Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Valjda ce Ibrahimovic poslati telegram saucesca porodici malog Hejrudina koji je danas preminuo... Pocivaj u miru mali....

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Evo Ibrahimović je zabio gol, nije se ni sjetio Hajrudina. Onda se pogurao s Mavuba. I onda je Mavuba zabio gol.

Dobro Parižani igraju, ali Doge su im priredile sjajan otpor. Na kraju krajeva prvo poluvrijeme je završilo 1-1.

Međunarodni institut za nogometnu historiju i statistiku (IFFHS) objavio je najboljih 10 svih vremena:

01. Pele

02. Johan Cruijff

03. Franz Beckenbaue

04. Alfredo di Stéfano

05. Diego Armando Maradona

06. Ferenc Puskás

07. Michel Platini

08. Garrincha

09. Eusébio

10. Robert Charlton

znaci Pele, Beckenbauer(pomalo), Maradona, Platini, znaci toliko su mi se zgadili ti igraci nevjerovatno, pogotovo Pele i Maradona zbog svojih tamo nekih prepuacavanja i nekakvih pametovanja, gade mi se, Platini je prica za sebe

60899730-cristiano-ronaldo-ricardo-quare

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=16&nav_id=800728

"Moramo da pronađemo novog veznog igrača posle odlaska Matića. Znam da će biti teško, on je najbolji defanzivni vezni igrač na svetu. On je talentovan fudbaler i mnogo je radio na sebi", rekao je Žesus.

“On nije otišao u bolji klub od Benfike, jer u Evropi postoji samo nekoliko takvih klubova, ali je ekonomska moć neuporediva”, zaključio je Žesus.

Poslednje tri utakmice:

Čelsi - Benfika 2:1 15.05.2013

Čelsi - Benfika 2:1 04.04.2012

Benfika - Čelsi 0:1 27.03.2012

Iskompleksirani ciganin.

Hahah, vidi ovog, zar on još uvijek traži sebi posla ? Nije mu dovoljno bilo penetriranja u četvrtini finala LŠ, pa onda u finalu EL ? 

kakvo preseravanje

a sta je radio sa onom malom kuravom dok je bila maloljetna i nevina? to se ne protivi islamu?

a sumnjam da je ovo gore rekao al et´

gledajući istoriju nije ništa slagao

http://www.youtube.com/watch?v=XDJy_LVf1wc

Klub za primer, nema šta.

A ovom Isusu su izjave na nivou Etoa.

maxresdefault.jpg

Hrvatska je sa svojim izbornikom Stankovićem u prvoj utakmici svoje skupine odigrala neriješeno (3-3) sa trenutnim prvacima europe- reprezentacijom Španjolske.

Izrazito veliki uspjeh i dokaz da Hrvatska ima vrlo talentiranu i malonogometnu reprezentaciju, a ne samo velikonogometnu.

Međutim sav trud uložen u ovoj utakmici mogao bi biti uzaludan ukoliko ne izvuku povoljan rezultat u utakmici sa svojim drugim protivnikom u skupini- Češkom.

Danas je Capar zabio za konačnih 3-3 i veliko veselje hrvata, a posebno se veselio on koji je prošao nekoliko ozljeda, a u zadnje vrijeme i dvije operacije zbog kojih je mislio da više možda nikada neće zaigrati futsal profesionalno, a evo danas zabije gol jednoj Španjolskoj kao leteći golman.

Prekrasna priča, i zbilja mi je drago zbog njega jer je igrač kojeg izuzetno cijenim na temelju nekoliko odgledanih turnira kutije šibica na kojima je uvijek briljirao.

Sretno dalje momci, pobjedite čehe i prođite tako skupinu, a onda neka i Bog pomogne, jer tada se ide na one koji su za nas nekoliko klasa iznad, ali ne i nepobjedivi.

PS. primjetio sam temu za ovaj sport koja se odnosi na ne tako davni euro koji se održao u Hrvatskoj, pa možda nebi bilo loše radi preglednosti i manjeg broja tema, da se ta i ova spoje u jednu pod nazivom "Futsal"

eto sugestija, pa kako hoćete..prijatno

Pa Poljska ni ne igra na prvenstvu :D

Mogli bi rusi osvojit gledao sam ih prvu utakmicu i strasni su, Hrvatska jucer izvukla x sa Spanjolskom sto je odlican rezultat, Slovenija ostvarila prvu pobjedu ikad na Euru dobili Italiju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.