego sto smo mi navikli da nam desno krilo igra.Jbga treba biti realan ljudi,pa nije sad ni Pedro levat ko sto neki ovdje pricaju.I ja bih volio Bale-a,Reusa ali kad vec ne moze mislim da je Pedro sasvim dobro rjesenje,bolje nego Sterling za one pare.

Kad kažeš "utakmica" jel misliš na nastupe u koje se broji i ulazak u 90. minuti ili misliš na situacije kada je bio starter?

Kad kažeš "utakmica" jel misliš na nastupe u koje se broji i ulazak u 90. minuti ili misliš na situacije kada je bio starter?

Ma mislio sam kao starter.Pretpostavljam da ce kod nas igrati kao starter ako dodje.

• Autor

Navodno ako Laporta pobijedi na izborima on neće dopustiti da Pedro napusti klub.

Ali postoji ta klauzula, ako je Chelsea aktivira onda se Barcelona više ništa ne pita samo igrač odlučuje..

Ni sanchez ni fanregas nisu uspjeli u barci a znao je narod da nisu za bacit. Tako da to sto pedro grije klupu nista ne znaci.

Sanchez iza hazarda odma ove sezone a fabregas najbolji asistent u epl
  • Autor

Srpski Sky Sport ili ti Sportske.net javljaju da će Pedro napustiti Barcelonu i doći u Premier Ligu ali ne u Chelsea već u Liverpool. :D

Takođe tu informaciju prenose i neki inostrani a manje bitni sajtovi. :D

Ne mogu se nikada porediti Pedro i Fabregas. Prvi nije igrao igrao nigde osim u Barseloni, a drugi je izgradio karijeru u PL. To su dva različita pojma.

Covjek je samo htio da iskaze koliko ste vi skepticni povodom svakog transfera.Evo konkretno sto se tebe tice,ako me dobro sjecanje sluzi ne bi ti odgovarao ni transfer Bale-a kod nas.Pitam se sto li s obzirom da je on izgradio svoju karijeru upravo u PL ?

Srpski Sky Sport ili ti Sportske.net javljaju da će Pedro napustiti Barcelonu i doći u Premier Ligu ali ne u Chelsea već u Liverpool. :D

Takođe tu informaciju prenose i neki inostrani a manje bitni sajtovi. :D

I ja sam to procitao.

Covjek je samo htio da iskaze koliko ste vi skepticni povodom svakog transfera.Evo konkretno sto se tebe tice,ako me dobro sjecanje sluzi ne bi ti odgovarao ni transfer Bale-a kod nas.Pitam se sto li s obzirom da je on izgradio svoju karijeru upravo u PL ?

I ja sam to procitao.

Iz prostog razloga što za 100 miliona koliko bo njegov transfer iznosio on bi morao da igra bolje od Azara, da bude bitniji faktor, da sam donosi prevagu. A to će da bude nikad
.

Iz prostog razloga što za 100 miliona koliko bo njegov transfer iznosio on bi morao da igra bolje od Azara, da bude bitniji faktor, da sam donosi prevagu. A to će da bude nikad
.

Ako je to razlog onda posteno jer se i ja slazem.Ali Pedro nije ni priblizno toliko para,a nije ni  levat koji ne zna hodati.Mene zanima samo koji je to igrac na trzistu dostupan a da bi igrao desno krilo i bio veliki upgrade nasoj igri i ekipi.

• Autor

Dostupno je 90% igrača ako si voljan izvaliti prikolicu miliona, nije uopšte fora u tom statusu "dostupan", nego je stvar u tome kakva se politika vodi i sa kojim sredstvima i prema tome ravnaš svoje ciljeve.

Ako pogledamo način na koji Chelsea djeluje u ovom prelaznom roku i kako se ponaša onda dolazimo do zaključka da je Pedro neki naš vrh što se tog krila tiče, ako neko misli drugačije neka da prijedlog, ali prije postavljanja tog prijedloga i igrača koji je bolji od Pedra neka prvo sagleda našu transfer politiku i da li se ta politika uklapa u dovođenje baš tog igrača.

Kinze moj dobri,u tom i jeste poenta.Ovamo prica kako ne treba davati 50+ miliona jer po pravilu ti igraci bi morali duplo vise pruziti od Hazarda a s druge strane ne valja im Pedro a voljeli bi nekog WC igraca za svega 30-tak miliona.Ne moze vala i jare i pare.

Pa bolje ga ne dovoditi, imas Cuadrada tu, imas Traorea, Mosesa, svi oni mogu odigrati bolje od Pedra, jebes kloceve.

Fact: Na najveću žalost nijedan od te trojice nije bolji od Pedra.
  • Autor

diablo brate ako ćemo gledati igru u ofanzivi Pedro je svemirski brod i za Cuadrada i za Mosesa, Traorea i ne računam kao neku ozbiljnu opciju jer se zna da neće imati ozbiljnu minutažu. Moses je se ubio za squad igrača, da je nekako moguće da čovjek prođe kroz čovjeka onda bi Cuadrado bio rame uz rame sa Hazardom ali pošto to nije moguće Cuadrado jedino može biti B ili C opcija. Ne znam po kojem osnovu neko može podržavati Cuadrada a biti protiv dovođenja Pedra, Pedro je vječna rezerva u Barceloni, OK, ali šta je Cuadrado, igrač koji je odigrao solidno par utakmica na SP, igrač koji sa golovima ili asistencijama nije dominirao ni u Fiorentini, ekipi koja luta po sredini tabele ili se evenutalno plasira u EL. Tog istog Cuadrada je Barcelona htjela kupiti da im igra beka, a kao kod nas će biti krilo koje će donijeti golove i asistencije, samo jedno znam, ako ćemo se mi što se desnog krila tiče osloniti na Cuadrada onda jadna naša odbrana titule i završnica LP.

Kada sam vidio da smo zainteresovani za Pedra i meni je na prvu to izgledalo kao loše rješenje, ali kada sam malo razmislio i sagledao sve, onda sam jednostavno došao do zaključka da je Pedro naš vrh za to krilo.

Ali evo izgleda da je se Liverpool upetljao u trku za Pedra oni su sada puni nakon prodaje Sterlinga pa nije isključeno da nam "preuzmu" Pedra, pa ćemo onda uživati u bravurama Cuadrada i jebati mater Willianu što ne može proći beka.

Hocel potpisat vise. :D

Kakav traore ljudi moji. Nece se taj naigrat kod nas.

Umjesto da mole boga da dodje pedro oni hoce uc u sezonu sa cuadradom. Ocekuju da bljesne.

Jos ako willian ne bude na nivou jbali smo jeza.

Boljeg od pedra necemo naci ako ne promjenimo politiku transfera.

Golovi i Asistencije nisu sve, onda Iniesta, Xavi, Zidane, nisu nikad bili dobri igraci. 

Cuadrado je duplo bolji od Cigana, Moses i Traore su sasvim solidne zamjene za covjeka. Mi ne trebamo Cigu koji je u rangu Traorea, vec trebamo neku klasu koja moze dovesti prevagu kao Hazard, to Cigan ne moze, niti ce ikad moci. 

Koji kurac rizikovati sa cigom koji vjerovatno ne moze izdrzati tempo 60+ tekmi u sezoni, jer u citavoj svojoj karijeri nije odigrao toliko minuta.

P.S. Moses glavni igrac Stoke Citya koji je zavrsio na dobrom 9 mjestu, zavrsili bi vjerovatno i bolje da se isti nije povrijedio. Plus adaptiran na PL, ne k'o cigo sto ne moze vise od 45 minuta odigrati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.