Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Veceras u 30 do 21 pocinje ova liga, zanimljivija nego ikad. Direktan prenos na arenasport kecu. Ko ima - ima, ko nema nek pominje majku svom dostavljacu kanala. Tako ja. Montpellier - PSG.

jebes arenu  ja iman bundes,primeru,premiership   :D

al ove godine bit ce zanimljivo u francuskoj

vjerujen da bi monaco moga bit jak bez obzira sta su tek na okupu a psg s blancom nznm koliko je jak 

ne razumem zašto nije ubacio kavanija ranije,čekao je sve do 70 minuta

još jedna stvar,svaki drugi napad,lopta mora da dodje do ibrahimovića koji je dalje rasporedjuje,a pastore nije još uvek opravdao tih 40 miliona il kolko su već uložili u njega

na kraju,slaba utakmica,očekivao sam više 

Ma ovo je smijuruja od kluba. Ibrahimović igra kada mu se da, Lavezzi trči nikome, Pastore nije dodao točnu loptu na veću daljinu od 5 metara, bekovi nemaju ubačaja nikako, na terenu isto izgubljeni.

Svakoga strah Ibrahimovića. Zadnjih 10 minuta nitko nije smio opaliti po golu od straha. On vlada ekipom ali negativno. Meni je on jedan od najgorih ekipnih igrača ikada. Samo za svoje ime igra. 

e sad ga pretera,šta fali Ibrahimoviću,pa nije li asistirao za go,ja baš imam drugačiji dojam,da nije njega,mislim da bi se taj PSG pogubio skroz

pravi je gospodar fudbala

A dobro je mogao. Ja mislim da bi bili bolji. Oni igraju u grču. Više im je stalo da se on ne naljuti i sl.

Pa na kraju utakmice se na Matuidija nešto dere a čovjek oduzeo mali milion lopti. 

Meni on nikada nije bio drag jer ne igra za ekipu. Takve igrače ja ne volim. On tjera svoje neke zamisli i boli ga briga. Kada hoće onda daje sve od sebe. Kad njemu ne ide onda on poče srati i ekipa radi toga ispašta. 

S obzirom da je Drogba najbolji igrač u povijesti, uz njega bi ovdje po meni išli Ronaldo, Henry, Klose i Ibra.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.