Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

PSG jebe picku svim ekipa po Francuskoj. U strasnom su naletu. Oni i Bayern su jedine ekipe bez poraza u svim takmicenjima ove sezone. Sto je jos bitnije, atmosfera u ekipi je odlicna.

PSG jebe picku svim ekipa po Francuskoj. U strasnom su naletu. Oni i Bayern su jedine ekipe bez poraza u svim takmicenjima ove sezone. Sto je jos bitnije, atmosfera u ekipi je odlicna.

Imaju odličnu ekipu i za razliku od naše tri polovnjače u napadu -Eto'o, Torres, Ba- ,oni imaju dvije zvijeri Ibrahimovića i Cavanija. I stalno furaju 4-5-1 formaciju što je dobro za njih.

Imaju odličnu ekipu i za razliku od naše tri polovnjače u napadu -Eto'o, Torres, Ba- ,oni imaju dvije zvijeri Ibrahimovića i Cavanija. I stalno furaju 4-5-1 formaciju što je dobro za njih.

Koliko si utakmica PSGa pogledo ove sezone? Ova boldirana rečenica zaslužuje jedan veliki facepalm. Da si gledao PSG ove sezone znao bi da kod njih nema stalnog furanja jedne te iste formacije, ali može se reći da većinu svojih utakmica igraju u formaciji 4-3-3. To se pogotovo odnosi na domaće utakmice gdje igraju ofanzivnije. Tako je bilo i protiv Lyona. Sinoć su u napadu bili Cavani, Ibra i Moura. U zavisnosti od protivnika i spremnosti igrača koriste još 3 formacije: 4-1-2-3, 4-2-3-1 i 4-4-2. U većini slučajeva ove formacije su koristili na gostujućim terenima. 4-1-2-3 je formacija koju najviše koriste nakon 4-3-3. Tako je bilo u prošlom kolu protiv Reimsa gdje je zadnjeg veznog igrao Digne. U toj formaciji zadnjeg veznog mogu još igrati Motta i Veratti. Kada igraju sa 2 zadnja obično je tu Matuidi u paru sa Mottom, Verattijem, Digneom ili Rabiotom. 4-4-2 su igrali na početku sezonu. U toj formaciji su u prvom kolu LP razbili Olympiacos u gostima 4:1. PSG dosta rotira i to im ide odlično.

Voli da troluje

Igra PSG formaciju, takozvana 'Zlatan i 10 ostalih' :D

Baš me zanima šta će napraviti ove godine u LŠ, mislim da uz malo sreće mogu otići dosta daleko, zašto ne i do finala. Također me zanima šta ću učiniti sa Blancom na kraju sezone, znam da je bila priča kako čekaju Wengera, međutim ovaj je u međuvremenu produžio ugovor.

Mene isto zanima kako ce se ponasati u daljem takmicenju LS. Imaju jaka imena,ali cek da vidimo prave izazove. Ko je konkrent u Francuskoj ligi? Monako? Kada dodju ozbiljnije utakmice,videcemo ih na delu.

Mene isto zanima kako ce se ponasati u daljem takmicenju LS. Imaju jaka imena,ali cek da vidimo prave izazove. Ko je konkrent u Francuskoj ligi? Monako? Kada dodju ozbiljnije utakmice,videcemo ih na delu.

PSG se pokazao protiv Barce. Da je Pastore bio malo agilniji tko zna šta bi onda bilo.

Monaco s pola gasa gazi Nicu, do 26. minute vec 0:2. Kakve rekacije igraca Nice u odbrani, kakav horor. Kod prvog gola niko ne prati Jamesa, kod drugog najprije u samom zacetku akcije dole uz desnu liniju igrac Nice ne pritisce igraca s loptom vec izlazi na 2 metra pred njega i ceka, ovaj salje pas u prostor i onda ide centarsut i Rivier izmedju trojice igraca Nice koji su u "ko skoci - peder" fazonu lagano zabija.

Lagano mi prodjose Monako i Lil :D

Mrzim PSG iz licnog razloga i bas mi je drago sto su izgubili :D

Karma je kucka,sve se okrene hahahhahaa 

Gledam sinoc PSG - St. Etienne, Liga kup je u pitanju. Potpuna kontrola meca od strane PSG-a 80 minuta utakmice, narocito u prvom poluvremenu. Odlican protok lopte, koristenje trouglova, dosta trcanja mada se mora priznati da je presing St. Etienna presmijesan.  Napadaci St. Etienna su mozda 3 puta u toku tekme zatvarali pasove kada PSG organizuje napad. To je stvar navike.  Izracunato je da takav vid kretanja napadacima uzima svega 5% snage. A to mnogo znaci ostatku ekipe, mnogo. Kada pritiscu kao tim, ostavljaju dosta prostora, nije to pravi presing sa intenzitetom vec cisto pomjeranje prema naprijed. Ocigledno da nemaju jasne zadatke ko sta treba raditi u presingu. Onda PSG prima gol i padose kao mi. Ali pobjedu im je donio NAPADAC, tip igraca koji kod nas ne postoji. Cavani. Kakav igrac. Koliko trci, koliko pomaze odbrani i jos zabija, ulazi u sanse. 

Ko bi rekao da ce Blanc napraviti ovako dobru atmosferu medju igracima, bolju nego dok je Obrva bio tamo. Igraju i ljepsi fudbal nego pod Obrvom. Imaju vec 30 utakmica bez poraza na Parku princeva u svim takmicenjima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.