Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mozes ce ostati sigurno, zbog HG kvote. Dakle ostaje Kvadrado, i pozajmica za Kenedija ili Traorrea.

Ajde Pedro, razuveri me. Tvojim prethodnicima to nije uspelo.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Odlicno pojacanje,brz,prodoran,i lijeva i desna su mu skoro podjednake.Jedino sto dolazi iz sugave Ueafalone ali neka bude kao Sanchez pa neka eksplodira u EPL.

A ja skroz zaboravio na Kenedyja. Kenedy mora dobiti šansu. Mourinho sere.

Nego što se Pedra tiče jedino mi je žao što nije ljepši. Bolje bi bilo Griezmanna jer je dosta ljepši.

• Autor

Daj ga ovamo ako je moguće što prije, u kurcu smo treba nam svježe krvi, a kako nam ide u prelaznom roku Pedro je vrh.

Igrač koji ima kvalitet i igrač koji nam može donijeti nešto novo, siguran sam bolje, plus ima iskustvo i znao je odlučiti velike utakmice.

Hazard---Willian/Oscar---Pedro 

Fabregas--Matić

Ovo ne izgleda loše.

Ne izgleda loše samo da ga Mou ne prekomanduje na desnoga beka hahahahahaahahah

Šalu na stranu jedva čekam da potpiše.

Dobar je Pedro igrac, za te pare vrh nema boljeg. U svakom slucaju mnogo bolji od igraca koji nam igraju na toj poziciji. Zasto i on ne bi eksplodirao u PL kao Sancez, kad je Sancez dok je bio u Barsi uvek imao slabiji ucinak od njega i Pedro je uvek bio opasniji, a znamo kako Sancez sad kida u Arsenalu.

Nema sta lepo je poceo ovaj dan Pedro dolazi u Celsi, pocinje Beer fest, odlicno :D

Zadovoljan sam dolaskom Pedra, jer smatram da će napokon Oscar izletit iz prvog sastava: Hazard-Willian-Pedro. Willian je svaki put kada je stavljen na poziciju polušpice pokazao da je opasniji i okomitiji od Oscara, čija se igra sastoji od 95% alibi dodavanja i minimalnog kretanja na terenu. Ali smatram da je CFC-u daleko potrebniji zadnji vezni, kojeg Fabregas ne može igrati u ozbiljnijim utakmicama, a Mikel i Ramires su davno pokazali da nisu taj kalibar. Idealna situacija za mene bi bila prodaja Oscara, te Cuadrada ILI Mosesa, te Mikela ILI Ramiresa, i za sve pare po zadnjeg veznog. 

Ma očigledno da je potpisao, meni se ne svidja ali ajde da vidimo, nema pogovara da je klasan igrac jedino je prica da li ce se uklopiti ili ne...

Bice dobro da Aspilija vrati na desnog beka i da igraju u paru on i Pedro, a baba i Azar... Bane i Teri stoperski par...

----------Costa----------

Azar----Wilian---Pedro

----Cesk--Matic---------

Baba Teri Bane Aspili

Znatno lepše izgleda nego sastava protiv šitija...

Ja nešto kontam da Mou ne planira puno da mjenja u prvoj postavi i da će sva pojačanja grijati klupu.Realno treba zamjeniti Cahilla i Ivanovića,makar eto staviti ivanovića na štopera a Azplilicuetu na densog , ali nevjerujem da će Mou išta mjenjati,neće se taj odreći svoje taktike 

Izvrsno,trebao bi se transfer realizirati što prije i pedro bi što prije trebao početi trenirati i upoznavati novo okruženje. Protiv čvrstog i dobrog palacea će nam trebati jedan ovakav igrač,a može imati debi iz snova na SB-u ako se karte poslože.Pobjeda u nedjelju bi nam svima tako izvrsno sjela i nadam se da ekipa diše lakše i da se svi osjećaju bolje,a prije svega nadam se da će se neki prvotimci više truditi pošto im gori pod petama jer su dobili konkurenciju.Izvrsna 2 igrača smo kupili,još samo kad bi stonesa nekako uspjeli dobit bilo bi savršeno.

E čuj Pedro, sve ti ne jebem hahahahh

Daj Bože da nisam u pravu i da će nas ovaj indijanac obradovati, ali moram da se nasmijem koliko se usrao Mourinho pa kupuje Pedra. Igrač kojeg malo jači povjetarac odnese, kamoli neće mrcine iz West Broma, Stokea i ostalih. Al hajde živi bili pa vidjeli.

I to 30 miliona, al nas odera Barcelona ko što će i svi ostali jer nam gori pod nogama.

• Autor

E čuj Pedro, sve ti ne jebem hahahahh

Daj Bože da nisam u pravu i da će nas ovaj indijanac obradovati, ali moram da se nasmijem koliko se usrao Mourinho pa kupuje Pedra. Igrač kojeg malo jači povjetarac odnese, kamoli neće mrcine iz West Broma, Stokea i ostalih. Al hajde živi bili pa vidjeli.

I to 30 miliona, al nas odera Barcelona ko što će i svi ostali jer nam gori pod nogama.

Za 22 miliona funti Pedro je idealno pojačanje, a ta priča o mrcinama iz Premiershipa više ne pije vode, već nekoliko godina u Premiership su počeli dolaziti baš igrači koji nisu fizički jaki ali su jaki tehnički, gotovo sve ekipe su se okrenuli takvim igračima u ofanzivnom dijelu sredine terena, pa recimo jedan Stoke koji je asocijacija za mrcine je počeo dovoditi igrače kao što su Afellay ili Krkić, davno su prošla vremena kada su engleske ekipe u formaciji 4-4-2 na sredini igrali sa 4 fizikalca. Silva, Mata, Cazorla, Coutinho, Eriksen, Hazard, Sanchez itd mogao bi još toliko nabrojati, sve su to igrači koji nisu fizički jaki ali su uspješni u PL.

Za 22 miliona funti Pedro je idealno pojačanje, a ta priča o mrcinama iz Premiershipa više ne pije vode, već nekoliko godina u Premiership su počeli dolaziti baš igrači koji nisu fizički jaki ali su jaki tehnički, gotovo sve ekipe su se okrenuli takvim igračima u ofanzivnom dijelu sredine terena, pa recimo jedan Stoke koji je asocijacija za mrcine je počeo dovoditi igrače kao što su Afellay ili Krkić, davno su prošla vremena kada su engleske ekipe u formaciji 4-4-2 na sredini igrali sa 4 fizikalca. Silva, Mata, Cazorla, Coutinho, Eriksen, Hazard, Sanchez itd mogao bi još toliko nabrojati, sve su to igrači koji nisu fizički jaki ali su uspješni u PL.

Meni je najbolju komparaciju dao Igi jednom kada je bila prica o Mesiju i nasoj BPL,kao u fazonu sta ce Messi,pojeli bi ga ovi kostolomci...Igi je to objasnio veoma jednostavno: Kad je Suarez terorisao sam citavu ligu,zamislite tek sta bi radio Messi.

Barcin klupicar godinama, otprilike ekvivalent nasem Kalouu. Cuj WC igrac, nemojte biti smijesni. Kinze nabrojao si dosta igraca koje ne mozes porediti sa Pedrom po pitanju jacine na lopti, jer i Silva i Sánchez i Hazard se grade izuzetno (isto vazi i za Messija, da ne bi se kakve nebuloze pisale) , dok Matu istisnu s lopte bez problema. Mata igra na viziju i svoju pas igru, Pedro nema takve kvalitete. Mozes ga uporediti recimo sa Navasom iz Citya, to je taj nivo igraca. Pedro je u Barceloni koristio prostor koji mu ostane jer citava protivnicka odbrana igra prema Messiju. Ima solidnu zavrsnicu, ali nista bolji igrac od Schürrlea kojeg smo drzali na klupi i prodali. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ali se zezate sa prebacivanjem tema, samo da ne bude na kraju kao s Robinhom kad smo poceli stampati dresove.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.