Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

On nije normalan, kakve debilske greske pravi. Smuci mi se kad vodi loptu, u svakom trenutku moze da padne. Ove sezone je katastrofalan!

Jes da sam ga ja gotivio ali ovaj covek mora pod hitno da napusti klub .Aj sto je ocajan na terenu ,nego je jos i prgav .Iz cita mira u sred driblinga zavlaci coveku lakat .Pa je li on normalan ??? 

Glup potez ono udaranje čovjeka bez potrebe,izgubio se u vremenu i prostoru u posljednjih par mjeseci,sjetite se njega nekad pa on je i golove znao postizati,sada se izdvaja samo po neshvaćenim potezima.

Dopizdio je i meni vise, ne zbog igre toliko nego onaj lakat je toliko debilski. Da mu hoce suspenziju lupit. Dosta mu ove sezone oprastaju..

Jedino Ramires moze preselit na klupu a da dodje neki kreativniji CM i napadac. To nam je prioritet. Pa onda ako se sljedece sezone ne pokaze ni jedan igrac kvalitetnom 10-om, onda ce se razmisljati o novoj desetci.

Jeste li vidjeli kad je laktom udario suigrača pravo ono bezmozgovski. Zamislite da je dobio crveni i ostavio ekipu na cjedilu? Lik ima pamuk u glavi, a ne mozak. Granar teški. Zahvalit mu se na svemu, isplatit mu posljednju astronomski plaću i reći bye-bye

[quote name="Caeruleus" post="172390" timestamp="1398078820"] Jeste li vidjeli kad je laktom udario suigrača pravo ono bezmozgovski. Zamislite da je dobio crveni i ostavio ekipu na cjedilu? Lik ima pamuk u glavi, a ne mozak. Granar teški. Zahvalit mu se na svemu, isplatit mu posljednju astronomski plaću i reći bye-bye[/quote]Da prvo napisem da itekako osudjujem ovaj potez, da me ne bi prozivali da ga opravdavam poslije. Al ono sto sam htio reci je kako niko nije primjetio kad ga je bas u tom istom trku Larsson nagazio sa ledja po Ahilovoj tetivi, odnosno po peti i to sa evidentnom namjerom. Svako ko je dozivio ovakvu grubost na svojoj kozi zna koliko to moze biti bolno. Dakle, glupost ne opravdavam ali moram reci da je vrlo pametno isprovocirana od Larssona. Nesto slicno kao kad je Bane opalio Maloneya iz Wigana prosle sezone. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kako ovde ima nezahvalnih ljudi pa to nije normalno problem je sto nasi igraci nisu konstantni,ali kad se pogleda rezultat od kad je Mourinho dosao meni je ovo najbolja sezona jos od Hiddinka.Samo malo da poradi na ofanzivnim stvarima i tehnici bice covek sasvim dobar igrac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.