Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Ronaldo je ljudina. Nisam ga volio dok je bio u ManU, ali sam promijenio svoje mišljenje kad je otišao u Real i pokazao potpuno drugo lice. Svaka mu čast.

share.jpg

Dva velika loptaša, ali prije svega dva velika insana kojima nije žao pomoći. Dva ponajveća humanitarca u svijetu nogometa trenutno I tu bih dodao još jednog velikog humanistu, Javiera Zanettija.

I onda s druge strane vidiš najniže ljudske strasti. Messija koji vara država koja ga doslovno hrani, neplaćajući porez i onog Neymara kojem su platili 50 mil transfer i plus još toliko na silne perverzije njegove obitelji, ocu mu kurve plaćali.

• 2 sedmice kasnije...
Ne znam gdje bih ovo stavio, ali u protekla 2 dana sam skoro u dahu procitao autubiografiju Zlatana Ibrahimovica. Velika preporuka za sve koji to dosad nisu ucinili, obavezno nabavite pod ruke ovu fenomenalnu knjigu. Nije ni cudo sto je takve rekorde dosad oborila.

Zlatan je car.

Eto kao što sam rekao, Chelsea ne dobija više od 350 miliona za 10 godina, a United dobio 750 i to prvi ugovor sa njima.. Tu se vidi veličina kluba, zna adidas šta radi..

Najjače što su se Liverpoolovi navijači bili napalili na Warrior, kao imaju najjači ugovor na svetu..
samo me zanima jebote pa kolko im je onda adidas davao prije - 15 miliona po sezoni ? :O
Za klub takve veličine malo..

Arsenal pravi potez sa pumom

10557417_687986341285073_162342075334210

Sinoć je u SAD-u počeo poznati Guinness Intenational Champions Cup.

U prvoj utakmici AC Milan poražen od Olympiakosa rezultatom 3:0, a sutra je na rasporedu utakmica između Manchester Uniteda i AS Rome.

Prošle godine turnir je osvojio Real Madrid, koji je s turnira izbacio naše Plavce. Chelsea je ovaj turnir osvojio 2009. godine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.