Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

http://m.klix.ba/vijesti/bih/tesko-bolesni-hajrudin-uzalud-cekao-zlatana-ibrahimovica-u-parizu/131111045

Pojma nemate na sto su sve roditelji spremni za svoje dijete uciniti.
Ibrahimovic je sugo od covjeka.

to je bezveze, najvise mi smrdi na to da PSG ugovarao nesto sa strane, bez dogovora sa Zlatanom

covjek ima sponzorski ugovor sa Djokovicem, i da to prekine zbog Hajrudina, cim su tamo ti ljudi nesto izmotavali kako Zlatan ce doci uskoro tamo vamo, odmah znas da nesto nije u redu

a i novinari bi mater prodali samo za jedan klik

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

[media] http://www.youtube.com/watch?v=i2NA_bHPM_M [/media]

[media] http://www.youtube.com/watch?v=zP6dOj3K24E#t=10 [/media]

Kao što rekoh:

http://rokaj.ba/21757/zlatan-nije-znao-da-hajrudin-dolazi.html

No, koliko je Thea sposobna kao organizatorica, govori provjereni podatak do kojeg je došao “Dnevni avaz” da je Hajrudinovu majku Amelu o putovanju obavijestila samo dan ranije!

- Nismo konsultirani u vezi s njegovim putovanjem u Pariz. Putovanja avionom za ovakva oboljenja su visoko rizična i nisu preporučljiva – navodi se u pismenom odgovoru “Avazu” koji potpisuje prof. dr. Senka Mesihović-Dinarević, šefica Pedijatrijske klinike i direktorica discipline za zdravlje djeteta.

Žao mi djeteta i ove matere koja očito nije baš intelektualno na nekom nivou, a 'humanitarku' treba na Goli otok poslati, a s njom zajedno i ove kenjatore, patriote, moraliste i ostale kurce.

PS. čast svaka nekom našem reprezentativcu koji im je finansirao put u najboljoj namjeri, nažalost nije on kriv što su te pare otišle u bunar i možda više štete donijele nego koristi

Sad Ibrahimovic ispade svetac. Sacuvaj me Boze gluposti...

Koliko su pojedinci ovde optereceni tim likom, sramota me je da citam.  

Ali "raspored koji mora postovati"

Na stranu sve, kad je mali vec dosao u Pariz, pa provedi 5 minuta s njim, pokloni mu dres, slikaj se, stegni ruku... Pa nece te to ubiti... Ipak je u pitanju dete koje ne zna nista o tome koliko je svet pokvaren. 

Da mi je samo znati gdje si to pročitao ili izvukao, jer ja u svom postu nisam ni spomenuo njegovo ime. Ovo je samo da dežurni moralisti sada pokažu kakvi su, i pojedu vlastita govna.

A idem i ja slomit nogu pa poslat poruku Ibri da me posjeti i poljubi u čelo i da mi nakon toga plati put u Pariz. Hebo vas Hajrudin.

Da mi je samo znati gdje si to pročitao ili izvukao, jer ja u svom postu nisam ni spomenuo njegovo ime. Ovo je samo da dežurni moralisti sada pokažu kakvi su, i pojedu vlastita govna.

Ne znam ja si se ti prepoznao, kad ja nisam imenovao nikoga ;)

Rekao si da je Zlatan ispao svetac, a ja njegovo ime uopće nisam spomenuo u postu iznad. Kao što rekoh, nije ovdje Zlatan bitna stvar, niti je dijete na kraju krajeva, nego ovi 'humanitarci', novinarčići i vi koji sve to pušite pa jedva čekate nekoga moralno procijeniti, oli ti ga popljuvati.

Sad Ibrahimovic ispade svetac. Sacuvaj me Boze gluposti...

Pa nije ispao svetac, već jeste. Igra za PSŽ, a njima je jedan od nadimak „Sveci”. Dokle god bude za njih igrao, biće Svetac.

Preleteo sam postove i vidim neka razmisljanja koja mi ni najmanje nisu jasna,ali ajde svako ima pravo na svoje misljenje. 

Kao prvo dete je na samrti,kao drugo nije trazio avione,kamione,kucu,pare,trazio je 5 minuta sa svojom ikonom,sa svojim idolom,sa nekim koga voli kao Boga,jel tesko pruziti detetu 5,10,20 minuta srece pre nego sto ode na onaj svet? Jel bitniji Djokovic,sponzorstvo,p***e m***rine, od jednog deteta koje umire,koje nece doziveti ni svojih 15 godina,a kamoli nesto vise? Majku naravno necu da krivim,zato sto verovatno sve radi kako bi svome detetu ispunila poslednju zelju da upozna "velikog" Zlatana. Koji roditelj ne bi uradio sve da bi bar malo pomogao, svom detetu koje umire? Zbog cega se igra ova igra fudbal ako ne zbog publike,zbog cega su oni to sto jesu,zbog publike i zbog nas koji pratimo ovaj sport. Imali bi oni malo sutra para da se ovaj sport prati kao bocanje ili skijanje. E pa neka se bar malo oduze. Detetu nije ovo ni hir,niti je zelja nekog malog bogatasa kojem mama i tata mogu sve da kupe,pa da se pravimo, cimaju Zlatana eto bez veze. Ajmo malo ljudskosti,saosecanja,malo realnosti,dete JE NA SAMRTI,sutra ga nema. Ako "veliki" Zlatan ne moze da dodje u Bosnu,da ga i razumemo,obaveze u klubu ovo ono,ne postoji opravdanje zasto ga nije bar pozdravio kada je mali dosao u Pariz,ne postoji ni gram opravdanja posto je napisao voleo bi da se sretnemo u Parizu ili nesto slicno. E pa mali je dosao u Pariz i popusio od velikog Zlatana,zato sto je veliki Zlatan dno,dna od coveka. 

Zato i svet ide u k***c zato sto nam fali ljudskosti,morala,postenja,obzira prema drugima,saosecanja sa drugima,zato sto se neke stvari nikada nama nece desiti,zato sto nas boli dupe za druge i za to kako se osecaju. Zato sto smo postali jad i beda od ljudi,ograniceni,oholi i samozivi. 

Off topic 

Skoro sam pomogao detetu koje ne poznajem kojeg je ujeo pas na ulici,vozio ga u hitnu,tesio ga,bio sa njim dok su ga previjali,vratio ga kuci. Dete mi se zahvaljivalo 50 puta sto sam mu pomogao,kada god me vidi na ulici dodje da mi se javi. Srce mi je bilo prepuno,jer sam nekome pomogao,jer sam video u detetu zahvalnost onu iskrenu deciju.

Jel tesko ispasti covek? 

Samo malo, znači Zlatan je prisiljen da posjeti svako dijete na samrti ako ono to zatraži jel. I onda će biti moralan i čovjek. Ili možda netko misli da su usrani humanitarci tipa Angelina Jolie i George Clooney koji se naslikavaju sa pothranjenom i teško bolesnom djecom u Africi radi PR-a veliki i moralni ljudi. Može biti da se Zlatan ne želi na taj način reklamirat, iako je razlog svemu vjerojatno pretrpan raspored. Ja Zlatana ne mogu osudit radi ovog.

Ne, nije duzan,to je samo ogledalo njega samog. Moze on da bude top fudbaler,ali kao covek je verovatno ljiga,kao sto i znamo,kada sutira saigrace na treningu,naredjuje ostalima kako pozeli i milion malih ekcesa koje pravi koji nisu normalni. Ako je decko prevezen do Pariza,mogao ga je obici na 5 minuta,nista vise,zivi u Parizu,trenira u Parizu,sta je problem? Nije se morao slikati niti zvati novinare da objavljuju po novinama,posvetiti decku 5 minuta i dovidjenja. Klinac nije mogao doci blize od stadiona i kasnije od trening centra ako se ne varam. Dakle,opravdanje ne postoji,po meni. Pojedini ga mogu braniti eto zato sto su fanovi Ibrahimovica i samo zbog toga. A da je recimo u pitanju kepec iz Barselone koga 90% foruma ne voli i da je u pitanju decko iz Danske (posto verovatno vecina misli da je jadno ovo sto klinac trazi samo zato sto je sa Balkana),svi bi napljuvali kepeca kako nema obraza i obzira prema fanovima i kako je ljiga. 

To je cena koju placaju poznate licnosti,on mora da se nosi sa time.

@GRENA  potpisujem svako slovo :)

ibra je igračina i pol, trenutno najkompletniji CF na svijetu, tu nema diskusije, obožavam njegov stil igre, a da ne govorim o nenormalnim golovima, frajer ih ima masu divljih i bude li realnosti onaj protiv engleske u kvalama će odnijeti onu nagradu (puskas)..

ali da je nula od čovjeka, to također stoji...

i ne mislim to samo radi ovog slučaja trenutno aktualnog, nego i radi velikog niza kretenizacija koje je do sada napravio..

Ne, nije duzan,to je samo ogledalo njega samog. Moze on da bude top fudbaler,ali kao covek je verovatno ljiga,kao sto i znamo,kada sutira saigrace na treningu,naredjuje ostalima kako pozeli i milion malih ekcesa koje pravi koji nisu normalni. Ako je decko prevezen do Pariza,mogao ga je obici na 5 minuta,nista vise,zivi u Parizu,trenira u Parizu,sta je problem? Nije se morao slikati niti zvati novinare da objavljuju po novinama,posvetiti decku 5 minuta i dovidjenja. Klinac nije mogao doci blize od stadiona i kasnije od trening centra ako se ne varam. Dakle,opravdanje ne postoji,po meni. Pojedini ga mogu braniti eto zato sto su fanovi Ibrahimovica i samo zbog toga. A da je recimo u pitanju kepec iz Barselone koga 90% foruma ne voli i da je u pitanju decko iz Danske (posto verovatno vecina misli da je jadno ovo sto klinac trazi samo zato sto je sa Balkana),svi bi napljuvali kepeca kako nema obraza i obzira prema fanovima i kako je ljiga. 

To je cena koju placaju poznate licnosti,on mora da se nosi sa time.

Svaka čast, pogodio si srž problema.

Ali čekajte malo, pa novine uopće nisu rekle cijelu istinu i nisu napisale točno zašto Zlatan nije vidio malog (ruku na srce nije ni morao). Ne, nego se mora odmah postulirat da je Zlatan govno. Zlatan je ekscesan tip, ali samo na terenu, van njega ja se ne sjećam nekih njegovih ispada, daleko je on od Balotellija i takvih klauna. I naravno da bi svi popljuvali kepeca jer je lažno skroman, za razliku od Zlatana koji kaže šta misli i sve kaže u facu. Evo, ja nisam Bosanac pa nisam ni pristran oko Zlatana niti sam fan njegove igre. Siguran sam da će Zlatan gorit u devetom krugu pakla zbog ovog.

Zlatanu je vjerovatno ugasen bio tel, zato sto je bio na jebenom mecu, na koji je otisao ne znajuci da mali dolazi, to sto ova glupaca tHea laprda, to je druga prica. Covjeku niko i nije javio dan prije da ce doci, i mogu se kladiti da bi odbacio i mec djokovica i sve, i proveo bi citav dan sa njim. Ali razumite da ne moze lik biti vidovit, jer neka glupaca organizuje susret sa zlatanom koji uopste nista ne zna o susretu. Pa brate i ja sam se trebao pojebati sa lisom ann sinoc, samo mamu joj jebem nije dosla.

Mozda bi dosla da ti je poslednja zelja,daleko bilo,ne daj Boze nikome,nikada. 

Bez uvrede diablo,ne bih zeleo time da te uvredim recenicom iznad. 

Rekao sam sta sam imao na ovu temu i moje misljenje,necu vise da sirim ovu diskusiju. 

Kako ne kontaš grena da to nema veze sa željama ili bilo čim, jednostavno ta glupača odvela bolesno dijete na kilometarsko putovanje bezveze. Nije ni prismrdila Zlatanu kao što smo vidjeli, a ljudi iz PSG-a su samo pokazali uljudnost tako što su im poslali šofera.

Čovjek otišo na tenis sa djecom i ženom, nije pojma imao o tome.

Mozda bi dosla da ti je poslednja zelja,daleko bilo,ne daj Boze nikome,nikada. 

Bez uvrede diablo,ne bih zeleo time da te uvredim recenicom iznad. 

Rekao sam sta sam imao na ovu temu i moje misljenje,necu vise da sirim ovu diskusiju. 

Ne vrijedjam se ja tako lahko, samo kada mi debili i idioti pocnu laprdati, a ti to nisi, tako da ne brini buraz :D

Intervju je trajao 11 minuta, a do zanimljive situacije došlo je kada je novinar Ibrahimovića pitao ko će pobijediti u baražu, na šta je fudbaler PSG-a odgovorio:

„To samo Bog zna...“. 

Nakon duge tišine, novinar je rekao: „Da, njega ćemo teško moći da pitamo!“, da bi Ibrahimović uzvratio sa: 

„Pa, upravo pričate sa njim“. 

KAKAV JE OVO BOG

Montpellier have 8 draws this season, more than any other team in Ligue 1.

PSG are the only team to have scored in every Ligue 1 game they have played this season.

André-Pierre Gignac has scored against 18 of the 20 current teams in Ligue 1.

Marseille have only lost one of their last 7 away games in Ligue 1 (W3, D3).

Bafétimbi Gomis has scored 92 goals in Ligue 1, highest tally amongst current players in the French top-flight.

Mamadou Sakho is the 5th defender to score a brace for France since 1977 (Domergue-1984, Blanc-1993, Leboeuf-1995 & Thuram-1998).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.