Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

A jel ovo Dida onaj što je isto bio u Milanu, sad je pravi dida (ostario) :P

Ma Pato tambura obična, nit je kad bio igrač nit će biti. Jebale ga povrede, a i on je sam sebe.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

holandska liga je neverovatno interesantna ove sezone ili je ona oduvek bila zanimljiva a ja do sad to nisam primetio

počeo sam vitese ozbiljno da pratim,prilično sam iznenadjem kvalitetom utakmica,jedino mi je malo nezgodno to što mi je većina igrača nepoznata ali šta je tu je

brzo se igra,utakmice su lude totalno,svako može svakog da pobedi

vidim da se piazonu posvećuje dosta pažnje,lepo je to,ako ovako nastavi biće sigurno u konkurenciji za igrača godine

inače vitese danas u gostima pobedio ajaks

za klađenje užasna liga, ali igrački zanimljiva. nije mi jasno kako su se ajax i psv ovako srozali ove sezone, ni u europi im ne ide. twente i vitesse su najbolji definitivno. njihova druga liga je još i neizvjesnija, zna se u sred sezone dogodit da prvih 10 ekipa bude u 3-4 boda razmaka. ova sezona eredivisie me podsjeća na one kad su twente i alkmaar bili prvaci, ali tada su i psv i ajax bili baš jaki.

http://www.youtube.com/watch?v=--w3XOnYB9I&feature=player_detailpage

da li ćemo jednog dana plakati za njim pokazaće vreme,lazar markovic

u svakom slučaju,što zbog matića,markovića i ostale bande,bivšeg kluba ramiresa i luiza a i zbog samog trenera u zadnje vreme gotivim benfiku i sigurno mi je prvi i jedini dragi tim sa iberijskog poluostrva

živo me interesuje šta se sve krije iza tog kluba,mislim na vitese,ko je tu sve umesao svoje prste

hačinson je napokon odigrao par minuta,acu je neverovatno brz i ono što je interesanto,igrao je iza napadača a ne na krilu,da li je to neka nova zamisao trenera,videćemo u narednim utakmicama

za sad,piazon,anholt sigurni acu na putu da osigura svoje mesto u prvom timu...... kuevas pojma nemam šta se sa njim dešava

396300_mdf07624_f.jpg?ver=1383499477

Gospodar sa ženom prati djokovica

396297_mdf07772_ff.jpg?ver=1383499499

na drugoj slici njegov sin nosi dres djokovica dok je sam djokovic izjavio da mu puno znači podrška ibre i njegove porodice

da se vratim sad na francusku ligu,za sad kako stvari stoje ogroman novac koji su monako i psg uložili u napadače daje rezultate,kavani 9,falkao 8 komada

iako neću nikad da prežalim njihov nedolazak u čelzi ostaje mi samo za utehu da nisi pojačali naše direktne rivale u pl

Uprava Monaca da otpusti Ranierija odmah na kraju sezone.

Ne zbog toga vec zato sto je Ranieri inace tanak i ne moze im donijeti uspjehe koje zele. 

Jesu to oni odlučili već ili ti savjetuješ ?

Uglavnom, meni je Monaco dijelom drag baš zbog Rainya, čovjek je ekstra simpatičan trener, nije svjetska klasa ali je dobar i dobro ih vodi zasad. Nema razloga da mijenjaju išta.

http://www.youtube.com/watch?v=eTTCDsph7QE

Po prvi put igra losije i zbog toga ga navijaci ne zele vise u Barci, imaju neymara i alexisa koji su bolji kako kazu. Ne znam bas tacno sta govore ova katalonska govna ali sam procitao da neki zele i da napusti Barcu. Eto kakve navijace Barca ima i zasto se taj klub mnogima ne svidja, da ne kazem gadi...

http://scsport.ba/vijest/63411

http://www.youtube.com/watch?v=eTTCDsph7QE

Po prvi put igra losije i zbog toga ga navijaci ne zele vise u Barci, imaju neymara i alexisa koji su bolji kako kazu. Ne znam bas tacno sta govore ova katalonska govna ali sam procitao da neki zele i da napusti Barcu. Eto kakve navijace Barca ima i zasto se taj klub mnogima ne svidja, da ne kazem gadi...

http://scsport.ba/vijest/63411

Jednostavno ne vjerujem u to da postoji ijedan navijač Barcelone koji želi da Lessi ode.

Ne treba sada da mijenjaju vec na kraju sezone. Neka bace oko po Francuskoj. Meni se odmah crtaju Rene Girard i Montanier. Ovaj prvi istrolovao PSG onomad i uzeo titulu a sada cijepa i u Lilleu (imaju najjacu odbranu u ligi). Iskusan, ima autoritet.

Montanier izvukao Boulogne iz septicke jame i doveo ih do Lige 1 i pokupio nagradu za trenera godine 2009. Otisao u Spaniju i odradio brutalan posao u Sociedadu - seks od fudbala, izvukao iz tima 300% i uveo ih u LS. Odlicna filozofija. Taman mu 48, da ga istrpe godinu, pa i dvije ako treba i gazili bi sa ovom ekipom koja je tehnicki jaca od ove koju trenutno ima u Rennesu. A u Rennesu je vec za kratko vrijeme podigao postotak tacnih dodavanja na preko 80% sto Rennes nije imao godinama unazad. Kao sto je Martinez u Evertonu.

Van Francuske Diego Simeone, naravno. Ionako ga u Engleskoj niko nece traziti jer svi imaju trenere, rekao da mu je Primera dosadna, tako da vrijedi pokusati. Ne bi imao nista protiv da ponovo radi sa Radamelom i uzme titulu.

Izvukose Ranieri i ekipa nekako bod sinoc kuci. Evian im jebo majku majcinu, najblaze receno. Ako PSG danas stuce Nicu odose na +5.

Tko ne bi znao Monaco kako je igrao u Ligue 2 prošle sezone skupo bi ga platio, uvijek tako, mlate jake ekipe , a sa slabima igraju loše, da ne kažem da igraju namjerno loše protiv njih. Toulouse i Evian čini mi se ove sezone da su ih "nadigrali". Monaco je ispao i iz kupa, opet naravno, može se diskutirati zašto, Reims ih je dobio 1-0 iako su upola slabija ekipa. PSG je prvi, ali nisu ni oni uvjerljivi, u gostima isto ko i prošle sezone, muče se, nisu se odvojili, a danas imaju dobru priliku i nadam se da neće biti kao prošle sezone da im Ajaccio i Valenciennes na domaćem stadionu prave nered.

Osigurace Ligu Sampiona. I da hoce, ne bi mogli ici ispod treceg mjesta. Al sad se najbolje vidi koliko je trener najvaznija karika svake ekipe. Prije 15 godina si mogao pokupovati sve superstarove i sa solidnim trenerom uzimati trofeje. Danas ne mozes. Kakav god tim imao, ako nemas odlicnog trenera, mozes da sisas palac.

Prvo Plavci da počnu da pobeđuju pajsere iz VBA i Njukasla, pa onda nek razmišljaju o evropskim protivnicima...

ma Ranieri je trener bezveze da se mene pita. ne može taj stvorit pobjedničku ekipu. imao je Monaco odličnih partija, prije svega Bordeaux kad su dobili na početku. s druge strane, oni su tek stvorili ekipu i to je teško uigrati. nisu kvalitetni ko PSG, to je sigurno. pitanje je hoće li na ljeto dovoditi se nova pojačanja ili će ko malaga, vlasnik prestati ulagati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.