Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Izgleda ga psihicki jebe ovo(navodno) otkrice, jucer u prijateljskoj tekmi protiv Augsburga popizdio dobio zuti karton, Ranijeri ga odma zamjeno na poluvremenu haha. Monaco izgubio obe predsezonske prijateljske tekme

nemojte da vas ovo iznenadi i nas Lukaku kako izgleda matoro,gledajuci ga nako facom stariji je od pola nasih igraca.

meni bas i ne izgleda mlado,kad uporedim sebe s 19 godina i njeg on je fo faci stariji od mene,kad je on rodjen ko to zna.

:D pa ne možeš tako poredit.  Pa i ja s 21 god, izgledam puno mlađe od recimo jednog mog rođaka koji ima 18.  To je samo jedan primjer, a takvih je mali milion.

Lukaku jedino što je ogroman tip, pa se zato nebi reklo da ima 19-20 god, mada opet nije jedini takav u tim godinama ;)

Pogledaj ti bolje njegovu facu, pa ćeš vidjet da je baš mlad ;) naročito kad se obrije ..

Ja mislim da je Obafemi Martins u jednom trenutku imao 35 godina kad se govorilo da ima 22. Sad možda ima 57.

Al sigurno je da neki igrači varaju za godine, u to sam uvjeren. Pogotovo ovi Afrikanci. Lukaku je rođen u Belgiji, pa ajde lakše mi je povjerovati da nije varao iako se čini da jest.

Ja mislim da je Obafemi Martins u jednom trenutku imao 35 godina kad se govorilo da ima 22. Sad možda ima 57.

hahahahhahahahahahhahahahahhahahah 

ko ih jebe više nije naš problem,ali pominje se u tekstu i taribo vest ,neznam dal ste primetili

Taribo West, was also accused of committing a similar offence earlier this year. Ex-president of Partizan,  Zarko Zecevic, stated: "He joined us saying he was 28. We only later ffound out he was 40, but he was still playing well so I don’t regret having him on the team."

hahahahhahahahahahha

1.Ronaldo Luiz Nazario de Lima

2.Henry

3.Raul

4.Del Piero

5.Van Nisterloy

6.Ibrahimović

7.Drogba

.....................................................................................................................

17-godišnji Victor Andrade.Čitala sam ponešto o njemu,uglavnom da je 'drugi' Neymar,zbog tima i pozicije.Igrao je cijelu prošlu sezonu za prvi tim Santosa i mislim da će preći u Evropu.U Mirroru sam čitala da mu je kum Robinho rekao pređe u neki veliki klub,a on želi u PL jer su se u nju dobro uklopili Luiz,Oscar,Paulinho i Sandro.
Chelsea nije zainteresovan,al' ne bi bilo loše da bude.Ugovor mu ističe u decembru,i mogao bi doći u januaru kao slobodan igrač.Sigurno moraš da budeš odličan igrač da bi igrao za Brasileiro prvi tim,sa 16 godina.
Za njega su uveliko zainteresovani Arsenal i Manchester City.Njegova kupovina bi više ličila na kupovinu Piazona nego Oscara,al' Andrade ima potencijala da iznenadi. :smile:

http://www.youtube.com/watch?v=JyNPgrlboRQ

Hazard, Lukaku, Courtois, Oscar, Piazon i Schurrle su uvrsteni u 50 nadolazecih zvijezda prema spanjolskom listu SPORT.

Koliko sam prebrojao Bayern ima 5 igraca na listi, dok Barcelona ima 4 a Real 3 predstavnika.
Dominiramo ljudi, dominiramo! ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.