Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Njegovo je da rukovodi, kako rukovodi to je drugo pitanje...valjda ima neko telo koje moze da ga smeni? 

od amera me nista ne cudi, evo petljaju vec neko vreme da prosire NBA na Evropu

mislim da ovde doticni nije tolko bitan, ocigledno da neko gura te price i da vidi u tome samo obrt novca

jel kolko sam ukapirao fakticki bi svetsko prvenstvo otislo u ruke individua kroz pakete akcija, oni sutra mogu da rade sa tim sta hoce, onda ce sutra neko da proda i letnje i zimske olimpijske igre i sl... 

licno sam protiv toga, ne iz razloga sto sam protiv reformi, org. takmicenja se kroz istoriju menjala i menjace se, ali ovi su takvi likovi, da ce sutra nekome da padne na pamet da tim nema 11 nego 12 igraca, da ima zvanicno cetvrtine, a ne dva poluvremena....

nista me ne bi iznenadilo

ovde se radi o tome da licni interes ide ispred samog takmicenja koje se naravno do sad finansirali na taj i takav nacin, ovime bi sve to samo otislo privatno vlasnistvo

jel su pokusali i super ligu u evropi da naprave pa je to sad zamrlo

Mislim da je FA jedina nacionalna org. koja moze neki otpor da pruzi, ovi bolje da cute

Recept za dobiti izbore u UEFI je jednostavan. Daj domaćinstva sporednih takmičenja Albaniji, Makedoniji, Gruziji, Azerbejdžanu i oni zadovoljni. Daj i treće takmičenje da napokon neki tim iz Bosne, sa Islanda, iz Gibraltara, iz Armenije se negdje plasira i oni zadovoljni. Glasovi, molim lijepo.

Recept za dobiti izbore u FIFI je jednostavan. Proširi Svjetsko tako da se pola Azije i pola Afrike sasvim opravdano mogu nadati plasmanu. Uzmi od velikih, daj malim. Malih je više. Glasovi, molim lijepo.

Ali ne možeš baš ovako da se ponašaš i očekuješ da će ostali biti nijemi. Kradi malo, ne možeš prodati Svjetsko prvenstvo i to još bratu Trampovog zeta.

3 hours ago, reLo said:

Šta mislite o FIFA i Infantinu? Ovaj je postao gori od Blattera jebte. Pare mu pomutile mozak. A možda ga židovi ucjenjuju nečim. 

Iskreno. I ne nerviram se oko ovoga previse. Previse se danas stvari gleda kroz prste i onda kad stvari izmaknu kontroli, umjesto da se u startu rijesavaju, oni reaguju tek na kraju. 

Nisu li ga gotovo svi podrzali da ostane na celu fife i dalje? Kao navodno nema lik protukandidata. 

Odmah nakon sto su ponistili crveni karton onom Balogunu, trebali su ganjati njegovu suspenziju. Ali nisu. 

Vise bi mi bilo zao da UEFA ovim putem krene. 

Palamudaci reditorski nezaposleni milenijalci od 150 kila koji drkaju na pokemone po ceo dan porucuju preko doordasha i kojima je jedina satisfakcija u zivotu kad mogu nekog da banuju sa subredita iz nekih njihovih megalomanskih razloga

Apsolutno ih ne treba shvatati ozbiljno i treba ih sprdati svakom prilikom

21 hours ago, reLo said:

Šta mislite o FIFA i Infantinu? Ovaj je postao gori od Blattera jebte. Pare mu pomutile mozak. A možda ga židovi ucjenjuju nečim. 

Sve najgore, ne znam kako ga nije sramota pojaviti se negdje i pričati nešto o fudbalu. Vrhunac je bio kada je lizao guzicu Trampu pred finale i govori, There is the one last game, the finals... i onda mu neko dobaci da ima i utakmica za treće mjesto DAKLE NE ZNAŠ DA IMAJU 2 utakmice do kraja, a pokazuješ onu grdnu glavurdu na svakoj drugoj utakmici. I onda na to sve govori to je samo utakmica za treće mjesto... a to što je karta preko 1000 dolara to je ok

Šta mislite dalje o Infantinu?

UEFA ga ne podržava, Sjeverna i Srednja Amerika (izuzev Meksika) ne podržava, Argentina podržava, Afrika podržava.. ne znam kakva je situacija s Azijom. Treba mu 106 glasova i bojim se da će posegnuti za sredstvima da uzme od velikih i da malima kako bi kupio njihove glasove. 

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.