Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Hajmo ovo večeras završit da zaigra već u subotu.

According to Firenze Viola, Cuadrado has already said his goodbyes to his friends in Tuscany, and has terminated the rental on his house.

Earlier reports had suggested that the 26-year-old could fly to London tonight, ahead of a medical tomorrow, with a contract at Stamford Bridge ready to be signed.
  • Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako ga žele u protokolu protiv Citya moraju sve finalizirati i poslati papirologiju u Savez do sutra u 12PM po engleskom vremenu (kod nas 13:00). Ne bi bilo loše da se požuri s tim kad već potpisuje svakako, pa da makar sjedi na klupi protiv Citya ako ništa.

Nema nikakve šanse da bude na klupi protiv Citya, a kamoli da igra. Pa on treba i par treninga odradit s ekipom, neće njega Mou samo tako ubacit u ekipu, a ni bilo koji drugi trener. Bio bi jako upitan da je došao čak i u ponedjeljak-utorak, a kamoli sutra

• Autor

Nema nikakve šanse da bude na klupi protiv Citya, a kamoli da igra. Pa on treba i par treninga odradit s ekipom, neće njega Mou samo tako ubacit u ekipu, a ni bilo koji drugi trener. Bio bi jako upitan da je došao čak i u ponedjeljak-utorak, a kamoli sutra

Ode Schurrle, ode Salah... Ko će biti backup Willianu i Hazardu? Ulaziš u utakmicu a nemaš backup na krilima. To nije ni malo pametno, i Mou to dobro zna. Zato mu se žuri da ima backupa, nema veze što je tu dan opet će bolje odigrati na krilu od npr. Mikela.

Ode Schurrle, ode Salah... Ko će biti backup Willianu i Hazardu? Ulaziš u utakmicu a nemaš backup na krilima. To nije ni malo pametno, i Mou to dobro zna. Zato mu se žuri da ima backupa, nema veze što je tu dan opet će bolje odigrati na krilu od npr. Mikela.

svaku utakmicu smo igrali bez surlea i salaha na klupi i sad odjednom belaj :))

I ja ne verujem da ce nastupiti, gde bre, juce radio treniing sa Fiorentinom, danas radi lekarski, sutra malo razgleda grad, u subotu igra? Nema sanse.. Klupa jedino u nekom ludom slucaju. 

A zamislite scenario da ludim slucajem bude na klupi i da gol za nas u 80 minuti i povede nas do pobede, sta bi to bilo :D 

• Autor

Sad kad je Salah na posudbi ne vjerujem da će se Mourinho riješiti dva igrača da dovede jednog.. Mislim da će ovo ostati na ONE IN, ONE OUT. Schurrle ostaje.

Ostaje, al' u Wolfsburgu :D

Znači nama dolazi Cuadrado, Salah ide u suprotnom smjeru na posudbu. Na kraju sezone Cuadrado 2 asistencije i 0 golova, Salah u Fiorentini 15 golova i 10 asistencija. Vraćamo Salaha i prodajemo ponovo Fiorentini Cuadrada za 5 miliona :D

Jbt čovjek gotovo pa naš novi igrač a ja još uvijek ne znam šta da mislim o njemu, to mi se rijetko dešava.. :D

A što se tiče Cuadrada i utakmice u subotu, mislim da da utakmica dolazi rano da bi od njega nešto očekivali, možda će biti tu da popuni mjesto na klupi jer će nam klupa biti blago rećeno slaba..

• Autor

Ne može.

If a player is involved in any of the aforementioned qualifying rounds for a side which then goes on to play in the group stages of either UEFA competition, he is not eligible to play for another club in Europe in that season.

Player A features for Club A in a Europa League second qualifying round tie. Player A has been linked with a possible move to Club B, who are participating in the qualifying stages of the Champions League.

If Player A is subequently sold to Club B, he would not be able to play in the qualifying rounds of either the Champions League or Europa League.

However, provided Club A do not reach the group stages of the Europa League, Player A could be registered to play for Club B in the group stage of the Champions League or Europa League, as per rule 18.07 of the regulations of the two competitions for 2011/12.

Under the same set of circumstances, Player A would also be free to play in the knockout stages of either the Champions League or Europa League, provided he had previously been registered for the group stages with Club B.

If Club A were to reach the group stages of the Europa League, Player A would not be able to play for Club B in European competition in the 2011/12 season.
Može ne znam otkud vama da ne može igrat? Pratil oko ovdje fudbal pa da vidi da se to svake godine dešava ili?

može igrat jer se može jedan igrač registrovat koji je igrao u EL ;)
  • Autor

Može ne znam otkud vama da ne može igrat? Pratil oko ovdje fudbal pa da vidi da se to svake godine dešava ili?

može igrat jer se može jedan igrač registrovat koji je igrao u EL ;)

Pa daj nam primjer da riješimo tu dilemu jednom zauvijek, a ne da se jebemo oko toga može li ili ne može. Svi pričate nešto a niko da nekim dokazom potkrijepi tvrdnju kao što sam ja gore.

Večeras u ponoć Žuan sa dresom plavim

8.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club competition matches for another competing club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club; or
− for another club that is currently in the same competition.
Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Europa League, his former club must not have played in the UEFA Europa League at any point in the current season.
  • Autor

8.18 One player from the above quota of three who has played UEFA club competition matches for another competing club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:
− in the same competition for another club; or
− for another club that is currently in the same competition.
Furthermore, if the player’s new club is playing in the UEFA Europa League, his former club must not have played in the UEFA Europa League at any point in the current season.

Zar si me morao toliko dugo i jako jebati, a ne odmah ovo predočiti?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.