Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nevjerovatno. Igrač koji zna predriblati u lijevu stranu  @-)  Igrač koji se usuditi šutirati prema golu, još uz to ima dobar šut  @-) Direktan  @-) Dobar centaršut  @-)

Joj zavrtiće mi se u glavi od ovih smajlija, a i Čupi će kad Kolumbijac stavi potpis.

https://www.youtube.com/watch?v=qArmfhBV1lQ

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Nevjerovatno. Igrač koji zna predriblati u lijevu stranu  @-)  Igrač koji se usuditi šutirati prema golu, još uz to ima dobar šut  @-) Direktan  @-) Dobar centaršut  @-)

Joj zavrtiće mi se u glavi od ovih smajlija, a i Čupi će kad Kolumbijac stavi potpis.

https://www.youtube.com/watch?v=qArmfhBV1lQ

Sad će Čupo zaigrati još bolje, iako je do sada odličan bio, jer ima bolju konkurenciju, a ne onu žutu ojebinu :D

Sve je to i Willian imao u Shakhtaru(čak bi se usudio reći i bolje)još bi dodao trku,kontrolu lopte...Pa kako je samo nas karao u onom dvomeču X_X
Seria A je jedno a Premiership nešto totalno drugo.
Ja se iskreno nadam da će se snaći i da  će biti dobar mada nisam nešto previše optimističan.

Nadam se da će izgurati Williana iz prvog sastava. Nisam ga nešto pratio u Fiorentini, ustvari nisam uopće ali koliko vidim čini mi se kao veoma prodoran igrač koji ima odličan udarac, igrač koji se ne ustručava uzeti loptu i pokušati nešto sam napraviti. Uz to je brz i ima odličnu kontru što je jako važno za EPL. Daj Bože da ga ne ureknemo jer on bi mogao biti odgovor na naša pitanja jer desno krilo nam je pozicija gdje najviše škripi. 

Di Marzio tvrdi da Cuadrado želi preuzeti broj 74. S obzirom da je njegova omiljena 11-ka zauzeta odlučio je uzeti ovaj broj koji kada se saberu cifre daje zbir od 11.

Kao da već vidim za 2-3 mjeseca komentare: ''Jebeni Zulu kreten!" ''Za ovoga je Willian Hazard" "Pa ovaj je gori od Salaha" itd. itd..

Nadam se da neće biti tako, ali predosjećaj mi to govori

umesto što kukate unapred,što je najlakše ruku na srce,mož da budemo optimisti  :D  :D jebeš mu život,pa posle tolko flopova mora jedan da pogodi 

tako meni uvek na ispitu  :D

a evo i šta trener totenhema misli o njemu 

"He is a top player," Pochettino said when asked how highly he rated the 26-year-old former Udinese player.

"He is a decisive player. He is very strong. I've watched him a lot playing for Colombia, his national team.

"(Jose) Pekerman and Nestor Lorenzo, the manager and assistant manager for Colombia, are my friends. I speak always about Cuadrado. He is a top player."

Pochettino says it is difficult to be absolutely sure how a player will adapt to a new league but feels Cuadrado's quality will shine through in his new home.

"You never know but he has all the attributes to be successful here," Pochettino added.

"He is a very good player. He's a wing-back. He can play like a winger and like a full-back. He is strong, he is powerful and he is very technical."

Sada kada zulu ratnik izbaci Williana sa krila, a Willian izbaci Oscara sa 10ke i prodamo Oscara dovedemo Pogbu... Sukurac :D

"Firenca će mi zauvijek ostati u srcu. Tu su ljudi nevjerojatni, navijači su puni strasti. Novo me putovanje čeka. Nove emocije. Novi ciljevi. Ali, Firenca će biti zauvijek u srcu. Hvala vam svima!"

Što se mene tiče nek se raduje ovako svaku utakmicu, što je posledica njegovog gola na svakoj utakmici... :D

Nosice broj 74

10647025_788979001169680_775462914200159

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.