Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

22:37

PEDRO CLAUSE REMAINS AT €150M

Barcelona winger Pedro’s release clause fee remains set at €150m this summer, according to Marca.

Recent reports from Spain – and declarations from the player himself – have claimed that the Spaniard’s buyout clause was lowered from €150m to €30m when he signed a new contract in June.

That boosted his list of suitors, which includes Chelsea, Liverpool, Arsenal and PSG. However, according to Marca, that release clause fee will only drop to €30m in 2016 if he features in less than 60% of Barca’s first-team minutes in the 2015-16 season.

In addition, the report adds that the player and the club agreed during his recent renewal to listen to any offers in excess of €25m that arrive for his services this summer, with PSG thought to be weighing up a bid.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Engleski mediji javljaju da je Pedro najbliži Unitedu, oni će aktivirati klauzulu iz njegovog ugovara a kako tvrde englezi United je prva opcija što se Pedra tiče.

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11747529/Man-Utd-transfer-news-Van-Gaal-to-offer-22m-Pedro-Barcelona-escape.html

http://www.express.co.uk/sport/football/591908/Man-United-Pedro-bid-Chelsea-Liverpool-Arsenal-Transfer-News

Ako ispušimo i za Pedra definitivno smo kao šampioni Engleske dotakli dno kada je transfer politika u pitanju.

To je ono sto ja trubim citavo vrijeme.Koga dovesti ako vam Pedro ne valja?Eto haman nam Pedro ne valja,bas me zanima sta ce sad stari protagonisti reci,tj. koga ce pozeljeti a da je pri tome realna opcija.

E jebem im boga nek odbranu pojačavaju pizda im materina, šta se petljaju vamo.. Al i dalje vjerujem da će Pedro Chelsea izabrat, a i ovi izvori mi nisu nešta uvjerljivi

To je ono sto ja trubim citavo vrijeme.Koga dovesti ako vam Pedro ne valja?Eto haman nam Pedro ne valja,bas me zanima sta ce sad stari protagonisti reci,tj. koga ce pozeljeti a da je pri tome realna opcija.

Jedino je Barselonina trojka nerealna opcija. 

Ti svoj argument nemas, vec se hvatas za slamku da klub nece da placa skupa obestecenja.  

• Autor

Nemoj da ste smesni,Pedro ce pre izabrati Celzi zbog Murinja,Fabregasa i Londona,zavrsice u Junajtedu jedino ako ga Murinjo ne zeli u ekipi.

Ne možemo se oslanjati na "uticaj Mourinha" kada ne znamo kakvo zapravo mišljenje ima Pedro o Mourinhu, možda Pedro ne podnosi Mourinha što nije ne moguće jer je Pedro igrač Barcelone a znamo da oni kao klub nisu baš poštovaoci Mourinha. Takođe u Unitedu ima više Španaca nego kod nas, tamo su Mata, Herrera i De Gea, znači ni tu nismo u prednosti, United je veliki klub koji je svoju transfer politiku doveo do faze kada ne dozvoljavaju trajanje spekulacija ni 7 dana već kupuju šta im treba. Znači ne vidim ni jedan razlog zašto recimo United nema šanse da kupi Pedra..

Slažem se sa hamcom, ako ispušimo i za Pedra to je to, propuštamo i posljednji voz za neko pojačanje koje se može nazvati solidnim, za ovaj novac boljeg igrača nema na tržištu, kao što sam već rekao ima da plačemo za Pedrom već u oktobru.

Jedino je Barselonina trojka nerealna opcija. 

Ti svoj argument nemas, vec se hvatas za slamku da klub nece da placa skupa obestecenja.  

Mislim da ovo nije  sudnica da ti za malo zasto treba neki argumentovani iskaz da bi s nekim mogao prodiskutovati,pogotovo na forumu sportskog sadrzaja koji treba posluziti prije svega kao zabava.Kako je krenulo pocet ce se traziti i opečaćeni papiri sa licnim potpisom da bi imalo efekta bilo sta napisati na ovom forumu.

Kad si vec kod toga,prosvjetli me onda ti svojim argumentom i reci mi zasto nasi ne dovedu  Reusa?Ili  Ronalda ,Bale s obzirom da nisu Barselonina trojka...?Nemoguce da im ne odgovoraju takvi igraci kvalitetom jer po tvojoj logici kojom pokusavas moju da opovrgnes,nasi nemaju problem da plate puno.

Inace ne mogu da vjerujem da pojedincima ni jedan igrac koji nasi kupuju ne odgovora.Kao da je jedino mjerilo kvalitete igraca njegovo ime i broj golova ili asist. na njegovom kontu.Ono bezveze skroz al haj...ima i onih koji znaju malo vise o fudbalu.  

• Autor

Ako transfer politika i sprovođenje iste nije argument kada je u pitanju kupovina bilo kojeg igrača onda ja ne znam šta je argument. hamco je upotrijebio termin "realna opcija" i nije ništa pogriješio, svaki klub u svakom trenutku ima svoju "relanu opciju", ta opcija zavisi od miliona faktora. Naša "realna opcija" je trenutno Pedro i izgleda da ćemo i za njega ispušiti, mnogi neće Pedra a nemaju odgovor na pitanje "Koji je to igrač koji je bolji od Pedra a da se uklapa u našu trenutnu transfer politiku?".

Nekada smo na transfer tržištu bili na samom vrhu "lanca ishrane" a sada nas neko pojede svako malo u borbi za određenog igrača, ne kažem da trenutna politika loše utiče na klub, daleko od toga, ali nije mi jasno kao šampioni Engleske uz bolji sponzorski ugovor nismo u stanju dovesti jako pojačanje.

• Autor

Postavlja se pitanje koga dovesti? Tu smo najlosiji sto se tice prvih 11.

Ma ne treba dovoditi nikog, tu smo jaki ko beton, Willian je prošle sezone sa te pozicije dao 15-16 golova ili koliko već, Cuadrado nam je za pola sezone u klubu pokazao da od njega možemo očekivati bar 10-15 golova po sezoni, prosto čovjek razvalio prošlu polusezonu, Moses igrač oko kojeg možeš graditi igru, samo sudbina ga je sprečila da ne bude rame uz rame sa Hazardom. Znači tu smo drama jaki...

hahahaha kada pročitam ono "ne treba dovoditi nikog" hahaha pa ko će igrati krilo sunce te jebalo, prosto čovjek da ne povjeruje da nekom nije dosta da nam desno krilo bude sterilna pozicija, pa jbt jel neko svjestan da u slučaju povrede Hazarda mi nemamo krilo koje može dati gol, i kao ne treba nam niko, pa ako se Hazard povrijedi mi smo pokojni.

jednostavno ne verujem u ovu priču,niko od jačih izvora nije to preneo,možda samo da postoji interes

il je meni to promaklo

ovo mi je više ono jebano povezivanje priče,pedro bi van,aj seli ga u Čelzi.... to a i čini mi se da bi neko u tom slučaju morao da napusti klub(čitaj Kvadrado) a nema nekih jačih vesti da će se to desiti trenutno)

samo nije baš istina da je klub zadovoljan sa situacijom uz desnu aut linijju kolko god Mou puštao priče da je sve ok,to nam potvrdjuje i činjenica da smo za Sterlinga bili spremni da izdvojimo blizu 40m funti

Kad nema Olimpijade, dobar je i GInis kup :D

TOP STORY: United want Pedro

Yesterday, Transfer Talk already had Pedro moving to the Premier League and it seems we may have been right, sort of. The Guardian are reporting that it's Manchester United, not Chelsea though, who are ready to trigger the Spaniard's £22m release clause with Barcelona (more on that figure later).

ESPN 

• Autor

Pa ni Pedra nismo u stanju dovesti, kakva muka od prelaznog roka sunce ti jebem..

Moliti Boga, Allaha i Isusa da se Hazard ne povrijedi.

I ako se uključimo u borbu za Pedra ima da nas Ed našamara.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.