Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

ma Ranieri je trener bezveze da se mene pita. ne može taj stvorit pobjedničku ekipu. imao je Monaco odličnih partija, prije svega Bordeaux kad su dobili na početku. s druge strane, oni su tek stvorili ekipu i to je teško uigrati. nisu kvalitetni ko PSG, to je sigurno. pitanje je hoće li na ljeto dovoditi se nova pojačanja ili će ko malaga, vlasnik prestati ulagati.

Bezveze ili ne, jedan je od najzaslužnijih za Chelseajeve uspjehe 2004-05 i 2005-06.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

http://www.youtube.com/watch?v=m-qwOoqWK8k

=)) =)) =))

Big fuckin' nose Barton njemu

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/ibra-ispalio-malog-hajrudina-153644.html

Pod uslovom da je ovo tacno, ibrahimovica treba u zatvor strpati.

Ja mislim da je ovo ili plaćeno blaćenje Ibrahimovića zbog Zlatne Lopte ili želja majke dotičnog djeteta da iskoristi dijete za izvlačenje para od Ibrahimovića. Ta žena je baš seljančura neka. Mali je bolestan, u redu, ali i ja bi želio kresnuti Scarlett Johansson pa ne mogu. Nije Ibra djed Mraz. Poslao je malom poruku i dobio džabe put na utakmicu, mislim kog vraga hoće više? Ne treba mu pare za liječenje očito, pa zašto onda Ibru maltretira?

Blacenje zbog Zlatne Lopte, krv ti krvavu jebem kakve su ovo nebuloze? Ko da kazes da Messi vise nikad ne smije uzeti Zlatnu Loptu zbog spora sa neplacanjem poreza. Kakve sad pa to ima veze? Lakse ce vam biti ako shvatite da Ibrahimovic nije najbolji igrac na svijetu. Jednostavno je.

Blacenje zbog Zlatne Lopte, krv ti krvavu jebem kakve su ovo nebuloze? Ko da kazes da Messi vise nikad ne smije uzeti Zlatnu Loptu zbog spora sa neplacanjem poreza. Kakve sad pa to ima veze? Lakse ce vam biti ako shvatite da Ibrahimovic nije najbolji igrac na svijetu. Jednostavno je.

Ajde mi reci jedan valjan razlog zašto Ibrahimović mora vidjeti to dijete, a ne recimo igrati tenis sa Đokovićem u Parizu. Dakle, Ibra je malom poslao poruku, klub mu je platio put u Pariz iako ni on ni mater nisu navijači kluba, ne treba pare za liječenje. Koliko god da je Ibra prgav igrač, neću popušiti ovu priču da je izdao bolesno dijete. Ovo je podlo. I Zlatan ima svoj raspored kojeg mora ispoštivati i obaveze koje mu sponzori nameću. Nije krivac za ništa i blati ga se, ni manje ni više nego kad treba dobivati glasove za Zlatnu Loptu od kapetana i trenera.

A šta recimo ako ga mali vidi uživo i poželi da ide s njim živit doma, jel mu mora ispunit i tu želju samo zato jer je mali bolestan?

Ma covjece ja uopste ne ulazim u to da li on mora vidjeti malog ili ne, nego se iz tvog posta moglo izmedju redova  procitati kako je sve ovo blacenje izrezirano pred Zlatnu Loptu kako je Ibra ne bi osvojio, mos mislit, ej. Pa ne bi je uzeo ni da spasi 3 000 dzibutske djece iz rudnika jer to nema nikakve veze s dodjelom nagrade. Nobelova nagrada je prosla koliko znam. Ibra nije najbolji na svijetu. Sve lako za povezati.

Ma sve OK. Ali nitko sada ne imputira Riberyu maltretiranje maloljetnice, nego je Ibra monstrum jer nije vidio dijete bolesno, mislim smiješno. A Ibra će sigurno dobiti dosta glasova, ima vrhunsku sezonu iza sebe.

Nije najbolji, ali nema niko bolji od njega.

A jos da nosi dres Bej Ha bio bi najbolji ikada hehe.

@Tore

Ja i ne pratim svu tu pricu oko njega i djeteta, ne interesuje me nesto.

• Autor

Sere mi se od ovog malog hajrudina. Umire na tisuće i tisuće djece širom svijeta koji nemaju komad kruha dnevno a kamoli njegu koja bi im ublažila smrt a on tu plače kako nije upoznao Ibru, nabij se na kurac mali, pa da si i najbolesnije dijete na svijetu.

Sere mi se od ovog malog hajrudina. Umire na tisuće i tisuće djece širom svijeta koji nemaju komad kruha dnevno a kamoli njegu koja bi im ublažila smrt a on tu plače kako nije upoznao Ibru, nabij se na kurac mali, pa da si i najbolesnije dijete na svijetu.

=)) =)) =)) =))

Slažem se s dubrom. Ovo sve je toliko jadno.

Čak mislim da nije mali previše tu krivac, nego da njegova majka (obitelj) tu želi nešto izvući.

Mali umire, a oni putuju Europom ne bi li kojim slučajem upoznali Ibru. Jadno.

Nije mali kriv tome, nemoj tako dubro jbg. Ovo sve ovi 'humanitarci' i ostali željni pažnje nabijaju presiju. A novinari jedva dočekali, ko da ti lešinari znaju išta o Zlatanu. Uglavnom priča je glupa do bola, koncipirana tako da ove naše Bošnje patriote ko grupa ovaca hukaju i jebu mater Zlatanu, te ga prozivaju kao čovjeka.

Nije najbolji, ali nema niko bolji od njega.

Malo se furamo na Mourinha aaa :P

Uredu nije dosao u Sa ali ako je vec mali bio u Parizu mogao je upoznati ga , a ne da igra crni tenis sa Noletom jer vjerovatno  igranje tenisa sa Novakom spada u kategoriju "slobodno vrijeme" u njegovom rasporedu.

Malo se furamo na Mourinha aaa :P

Uredu nije dosao u Sa ali ako je vec mali bio u Parizu mogao je upoznati ga , a ne da igra crni tenis sa Noletom jer vjerovatno  igranje tenisa sa Novakom spada u kategoriju "slobodno vrijeme" u njegovom rasporedu.

Upravo to. Neka je on igrao i tenis s Noletom, ali mogao je naći 20 do 30 minuta da se vidi s tim malim kad je već došao u Pariz. A da je ovo loše organizirano ko fol i da ko fol Zlatan nije znao za sve to to su priče za djecu i one što sline na Zlatana. Jašta je nego znao, vidite li vi da je ovo sve išlo preko njegovog kluba - PSG-a. Druga stvar što se priča previše medijski eksponira. Zlatan je ispao šugo da nema većeg.

Mexesov uz Ibrin gol najbolji, ali lista je toliko realna da nije uopšte nominovan.

http://www.youtube.com/watch?v=1iqAhBig9V4

• Autor

Nije mali kriv tome, nemoj tako dubro jbg. Ovo sve ovi 'humanitarci' i ostali željni pažnje nabijaju presiju. A novinari jedva dočekali, ko da ti lešinari znaju išta o Zlatanu. Uglavnom priča je glupa do bola, koncipirana tako da ove naše Bošnje patriote ko grupa ovaca hukaju i jebu mater Zlatanu, te ga prozivaju kao čovjeka.

U pravu si, nije mali toliko kriv, nego humanitarci i novinari, ali i majka od maloga kao što reče CTB. Sere mi se od svih skupa, ili nek počnu poštovat Akademiju Nogometnih Umjetnosti Zlatan Ibrahimović, ili nek odjebu svi skupa u mišju rupu punu govana gdje se mogu klanjati Messiju kao i uvijek.

Mexesov uz Ibrin gol najbolji, ali lista je toliko realna da nije uopšte nominovan.

Traži se najbolji gol u 2013. godini, a ne 2012

Ako ćemo o nepravdi što Mexes nije osvojio prošle godine je nešto sasvim drugo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.