Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Za veliku lovu i ono što je nedostupno preko noći postane dostupno, druga je stvar što mi nećemo platiti obeštećenja koja hoće platiti recimo City i United i mi smo tu već u startu spali na opcije B ili C. Već sada se zna da nam je u ofanzivi Pedro naš "plafon" koji mi mi možemo dovesti, prosto je tako, nećemo da se petljamo sa ovim skupim igračkama i to nam je što nam je. Kada realno postavim situaciju više mi odgovara opcija da dođe Pedro nego da očekujem i nadam se recimo nekom bljesku Cuadrada, recimo najslabiji učinak Pedra u posljednjih 5 sezona je 10 golova čak je išao i do 22 i 19 golova, najslabiji učinak asistencija u posljednjih 5 godina mu je 8 asistencija a najbolji 13 asistencija. Znam da će neko reći da ovi golovi nemaju neku težinu jer je ulazio često na već riješene utakmice ili da je Barcelona previše dominantna u Primeri pa zato njegova statistika nema veliku težinu, ali pošto je realno Pedro naš vrh onda treba bar tu njegovo statistiku gledati sa pozitivne strane. Taj Pedro ima kakvu takav učinak, a mi smo recimo doveli Cuadrada kao krilo koji je imao učinak golova i asistencija kao neki bek i većina forumaša je bila oduševljena što on dolazi, zato ako dođe do toga da Pedro potpiše treba se bar nadati da može biti od koristi. Ja bi u svakoj situaciji prije izabrao Pedra nego Cuadrada, jer je Pedro neko ko može donijeti kreativnosti u napadu, neko od koga možeš očekivati da predribla protivničkog beka bar jednom na dvije utakmice, neko ko može donijeti nekog tempa i brzog rješavanja prostih situacija.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Bas iz razloga sto su nedavni eksperimenti propali vlada toliki skepticizam oko Pedra. 

Preterano je i nerealno pisati kilometarske hvalospeve na racun igraca koji je poslednjih godina samo cuvar klupe. Jeste on napravio neku statistiku, ali u ekipi u kojoj napadaci imaju svu slobodu sveta, sto je susta suprotnost od onoga sto Murinjo trazi i zahteva u svakom momentu, od svakog svog igraca. 

Jos se prava poredjenja s time kako se Fabregas, koji je dosao iz Barseone, tako brzo uklopio kod nas.... Pa taj Fabregas je skoro deceniju proveo u PL...

Pedro bi mogao da se uklopi u koncepciju Arsenala, koja je po napadackoj orijentaciji najslicnija Barseloninoj, kao sto im je Sancez legao, ali ponavljam, vidjenje fudbala koje ima Murinjo je potpuno drugacije. 

Ako dodje Pedro za ovu cijenu koja se spominje bice odlicno. Nije on nimalo los igrac, mi bi njegovim dolaskom bili samo u plusu i dobili opciju vise na desnom krilu.

• Autor

Vidim da neki spominju i dolazak Turana kao pokazatelj da Pedro ide, ali Turan ne može igrati za Barcelonu na službenim utakmicama ako se ne varam do januara.

Takođe čitam da su Munir El Haddadi i Sandro Ramirez promovisani kao igrači prvog tima, a inače i jedan i drugi i pokrivaju baš pozicije na kojim igra Pedro, tako da to može biti neki znak.

Što se tiče ove priče da je Pedro navikao na slobodu u igri, da nije navikao ili nije sposoban igrati u dva smjera što traži Mourinho, da nema navike na terenu koje traži Mourinho, i ja sam isto tako mislio i to mi je prvo palo na pamet, ali evo vidim po nekim forumima da navijači Barcelone Pedra opisuju kao radilicu na terenu i igrača koji ima što bi se reklo  visok workrate, kažu da jedan od najboljih što se toga tiče u ekipi i da je njegov jedini problem to što za konkurenciju konstantno ima skupe zvjezde, valjda oni znaju jer prate Barcelonu.

Vidim da neki spominju i dolazak Turana kao pokazatelj da Pedro ide, ali Turan ne može igrati za Barcelonu na službenim utakmicama ako se ne varam do januara.

Takođe čitam da su Munir El Haddadi i Sandro Ramirez promovisani kao igrači prvog tima, a inače i jedan i drugi i pokrivaju baš pozicije na kojim igra Pedro, tako da to može biti neki znak.

Što se tiče ove priče da je Pedro navikao na slobodu u igri, da nije navikao ili nije sposoban igrati u dva smjera što traži Mourinho, da nema navike na terenu koje traži Mourinho, i ja sam isto tako mislio i to mi je prvo palo na pamet, ali evo vidim po nekim forumima da navijači Barcelone Pedra opisuju kao radilicu na terenu i igrača koji ima što bi se reklo  visok workrate, kažu da jedan od najboljih što se toga tiče u ekipi i da je njegov jedini problem to što za konkurenciju konstantno ima skupe zvjezde, valjda oni znaju jer prate Barcelonu.

Enerique je tjeo Pedra prebacit na beka da je Alves otišo.

Koje su to mnogo bolje opcije prosvijetlite nas.

Sterling - skup, a i vec je gracki
Reus - skup
Bale - skup na kub
Roben - star
Griezmann - nije desno krilo
Messi - nije star, al' jer superstar
Di Maria - skup + ne bi ga prodali + niti bi ga mi kupili
Candreva - losiji od ovih i od Pedra
Darko Lazovic - eto jedino on, dao bi ga Terzic uz popust kad bi mi njima dali nekog na pozajmicu
.
.
.

Ostali su svi tu na nivou Pedra tako da nemamo mi sta izvoditi, imas ove pa biraj.

ne pita se terzić kod lazovića, on je đenovin igrač

Niko ne moze da me ubedi da je Pedro slabiji igrac od Rojsa,samo nema taj status Superstara,svi ga gledaju kroz to kao osrednji igrac.

Niko ni mene ne može da ubjedi da je Pedro igračina jer nije ni blizu toga .
Prosječan igrač.

Niko ni mene ne može da ubjedi da je Pedro igračina jer nije ni blizu toga .
Prosječan igrač.

Pedro je TOP klasa druze,zalosno je sto vi vecina vrednujete fudbalere i pocenjujete njihov talenat na osnovu marketinga.

Najjaci su mi likovi koji dodju seru po pedru a tamo neki debil sto odigra dvi tri dobre tekme na copa americi il negdje drugo im je wc.

Nzm kaki ljudi mogu reci za aranguiza da je masina a u isto vrijeme pricat da je pedro panj.

Pedro je za takve institucija

Otkud sad to, mogli su ga kupiti u januaru onda.

• Autor

Otkud sad to, mogli su ga kupiti u januaru onda.

Može im se moj Zemo, kupili su i Vidala iz Seville ni on ne može igrati do januara zbog zabrane koju ima Barcelona, što je najjače ne puštaju ni Turana ni Vidala na pozajmicu već će igrati za B tim.

btw. Champions je danas zaribao totalno što se prenošenja spekulacija tiče. :D

Najjaci su mi likovi koji dodju seru po pedru a tamo neki debil sto odigra dvi tri dobre tekme na copa americi il negdje drugo im je wc.

Nzm kaki ljudi mogu reci za aranguiza da je masina a u isto vrijeme pricat da je pedro panj.

Pedro je za takve institucija

Za Aranguiza se daje 10 milki i on bi bio squad igrač koji bi uletio po potrebi, za Pedra se daje 30 milki, uskoro puni 28 godina i od njega se očekuje da bude igrač u prvih 11 i da bude potrebno pojačanje na desnom krilu. I da, ne okreći riječi niko nije za Aranguiza rekao da je WC igrač.

Volio bih da dođe Pedro i da se već u januaru čuje kuknajva i proklinje uprave zbog transfera

Za Aranguiza se daje 10 milki i on bi bio squad igrač koji bi uletio po potrebi, za Pedra se daje 30 milki, uskoro puni 28 godina i od njega se očekuje da bude igrač u prvih 11 i da bude potrebno pojačanje na desnom krilu. I da, ne okreći riječi niko nije za Aranguiza rekao da je WC igrač.Volio bih da dođe Pedro i da se već u januaru čuje kuknajva i proklinje uprave zbog transfera

Gdje sam rekao da su pisali da je wc. Prvi mi je pao na pamet Pisali su da je zvijer i to. Squad igrac moze bit i loftus cheek. Da uleti po potrebi.

30m je nista za pedra kakve su danas cijene. A i koga boli ona stvar za parama. Nek iskesiraju svakako se sćipili ne daju felera za ig.raca

Bolje dat 50m za Reus čovjek nebi ni došo u London povrijedio bi se u avionu bi se povrijedio jebo vas Reus napali se na njegovu frizuru govorite da dovedemo Griezmana bolji je od Williana jebo vas i Griezman pa covjek ne igra desno krilo al ne ima frizuru i lici na hitlera pa se napalili.

Bolje dat 50m za Reus čovjek nebi ni došo u London povrijedio bi se u avionu bi se povrijedio jebo vas Reus napali se na njegovu frizuru govorite da dovedemo Griezmana bolji je od Williana jebo vas i Griezman pa covjek ne igra desno krilo al ne ima frizuru i lici na hitlera pa se napalili.

Jebem ti hljeb, objasnio sam sve za Reusa kada su povrede u pitanju trebam li crtati jebem ti trohljeb

Gdje sam rekao da su pisali da je wc. Prvi mi je pao na pamet Pisali su da je zvijer i to. Squad igrac moze bit i loftus cheek. Da uleti po potrebi.

30m je nista za pedra kakve su danas cijene. A i koga boli ona stvar za parama. Nek iskesiraju svakako se sćipili ne daju felera za ig.raca

onda si loše formulisao u prošlom postu kada je aranguiz u pitanju, prva rečenica tri tekme na copa america i odma wc jebi ga tako sam shvatio da misliš na njega...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.