Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Po vašoj logici Pedro nije svjetska klasa, A Sterling i Griezmann jesu. Neka mi neko objasni? Ja mislim da nisu nijedan. Mi bolje od ovoga teško da možemo.
  • Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Po vašoj logici Pedro nije svjetska klasa, A Sterling i Griezmann jesu. Neka mi neko objasni? Ja mislim da nisu nijedan. Mi bolje od ovoga teško da možemo.

Evo kerudilo ja ću te prosvijetliti.

Prva stvar, odma iz svega ovoga da isključimo Sterlinga makar u mom slučaju, penapuhani šupak za koga će Lpool dobiti 49milki, a jedan Hazard je koštao 32 miliona ( u funtama pričam)

Dakle postavlja se pitanje, zašto Pedro nije wc igraš a Griezman jeste ?

Pedrova forma je u konstantnom padu, što se vidi kroz statistiku, sve manje i manje minuta, naravno manje golova i asistencija, dobro whisp kaže ne bi u barsi džaba dovodili pojačanja da su mislili da je on dovoljno dobar za prvu postavu. On može biti samo squad igrač kao što je to bio prošle sezone u barsi dakle nekih 10-15 puta da započne od prve minute u nekim manje bitnim utakmicama i to je to i da se koristi ko džoker.

Griezman je sa druge strane četiri godine mlađi i u zadnje dvije sezone igra odlično, jedan je od ključnih igrača Atletica i možda nije WC ali pretenduje da to postane i iz od njega se može mnogo više dobiti nego od pedra.

Evo kerudilo ja ću te prosvijetliti.

Prva stvar, odma iz svega ovoga da isključimo Sterlinga makar u mom slučaju, penapuhani šupak za koga će Lpool dobiti 49milki, a jedan Hazard je koštao 32 miliona ( u funtama pričam)

Dakle postavlja se pitanje, zašto Pedro nije wc igraš a Griezman jeste ?

Pedrova forma je u konstantnom padu, što se vidi kroz statistiku, sve manje i manje minuta, naravno manje golova i asistencija, dobro whisp kaže ne bi u barsi džaba dovodili pojačanja da su mislili da je on dovoljno dobar za prvu postavu. On može biti samo squad igrač kao što je to bio prošle sezone u barsi dakle nekih 10-15 puta da započne od prve minute u nekim manje bitnim utakmicama i to je to i da se koristi ko džoker.

Griezman je sa druge strane četiri godine mlađi i u zadnje dvije sezone igra odlično, jedan je od ključnih igrača Atletica i možda nije WC ali pretenduje da to postane i iz od njega se može mnogo više dobiti nego od pedra.

To što dovode igrače nemora ništa znacit možda ne odgovara enerique ali on je odličan igrač i naravno da je u padu forme kad skoro nikako neigra.

Ponovo postavljam pitanje,kojeg igraca na poziciji desnog krila je u nasem slucaju moguce dovesti a da je bolji od Pedra?Griezman po meni nije igrac za te pozicije.Ko jos ostaje?Reus je produzio ugovor s Borusijom nedavno,Bale je nemoguca misija...nemam pojma ko bi to mogao biti!

Može Lucas Moura mali je bolji od Sterlinga i Pedra još ima 22g a čuo sam da je PSG zainteresovan za Cuadrada treba pokušat dovest Lucasa Mouru.

Možda ne toliko bolji ali ima 22g i svakako bi bilo odlično da ga dovedemo.

• Autor

Mi bolje od ovoga teško da možemo.

Iz minute u minutu se sve više slažem sa ovom rečenicom.

Lucasa zaboravite, PSG je jak projekat, neće oni prodati ništa što im treba, kupovina im ne zavisi od prodaje i to je to.

Express i daily mail su objavili naravno neznam ja jel istina

Ubih se listajuci njihove stranice - nista. 

Ubuduce zakaci link, inace samo spamujes. 

Jao sranja, nije mogo gore pojačanje.

Povratak Benajuna i Toresa, pokvareni Falkao, Danilo Pantić, eto ti gorih pojačanja

Povratak Benajuna i Toresa, pokvareni Falkao, Danilo Pantić, eto ti gorih pojačanja

Falcao nikako nemože bit gori od Drogbe samo može bit bolji EL TIGRE

Falcao nikako nemože bit gori od Drogbe samo može bit bolji EL TIGRE

Ali je gori od Remija kog će verovatno zameniti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.