24. oktobar 2013.12 god. comment_148545 A jel ovo Dida onaj što je isto bio u Milanu, sad je pravi dida (ostario) :P Ma Pato tambura obična, nit je kad bio igrač nit će biti. Jebale ga povrede, a i on je sam sebe. Prijavi
1. novembar 2013.12 god. comment_149539 Odavno jaceg clanka nisam procitao http://www.sport.ba/drugi-pisu/najveci-lazov-u-istoriji-fudbala/ Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149719 holandska liga je neverovatno interesantna ove sezone ili je ona oduvek bila zanimljiva a ja do sad to nisam primetio počeo sam vitese ozbiljno da pratim,prilično sam iznenadjem kvalitetom utakmica,jedino mi je malo nezgodno to što mi je većina igrača nepoznata ali šta je tu je brzo se igra,utakmice su lude totalno,svako može svakog da pobedi vidim da se piazonu posvećuje dosta pažnje,lepo je to,ako ovako nastavi biće sigurno u konkurenciji za igrača godine inače vitese danas u gostima pobedio ajaks Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149720 za klađenje užasna liga, ali igrački zanimljiva. nije mi jasno kako su se ajax i psv ovako srozali ove sezone, ni u europi im ne ide. twente i vitesse su najbolji definitivno. njihova druga liga je još i neizvjesnija, zna se u sred sezone dogodit da prvih 10 ekipa bude u 3-4 boda razmaka. ova sezona eredivisie me podsjeća na one kad su twente i alkmaar bili prvaci, ali tada su i psv i ajax bili baš jaki. Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149727 http://www.youtube.com/watch?v=--w3XOnYB9I&feature=player_detailpage da li ćemo jednog dana plakati za njim pokazaće vreme,lazar markovic u svakom slučaju,što zbog matića,markovića i ostale bande,bivšeg kluba ramiresa i luiza a i zbog samog trenera u zadnje vreme gotivim benfiku i sigurno mi je prvi i jedini dragi tim sa iberijskog poluostrva Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149796 živo me interesuje šta se sve krije iza tog kluba,mislim na vitese,ko je tu sve umesao svoje prste hačinson je napokon odigrao par minuta,acu je neverovatno brz i ono što je interesanto,igrao je iza napadača a ne na krilu,da li je to neka nova zamisao trenera,videćemo u narednim utakmicama za sad,piazon,anholt sigurni acu na putu da osigura svoje mesto u prvom timu...... kuevas pojma nemam šta se sa njim dešava Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149798 Gospodar sa ženom prati djokovica na drugoj slici njegov sin nosi dres djokovica dok je sam djokovic izjavio da mu puno znači podrška ibre i njegove porodice da se vratim sad na francusku ligu,za sad kako stvari stoje ogroman novac koji su monako i psg uložili u napadače daje rezultate,kavani 9,falkao 8 komada iako neću nikad da prežalim njihov nedolazak u čelzi ostaje mi samo za utehu da nisi pojačali naše direktne rivale u pl Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149814 Uprava Monaca da otpusti Ranierija odmah na kraju sezone. Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149835 Uprava Monaca da otpusti Ranierija odmah na kraju sezone. Zbog ? Imaju samo 3 boda manje od lidera. Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149836 Ne zbog toga vec zato sto je Ranieri inace tanak i ne moze im donijeti uspjehe koje zele. Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149837 Jesu to oni odlučili već ili ti savjetuješ ? Uglavnom, meni je Monaco dijelom drag baš zbog Rainya, čovjek je ekstra simpatičan trener, nije svjetska klasa ali je dobar i dobro ih vodi zasad. Nema razloga da mijenjaju išta. Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149849 ne mogu da verujem,pa kakav je to naziv za klub "Go Ahead Eagles" Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149857 šuška se nešto iza ovog vitesea,šta li petlja abramovič samo on to zna Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149872 http://www.youtube.com/watch?v=eTTCDsph7QE Po prvi put igra losije i zbog toga ga navijaci ne zele vise u Barci, imaju neymara i alexisa koji su bolji kako kazu. Ne znam bas tacno sta govore ova katalonska govna ali sam procitao da neki zele i da napusti Barcu. Eto kakve navijace Barca ima i zasto se taj klub mnogima ne svidja, da ne kazem gadi... http://scsport.ba/vijest/63411 Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149881 http://www.youtube.com/watch?v=eTTCDsph7QE Po prvi put igra losije i zbog toga ga navijaci ne zele vise u Barci, imaju neymara i alexisa koji su bolji kako kazu. Ne znam bas tacno sta govore ova katalonska govna ali sam procitao da neki zele i da napusti Barcu. Eto kakve navijace Barca ima i zasto se taj klub mnogima ne svidja, da ne kazem gadi... http://scsport.ba/vijest/63411 Jednostavno ne vjerujem u to da postoji ijedan navijač Barcelone koji želi da Lessi ode. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149926 Ne treba sada da mijenjaju vec na kraju sezone. Neka bace oko po Francuskoj. Meni se odmah crtaju Rene Girard i Montanier. Ovaj prvi istrolovao PSG onomad i uzeo titulu a sada cijepa i u Lilleu (imaju najjacu odbranu u ligi). Iskusan, ima autoritet. Montanier izvukao Boulogne iz septicke jame i doveo ih do Lige 1 i pokupio nagradu za trenera godine 2009. Otisao u Spaniju i odradio brutalan posao u Sociedadu - seks od fudbala, izvukao iz tima 300% i uveo ih u LS. Odlicna filozofija. Taman mu 48, da ga istrpe godinu, pa i dvije ako treba i gazili bi sa ovom ekipom koja je tehnicki jaca od ove koju trenutno ima u Rennesu. A u Rennesu je vec za kratko vrijeme podigao postotak tacnih dodavanja na preko 80% sto Rennes nije imao godinama unazad. Kao sto je Martinez u Evertonu. Van Francuske Diego Simeone, naravno. Ionako ga u Engleskoj niko nece traziti jer svi imaju trenere, rekao da mu je Primera dosadna, tako da vrijedi pokusati. Ne bi imao nista protiv da ponovo radi sa Radamelom i uzme titulu. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150391 Izvukose Ranieri i ekipa nekako bod sinoc kuci. Evian im jebo majku majcinu, najblaze receno. Ako PSG danas stuce Nicu odose na +5. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150395 Tko ne bi znao Monaco kako je igrao u Ligue 2 prošle sezone skupo bi ga platio, uvijek tako, mlate jake ekipe , a sa slabima igraju loše, da ne kažem da igraju namjerno loše protiv njih. Toulouse i Evian čini mi se ove sezone da su ih "nadigrali". Monaco je ispao i iz kupa, opet naravno, može se diskutirati zašto, Reims ih je dobio 1-0 iako su upola slabija ekipa. PSG je prvi, ali nisu ni oni uvjerljivi, u gostima isto ko i prošle sezone, muče se, nisu se odvojili, a danas imaju dobru priliku i nadam se da neće biti kao prošle sezone da im Ajaccio i Valenciennes na domaćem stadionu prave nered. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150401 pa treba vremena da se ljudi uigraju,cilj svakako treba da bude LŠ,sve manje od toga otkaz treneru gledao li je neko Nant,kako igra taj F. Đorđević Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150402 Osigurace Ligu Sampiona. I da hoce, ne bi mogli ici ispod treceg mjesta. Al sad se najbolje vidi koliko je trener najvaznija karika svake ekipe. Prije 15 godina si mogao pokupovati sve superstarove i sa solidnim trenerom uzimati trofeje. Danas ne mozes. Kakav god tim imao, ako nemas odlicnog trenera, mozes da sisas palac. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150420 Bacio sam malo oko jučer na Monaco i to ne izgleda dobro. Njihova pozicija na tabeli sve govori o (ne)kvaliteti lige. Imam osjećaj da bi ih mi dobili najmanje 3-4 razlike. Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150518 Prvo Plavci da počnu da pobeđuju pajsere iz VBA i Njukasla, pa onda nek razmišljaju o evropskim protivnicima... Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150521 ma Ranieri je trener bezveze da se mene pita. ne može taj stvorit pobjedničku ekipu. imao je Monaco odličnih partija, prije svega Bordeaux kad su dobili na početku. s druge strane, oni su tek stvorili ekipu i to je teško uigrati. nisu kvalitetni ko PSG, to je sigurno. pitanje je hoće li na ljeto dovoditi se nova pojačanja ili će ko malaga, vlasnik prestati ulagati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.