Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jbt čovjek gotovo pa naš novi igrač a ja još uvijek ne znam šta da mislim o njemu

Ista situacija, bas ne znam sta da mislim i sta da ocekujem od njega. Samo se nadam da nece biti promasaj, ali nam ostaje da vjerujemo Murinju.
  • Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad sam ga gledao na SP djelovao mi je jako dobro po strani, odlično krilo brz i prodoran i sa puno muda ne libi se šutati iz bilo koje pozicije ali jedino što mi nekako bode oči su brojke jednostavno nekako mi je to mali broj golova i asistencija za nekoga ko košta 35 miliona.

Opet vjerujem u njegai nadam se najboljem kad je transfer u pitanju.

He was given the nickname 'Vespa' by his former Fiorentina team-mate Luca Toni in reference to the ubiquitous scooters that nip in and out of the traffic on Italian city streets.

Speaking in 2013, Cuadrado revealed how he'd worked hard at improving this aspect of his game.

[b]'I spend hours and hours shooting at goal after training,' he said. 'Who knows how angry the goalkeepers Neto and (Cristiano) Lupatelli are at having to hang back with me before they're able to hit the showers.'[/b]

jako bitna stavka,potreban nam je ubojit napadač da bije sa desne strane

Nadam se da će se uspjeti što prije prilagoditi engleskom stilu, a ne vidim razloga zašto ne bi kad prema svim kriterijima jednom direktnom i brzom igraču kao što je Cuadrado takav stil može samo odgovarati. 

Ajmo Juane, pošalji bezmudnog Brazilca gdje mu je mjesto i okupiraj desnu stranu Chelseajevog napada. Sretno!

cuadrado igrac na kojem je napravljeno najvise faulova u seriji a. Otkako je dosao u seriu A ima najvise driblinga gledajuci unazad par godina.

Isto ko i eden u engleskoj.

Da li to znaci da nece bit usporavanja kontri. Da ce nekad i na desnoj strani igrac probiti, prediblati 1 na 1.
Amin

dobrodošao

Yamaha-Wolverine-450-4x4-2006-blue.jpg  RADO

nadam se da će opravdati lovu koja je dana za njega...očekivanja su velika, a velike su i pare dane tako da, neka mu je sa srećom..

ajmooo dredina, prokidaaj :D

NIko kao Sirle.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.