Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Ova tema nema smisla, jebala vas europa da vas jebala, nije liga 3 kluba!

Tako sam i ja uvijek razmišljao, ali kada je Premiership bio istinski najnajnajbolja liga svijeta, onda se to ogledalo i u Europi, pa je bilo englesko finale 2008. godine, pa često i tri od četiri engleska kluba u polufinalu LP, pa onda jedan mali Fulham koji je izbacio Juventusa i prošetao se do finala Europa Lige. Al danas se to promjenilo. Engleska više nema istinske velikaške amasadore u Ligi prvaka. Ni City ni Arsenal nisu konkurentni. Chelsea drži zadnji konac Prema. A opala je malo kvaliteta u ligi, to je činjenica. I taj umor. Premiershipu treba zimska pauza, igrači su premoreni. Jedan Chelsea odigra 60 i kusur tekmi godište. Što je previše previše je. Možeš se ti buniti koliko hoćeš kralju, ali to je tako.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Ljudi su ograničeni, kada ih pitaš koja je najjača liga na svijetu kažu primera i to pokriju time gledaj reala i barce pogotovo u europi. Kakav crni real pa sad se tek malo vratili u LS prije ih Lpool redovno lešio, nisu LŠ uzeli Bog zna koliko, Barca ajde i nekako jaki su i LŠ nema šta da im se prigovori ali opet kada gledaš Englezi su superiorni em imaju više timova u završnoj fazi  em su više puta uzeli LŠ u zadnjih 10 godina...

Porediti Primeru sa Premiershipom kada se oduzme individualni uspjeh timova u Europi je smiješno i ne treba trošiti riječi na to.

Ova tema nema smisla, jebala vas europa da vas jebala, nije liga 3 kluba!

O tome se radi i to sam nekoliko puta spomenuo. To što su neki klubovi u Evropi jaki apsolutno ne znači da su i ostali timovi iz te zemlje jaki. Uzmi za primer Bundesligu, mogu da preteknu sad PL po koeficijentu samo zbog Bajernovih rezultata (i Dortmund prošle sezone), ali su ostali klubovi 3-4 klase ispod...

Ali je činjenica da su Španci uspešniji i na kraju se sve svodi na to šta se kome više sviđa.

O tome se radi i to sam nekoliko puta spomenuo. To što su neki klubovi u Evropi jaki apsolutno ne znači da su i ostali timovi iz te zemlje jaki. Uzmi za primer Bundesligu, mogu da preteknu sad PL po koeficijentu samo zbog Bajernovih rezultata (i Dortmund prošle sezone), ali su ostali klubovi 3-4 klase ispod...

Ali je činjenica da su Španci uspešniji i na kraju se sve svodi na to šta se kome više sviđa.

Istina, ali najbolji iz svake zemlje.

Murinjo je rekao jednom da li sad kad se vratio ili kad je bio u Realu ili prvi put kod nas ne secam se znam da sam ga gledao skoro na YT :D

Od prilike ovako nesto: Nemacka ima Bajerdn i Dortmund, Italija ima Juventus samo, Spanija Barsu i Real a u Engleskoj se svaki vikend boris i nikad ne znas sta da ocekujes.

Engleska ce uvek biti iznad svih liga, cak i kada je Kalco po kvalitetu bio jaci Engleska je i tada bila sam krem fudbala jer je Engleska jednostavno fudbalska zemlja, Italija je zemlja mode, Engleska je zemlja u kojoj se zivi od utakmice do utakmice, ja mislim da ne postoji englez kog ne zanima fudbal :S

• 2 sedmice kasnije...
Ronaldo jos jednom pokazao svoju ljudsku velicinu.

DAWID PAWLACZYK veliki je fan Real Madrida. 14-godišnjak je prošle godine teško ozlijeđen kada ga je udario auto. Nakon nesreće je bio u komi tri mjeseca.

Njegovi roditelji znali su za njegovu ljubav prema nogometnom klubu, a još više za onu prema Cristianu Ronaldu. Preko slušalica za uši puštali su mu prijenos nogometnih utakmica, piše Sports Keeda.

18. studenog prošle godine Dawid se probudio iz kome trenutak nakon jednog Ronaldovog gola. Nakon nekoliko mjeseci oporavka vratio se doma. Poljske novine "Fakt" saznale su za njegovu priču i objavile ju. Kada su novinske agencije kontaktirale Ronalda, slavni nogometaš odmah je reagirao. Pozvao je Dawida i njegovu obitelj na utakmicu Real Madrida i Borrusie Dortmund.

Platio je sve troškove puta, a nakon utakmice susreo se s dječakom. Poklonio mu je dres u kojem je taj da igrao utakmicu, a Dawid je njemu poklonio šal.

Fotke s mitinga
http://www.fakt.pl/dawid-pawlaczyk-wzruszyl-ronaldo-fakt-pomogl-choremu-spotkac-gwiazde,artykuly,453584,1,1,3.html
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Bielsa novi trener OM-a. Ugovor na 2 godine.

https://www.youtube.com/watch?v=ilCL2mChhF4

Japanci izveli šut iz mange Captain Tsubasa (postoji i anime) u stvarnosti. =)) =)) =)) :-O

HAN DOU SHU SOKU JIN HOU!!!!!!!!!!!!!!!!

Jedan od najboljih i najvećih igrača u povijesti nogometa Javier Zanetti, oprostio se od ovog plemenitog sporta i kluba u kojem je postao više od ikone, više od legende.

Veliki Zanetti sa svojom obitelji pred vjernim navijačima.

10308294_559176207524272_598634811868015

HVALA TI NA SVEMU LJUDINO I ZBOGOM!

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.