Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ovaj igrac je dobrodosao sto se mene tice.
Bokte ovdje za svakog igraca kaze se da je kloc ako nije neka medijska zvijezda tipa rojs griezmann itd.

Pedro igrac koji ima dobar work rate, radilica. Nije ni cudo sto ga Mou zeli. Isto kao i willy samo sto je ovaj 3x tehnicki jaci. Vjerujem da bi se brzo uklopio sa fabregasom i hazardom

Willy ako nastavi sa partijama kao krajem sezone staviti ga na desetku i odmah u njemu imamo jos jedno pojacanje.

Skontas onda da imas na klupi oscara ramiresa kvadrada falcaoa begovica zoumu i uvidis da nisi ni los ustvari dobar si.

Samo bih nekog cm-a doveo kreativnog za zamjenu fabregasu.

I nemojte ovo vise spominjati otpatci velikih klubova.

Tamo se sanchez nije probio a ovamo vrijedi za jednog od najboljih igraca na otoku.

Mrzim ga. On mi je oličenje barcelaštine, oličenje kantalonjizma. Ali mogao bi biti dobar ko Fabregas.

<script> //</script>

a ovo je nama najbitnije.

Ne znam. Dao bih još jednu šansu Cuadradu prije nego njega dovedemo. 
Ali samim time njegov dolazak ne mora značiti Cuadradov odlazak. Nego Willianovo seljenje na desetku a Cuad i Pedro bi se borili za poziciju. 
Ne bi to možda ni loše izgledalo. Nije Pedro igrač bez kvaliteta, nije ni WC ali Bože moj. 
Treba vidjeti kako će to sve biti. 

Koliko razlicitih misljenja... I to skroz suprotnih, za jedne je kloc za druge wc igrac. Ostaje da vidimo, ja licno nisam odusevljen. Pogotovo jer je bilo mnogo boljih opcija na jacapi

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Koje su to mnogo bolje opcije prosvijetlite nas.

Sterling - skup, a i vec je gracki

Reus - skup

Bale - skup na kub

Roben - star

Griezmann - nije desno krilo

Messi - nije star, al' jer superstar

Di Maria - skup + ne bi ga prodali + niti bi ga mi kupili

Candreva - losiji od ovih i od Pedra

Darko Lazovic - eto jedino on, dao bi ga Terzic uz popust kad bi mi njima dali nekog na pozajmicu

.

.

.

Ostali su svi tu na nivou Pedra tako da nemamo mi sta izvoditi, imas ove pa biraj.

Koje su to mnogo bolje opcije prosvijetlite nas.

Sterling - skup, a i vec je gracki
Reus - skup
Bale - skup na kub
Roben - star
Griezmann - nije desno krilo
Messi - nije star, al' jer superstar
Di Maria - skup + ne bi ga prodali + niti bi ga mi kupili
Candreva - losiji od ovih i od Pedra
Darko Lazovic - eto jedino on, dao bi ga Terzic uz popust kad bi mi njima dali nekog na pozajmicu
.
.
.

Ostali su svi tu na nivou Pedra tako da nemamo mi sta izvoditi, imas ove pa biraj.

Sta pricas ti? Nemoj supljirat beze. Sta nije jasno u "bilo je mnogo boljih opcija". Koga boli kurac jel skupa opcija ili ne... Bilo je. A vec kad hoces, 49 milki nije skupo za sterlinga, a ni za reusa. Pogotovo ako se sjetimo za koga smo davali 25-30 milki

Sta pricas ti? Nemoj supljirat beze. Sta nije jasno u "bilo je mnogo boljih opcija". Koga boli kurac jel skupa opcija ili ne... Bilo je. A vec kad hoces, 49 milki nije skupo za sterlinga, a ni za reusa. Pogotovo ako se sjetimo za koga smo davali 25-30 milki

hahahahahah cuj 49m nije skupo za Sterling ahahhahahahaha Sterling jedva da vrijedi 30m pa Pedro je za Sterlinga Messi

Ne, nije puno. U ovo vrijeme nije. Druga stvar je plata, te detalje ne znam. A transfer 49m regulare. Cuj pedro bolji od sterlinga alaha ti jebem, ok sve cemo da vidimo. Ko ce sta i ko ce kako. Katalonski otpadak. I ne, nije ko sanchez. Ni blizu. To je smijesno vjeruj

Ma 49 za Sterlinga je previše. Jer on je i dalje nedokazani klinac, koji je razmažen i ufuran, 
Talentiran jest, ali preskup talent.

Nadam se da znate da se radi o 49 m. FUNTI, a ne eura. U eurima to je 68 500.000 m. Moze liverpul da dobije samo kurac od nas, jednom su nas zajebali, drugi put nece!

Lucho: "I can't guarantee minutes to anyone. Pedro knows me, it's his choice now and I'll respect that. Bartra was in a similar situation."

Lucho: "Pedro leaving? It's very clear, I don't want any player to leave this team. However it's his decision, but I hope he doesn't go."

Ne, nije puno. U ovo vrijeme nije. Druga stvar je plata, te detalje ne znam. A transfer 49m regulare. Cuj pedro bolji od sterlinga alaha ti jebem, ok sve cemo da vidimo. Ko ce sta i ko ce kako. Katalonski otpadak. I ne, nije ko sanchez. Ni blizu. To je smijesno vjeruj

Jebo mene Sterling ako si pogledo jednu utakmicu Pedra cuj Sterling bolji hahahahahhaha šta necu sve vidjet ima potencijala ali bolji od Pedra nije.

Luis Enrique: "Pedro's situation is very clear -- he has a contract and a buyout clause which, if paid, would see the player depart." (ESPN)

Luis Enrique: "Pedro is an important player and I would love for him to stay...It's going to be a personal decision and I will respect it"

Luis Enrique: "I have known Pedro for some time and I don't sell promises. I cannot guarantee something that I cannot deliver." (ESPN)

Nakon ovih izjava, mogu reći samo: Dobrodošao u Chelsea majstorčino!

• Autor

Previše je 70 miliona eura za Sterlinga nemoj te zajebavat, nije to igrač koji može u kontinuitetu donositi bodove, a ako mu se dodjeli uloga u kojoj mnogo zavisi od njega tek onda od njega nema ništa. Ja sam bio za njegovo dovođenje ali ne za 70 miliona eura..

Što se Pedra tiče, nisam juče bio na forumu, vidim mnogo se pisalo, ali osjećam da nema od ovog konkretnog posla, mislim da će nas ispalit kao što sam već rekao nekom izjavom tipa "sretan sam u Barceloni, ovo je moj klub, razgovarao samo sa trenerom i nema razloga da idem". Pedro mi se ne čini kao igrač koji je odlučio da ide i završena priča, kad je on ostao do 27 godine a nikada nije imao siguran status starter onda od takvog igrača je teško očekivati da sada ode, ima da ga Enrike ubijedi sa par rečenica da ostane i to je to. Sa druge strane od velikog značaja je i ishod izbora u Barceloni..

Evo i malo njegove statistike u posljednjih 5 sezona.

noGReEe.png

yvWe5am.png

7XuwLz8.png

HgkffFb.png

1sacV2O.png

Isto tako ste govorili i za Fabregasa pa na kraju najbolji bio. @kingChelsea Pedro je izjavio da bi volio da završi karijeru u FCB ali zna da ce to bit teško i prizno je da je dobio par ponuda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.