Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Da se na Kvadrada iole računa ne bi se Pedro ni kupovao. To je barem jasno.

Šef je najavio tri pojačanja(na postojeći kadar).
Dakle Falkao, krilo i štoper.
Ex Tigre lou kost rešenje, da se pare preusmere na preostale dve pozicije.
Zato je i bilo očekivano da krilo bude kapitalac. Umesto toga ide se na prihvatljiviju cenu ali i veći rizik.
Štoperi nikad skuplji nego sada, kada treba birati kapitenovog naslednika...
Obrni-okreni minimum pristojna rešenja za obe pozicije će izaći na cenu jednog Grizmana, recimo.
Videćemo kako će se to završiti...
  • Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Golovi i Asistencije nisu sve, onda Iniesta, Xavi, Zidane, nisu nikad bili dobri igraci. 

Cuadrado je duplo bolji od Cigana, Moses i Traore su sasvim solidne zamjene za covjeka. Mi ne trebamo Cigu koji je u rangu Traorea, vec trebamo neku klasu koja moze dovesti prevagu kao Hazard, to Cigan ne moze, niti ce ikad moci. 

Koji kurac rizikovati sa cigom koji vjerovatno ne moze izdrzati tempo 60+ tekmi u sezoni, jer u citavoj svojoj karijeri nije odigrao toliko minuta.

P.S. Moses glavni igrac Stoke Citya koji je zavrsio na dobrom 9 mjestu, zavrsili bi vjerovatno i bolje da se isti nije povrijedio. Plus adaptiran na PL, ne k'o cigo sto ne moze vise od 45 minuta odigrati.

1. Ako golovi i asistencije nisu sve, onda zašto nam Willian ne valja na krilu, ja kad sam govorio da golovi asistencije nisu sve onda sam proglašen kao neko ko slijepo brani Williana, bila je priča "ne treba nam krilo koje je radilica već krilo koje je bar u stanju proći beka". Eh sada se priča okrenula i oni koji su bili protiv nekonkretnog Williana sada žele istog takvog Cuadrada. Nije mi to jasno nikako, reći da je Pedro u rangu Traorea, Cuadrada ili Mosesa je apsurd, taj Pedro je dao gotovo 100 golova za Barcelonu, nije mala stvar dati 100 golova za bilo koji klub i iz bilo kakve uloge, taj Pedro je standardni član trofejne repretentacije Španije, taj Pedro je osvojio sve što se može osvojiti u klubu, ako sa negativne strane gledamo onda stoji činjenica da Pedro nikada nije imao status startera, ali ako gledamo sa pozitivne strane onda se može reći sa ima kvalitet čim ga je Barcelona ostavila u ekipi sve ove godine.

2. Opet spominješ "klasu" a znaš da mi sa ovakvom politikom ne možemo dovesti, Costa i Fabregas su bili loto, i nije mi jasno kako se oslanjanje na Cuadrada uklapa u rečenicu "trebamo neku klasu koja moze dovesti prevagu kao Hazard, to Cigan ne moze, niti ce ikad moci." Znači po kojem osnovu će to Cuadrado, Moses ili Traore biti u stanju uraditi?

3. Ako je Pedro rizik, po kojem osnovu je Cuadrado manji rizik od Pedra? A vidjeli smo da je taj isti Cuadrado za pola sezone u klubu uspio jedino izboriti penal u finišu sezone. Mosesu se uzima kao plus to što je bio jedan od boljih igrača u Stokeu dok se sa druge strane Pedru uzima kao minus to što je odlična rezerva u Barceloni, znači još jedan apsurd.

Opet kažem, ako ne dovedemo bar Pedra i ostanemo sa Mosesom i Cuadradom da pokrivaju desno krilo ima da plačemo za Pedrom već u oktobru.

Meni Willian nikad nije smetao. Nije Cuadrado eventualno ta klasa, vec ne treba mi neko slabiji od Cuadrada ili eto isti igrac, kada imas jednog. Ako se kupuje, neka se kupuje kako treba, a ne da mi kupuju Cigu, koji nije odigrao 90 minuta od kadetskih dana.

Cuadrado je tu, i na njega se racuna, sto ga opet sputavati.

Al serete, Pedro je igracina i za mutavog Cuadrada i debila Willia. Za 21 milion bi ga odma uzeo,pa jbt to je krađa.

Sa Cuadradom ne bi ušao u tramvaj a kamoli u novu sezonu na 4 fronta, ajd Willian mi i počeo silazit s kurca otkad je ovaj aboridžin došao..

Pedro se mora uzeti, vidjećete kakva će to kidalica biti, glavu dajem

Pa jbte bog 21 milion, haha Mourinho genije pa jbt ručak dns da skuvaš izaće te skuplje,dok struja,šporet tamo vamo prodavnica..
  • Autor

hahaha ništa dok Kale ne objasni iz zadnje klupe :D

Meni Willian nikad nije smetao. Nije Cuadrado eventualno ta klasa, vec ne treba mi neko slabiji od Cuadrada ili eto isti igrac, kada imas jednog. Ako se kupuje, neka se kupuje kako treba, a ne da mi kupuju Cigu, koji nije odigrao 90 minuta od kadetskih dana.

Cuadrado je tu, i na njega se racuna, sto ga opet sputavati.

Ja sam i prije početka prelaznog roka da bar na jednu poziciju dovedemo top pojačanje, ali i sam vidiš da od toga nema ništa i da se moramo pojačati bar malo, ni United ni City neće reći "eh pošto se Chelsea neće pojačati onda nećemo ni mi", znači moramo kupiti kakvu takvu novu opciju, a Pedro je kada sve uzmeš u obzir naš vrh bar trenutno. Previše se ide u krajnost kada je priča o minutaži Pedra, znao je on imati kontinuitet posebno kada je Guardiola bio tamo, a to je najjača Barcelona.

Taj Cuadrado je imao pola sezone da se dokaže, ko ga je sputavao?

Razvalio je drugu polusezonu, znaci on i Eden najbolji ubjedljivo bili. Bas kada je dosao Cuadrado.

Nemoj vise da ga stavljas u istu recenicu sa Edenom. ne postoji merna jedinica da izracuna kooliko je Azar ispred i iznad njega.

Odigrao je pristojnih 5 utakmica, nista vise. Dizite vi njega u nebesa do mile volje, nije opravdao ni mrvicu poverenja, o ulozenom novcu ni da ne govorim. 

Koliko istih prica, istih razmialjanja koja idu iz kruga u krug. Bolje kopirajte pocetak da se ne mucite oko pisanja.. sad jos uleteli sa Willianom tek sad ide rasprava ko je bolji Willian ili svaba opet uz dodatak Cuadrado Pedro.

Nisu vazni golovi, ali kod Williana jeste. Pedro je panj, ali Cuadrafo nije, ma i Moses je WC igrac... bolje on da nam igra.

Cuadrado je za Italiju, Moses za timove koji zele sredinu.. Traore, lako je biti igracina u Holandiji.. cek ovde, daj Boze da uspe..

Kada bi mogli dovesti Reusa ili Bale za 20 miliona to bi bio pogodak. Ne zelite da Chelsea trosi kao City, ali da dolaze najbolji igraci sveta bez paprike.. onda hocemo i omladince, ali i trofeje.. ovde je mnogo ljudi koji pricaju jedno, pa sutra drugo, pa onda dan posle opet prvo..
  • Autor

Koliko istih prica, istih razmialjanja koja idu iz kruga u krug. Bolje kopirajte pocetak da se ne mucite oko pisanja.. sad jos uleteli sa Willianom tek sad ide rasprava ko je bolji Willian ili svaba opet uz dodatak Cuadrado Pedro.

Forum je ovo brate normalno je i poželjno da svako forsira svoju priču i da je ako je potrebno 100 objasni uz argumente, šte treba da svako napiše svoje mišljenje i da zaključavamo temu da ne bi priča išla u krug ili da to mišljenje samo po potrebi kopiramo.

Ako neko ima argumente u čemu je problem vrtiti priču u krug, kada se raspali neka rasprava o ratovima ili religiji, ne valja, što je i logično, a kada se vodi diskusija o igračima ili fudbalu opet ne valja jer eto gle čuda priča ide u krug.

Zar nije super što smo za par dana ispisali 12 stranica na temi Pedra koji nije ni blizu Chelseaja, ali se vodi neka fudbalska rasprava i super.

grena ništa lično, ovako bi napisao da je bilo ko umjesto tebe. :D

Ma valja, ali argumenti se vrte u krug. Mora.se to malo promeniti.

Eto nije mi jasno kako to.da je Pedro cigan iz Barselone, a Fabregas igrao za gradskog rivala pa onda u ciganskoj Barseloni, pa je ok to, ali posto je Pedro iz Barselone smeta. Mozda da je iz nekog drugog tima valjao bi.

Bolje da se bunimo za raspalog Falcaoa sto je dosao nego za ovog.. mislim meni je svejedno oko Pedra totalno.. prvo sam se nasmejao, kasnije razmislio i ne bi bilo toliko lose... medjutim ravnodusan sam.

ima i lijevu i desnu nogu
prejak dribler i što je najvažnije brz 
konkretan igrač, zna šta oće ono ima muda da ošuta i to

za 21 milion krađa, lik je WC htjeli vi to priznat  ili ne, u onakvoj Barceloni uvijek igrao

još kad je lik u Mourinhovim rukama, isto ko kad isilovac drži dinamit u rukama, svakog trena može eksplodirat, a oće sigurno, Pedro je igračina,

isto kao i Hazard ima ga i lijevo i desno na utakmici, njih dvojica bi se skontali za čas, u sredinu možeš staviti i Williana onda, nebitno je... Ili Fabregasa kad bi stavio a Aranguiza sa Matićem iza, to bi tek bila perverzija

lik je brzo krilo, ima obe noge, a jeftin

https://www.youtube.com/watch?v=r6XiEtmiCk0

Samo, nemojte se razocarati, kao u slucajevima vasih prethodnih ljubimca, igracina, gol masina, driblera ala Garinca.... 

Od svakog eventualnog pojacanja ili "pojacanja" vi dizete toliku prasinu kao da dolazi sam Messi. Svi su oni superstarovi, neshvacenih mogucnosti, sa kojima prethodni treneri nisu umeli.. Kao da je Murinjo jedini trener koji se razume u fudbal.

Svi smo mi ovde okupljeni oko istog cilja, uspeha voljenog kluba, ali nikome ne bi skodilo povremeno spustanje lopte, cisto radi odrzavanja realnosti.... Ovako, cim se spomene neki igrac malo iznad prosecnih kvaliteta, pola foruma kao na kokainu. 

Ja na primer ne vidim svrsavsnje na Pedra , tj ima par ljudi sto pisu kao da je svrsavanje na njega ali vise lupaju kontru vama kojima je on amater.. a uglavnom se dele klanovi na one kojima je on gov o cigansko i na one koji su ravnodusni prema transferu, u koju grupu spadan i ja.. vise se potresaju oni sto ga ne podnoae zbog ne znam ni ja cega sto se vidi po sve i jednoj temi na forumu od teme "buducnost kluba" preko "premier liga" do teme " mala je extra" pljuvanje Pedra u sve i jednoj temi.

Da li mozemo stopirati transfer? Ne, da li mozemo Mourinhu dati 30 miliona da doplati za jos nekog, ne... tamo da dzabe nerviranje i pljuvanje decka svuda.

Umesto toga.daj da vidimo njegove dobre i lose strane, vestine itd

Samo, nemojte se razocarati, kao u slucajevima vasih prethodnih ljubimca, igracina, gol masina, driblera ala Garinca.... 

Prvo nije mi Pedro nikakav ljubimac nego kažem kako jest, da je tolika talašika kolkom ga predstavljate sigurno ne bi igro u Barci toliko godina i još uspešno

Drugo ne znam koji su to prethodni slučajevi, jedino mi na pamet pada Schurle, njega sam volio a da je prodan,al opet njega nikad nisam predstavljo kao Garinču ili gol mašinu, lik je bio odličan igrač i tu nema diskusije
Nema ovo veze s Barcom, barem kod mene. Fabregas mi je odvratan lik, i dan danas mi nije "sjeo", ali zna se da je vrhunski igrac kad je u formi.
Za Pedra ne mislim tako. Al zivi bili pa vidjeli, ja se nadam da nece potpisati.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.