18. mart 2014.12 god. comment_167852 Tuga kako se lopte od njega odbijaju. I on vama materijal za Chelseaja? How yes no. Prijavi
18. mart 2014.12 god. comment_167855 Hajde kritika, al ovo je prešlo u bjesomučno pljuvanje buduće legende kluba. Samo nastavite dalje, 'uživaćete' još dugi niz godina u Ramizovim nastupima za Chelsea. Danas on i Lamps odigrali majstorski, Ramiz osiguravao energiju u sredini, pokrivao Lampsa kada bi ovaj išao u napad. S druge strane, počelo mi je jako ići na kurac koliko ga fauliraju protivnički igrači kad god krene u trk prema golu. Vjerovatno se ni ja na njegovom mjestu ne bih mogao kontrolisati u nekom trenutku. Prijavi
18. mart 2014.12 god. comment_167858 Hajde kritika, al ovo je prešlo u bjesomučno pljuvanje buduće legende kluba. Samo nastavite dalje, 'uživaćete' još dugi niz godina u Ramizovim nastupima za Chelsea. Danas on i Lamps odigrali majstorski, Ramiz osiguravao energiju u sredini, pokrivao Lampsa kada bi ovaj išao u napad. S druge strane, počelo mi je jako ići na kurac koliko ga fauliraju protivnički igrači kad god krene u trk prema golu. Vjerovatno se ni ja na njegovom mjestu ne bih mogao kontrolisati u nekom trenutku. A u tebe u bjesomučno hvaljenje moj Ammare. Pa jesi li ga nahvalio poslije tekme protiv Cityja kada je bio daleko najlošiji. Rekao si nešto u smislu ''radilica odradila odličan posao''. Zna imati fenomenalan potez s vremena na vrijeme, može trčati, radnik je trudi se. Ali kad se sve zbroji i oduzme - drvo je. Deal with it. Prijavi
18. mart 2014.12 god. comment_167863 Opet kažem, najbolji trener na svijetu vodi klub, Bogu hvala, a nijedan forumski stručnjak. I sve što sam rekao ima svoju podlogu. Konkretno, protiv Citya jeste izgubio 2-3 lopte u napadačkoj fazi, ali nije on postavljen na krilo da bi glumio Robbena nego da odradi posao na Kolarovu u defanzivi, što je odradio odlično, a što sam ja i napisao. Da se ne ponavljam, i neke greške na lopti su mu daleko preuveličane. Nije Hazard, ali nije ni loš ko što mnogi ovdje govore. Ko je gledao utakmicu protiv Ville i vidio onaj jedan pas vanjskom prema Torresu (ili Oscaru, nisam siguran) kada je odbrambeni igrač jedva izbacio loptu, mislim da mu je dosta. Prijavi
19. mart 2014.12 god. comment_167868 Opet kažem, najbolji trener na svijetu vodi klub, Bogu hvala, a nijedan forumski stručnjak. I sve što sam rekao ima svoju podlogu. Konkretno, protiv Citya jeste izgubio 2-3 lopte u napadačkoj fazi, ali nije on postavljen na krilo da bi glumio Robbena nego da odradi posao na Kolarovu u defanzivi, što je odradio odlično, a što sam ja i napisao. Da se ne ponavljam, i neke greške na lopti su mu daleko preuveličane. Nije Hazard, ali nije ni loš ko što mnogi ovdje govore. Ko je gledao utakmicu protiv Ville i vidio onaj jedan pas vanjskom prema Torresu (ili Oscaru, nisam siguran) kada je odbrambeni igrač jedva izbacio loptu, mislim da mu je dosta. OK. Može. Prijavi
19. mart 2014.12 god. comment_167888 Jebote takav igrač koji 5 lopti s*ebe na tekmi, a jednu odigra dobro. On je kao i Mikel, izrazito i apsolutno limitiran igrač. Jedino u ćemu je dobar je trka. I dok god imamo takve limitirane igrače na poziciji defanzivnih i centralnih veznih, mi možemo u derbijima igrat jedino na bunker i kontre. Jer jedan zna samo zaustavljat napade (i u tome je dobar), a drugi zna samo istrčat kontru i ništa više. Chelsea je veliki klub i mislim da si može priuštit kompletne igrače na poziciji CM-a. Matić je jedan, drugi se nadam da će već ovo ljeto doći. A onda ćete vidjet što znači imat kvalitetne veznjake i konačno ćete shvatit ono što ja ovdje pišem već tri godine, a to je koliko nam je veza očaj očaja. Prijavi
19. mart 2014.12 god. comment_167907 Jebote takav igrač koji 5 lopti s*ebe na tekmi, a jednu odigra dobro. On je kao i Mikel, izrazito i apsolutno limitiran igrač. Jedino u ćemu je dobar je trka. I dok god imamo takve limitirane igrače na poziciji defanzivnih i centralnih veznih, mi možemo u derbijima igrat jedino na bunker i kontre. Jer jedan zna samo zaustavljat napade (i u tome je dobar), a drugi zna samo istrčat kontru i ništa više. Chelsea je veliki klub i mislim da si može priuštit kompletne igrače na poziciji CM-a. Matić je jedan, drugi se nadam da će već ovo ljeto doći. A onda ćete vidjet što znači imat kvalitetne veznjake i konačno ćete shvatit ono što ja ovdje pišem već tri godine, a to je koliko nam je veza očaj očaja. Apsolutno potpisujem sve od prve riječi posta (''Jebote'') do posljednje riječi posta (''očaja.''). Chelsea zaslužuje kompletnije, kvalitetnije i bolje igrače na nekim pozicijama da bi se naša igra napokon uvezala kako treba. Čudo je jedno kako se Eto'o i Hazard sporazumjevaju u zadnje vrijeme kako su se uigrali. Ovu razinu sporazumjevanja sa suigračima od Ramiresa nikada neće doživjeti, jer mu je šećerna vuna u glavi umjesto mozga, a o njegovim upravljanjem lopte da i ne govorim. Svaka mu čast što je radnik, ali ima više mana nego prednosti. Kada smo mogli bez Mate, možemo i bez Ramiresa. Prijavi
19. mart 2014.12 god. comment_167909 Koga vidite kao zamjenu Ramiresa? Da je dobar naprijed i nazad a stim da je moguce ga i dovesti. Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168623 U dolini rijeke Zete rodilo se crno dijete, ujaci mu ime dali, nek se zove Pele malii! Nek mu je srećno novo leto i da ih još mnogo provede u plavom dresu, pa nek priča ko šta oće. Zna zajebat, al u usporedbi s onim korisnim stvarima, ti zajebi su mizerni. Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168636 Srecan rodjendan Rami, i da vratis formu sa pocetka sezone! <:-P Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168637 Kako smo bili dobri čim njega nema.. Od sad forsirati tandem Matić-Luiz.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168642 Kako smo bili dobri čim njega nema.. Od sad forsirati tandem Matić-Luiz. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Istina. Ali svejedno sretan mu rođendan. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169678 Rekao sam i prije, ali evo ponavljam. Za ovog čovjeka u prvom sastavu top kluba nema mjesta. Jednostavno nema. To što on kod nas igra jednostavan je pokazatelj da mi nismo top ekipa. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169733 Da svi imaju muda ko ovaj rijesili bi prolazak dalje u ovoj utakmici, naravno u nasu korist. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169740 Limitiran igrac i kraj price. Brz borben al nema ono nesto sto treba imati igrac koji igra na onako odgovornoj poziciji u prvih 11 nekog vrhunskog kluba. Prodat ga ili u najboljem slucaju za njega na klupu ga sjesti da grije. Al opet vise bih volio da mjesto na klupi popunjavaju nasi akademci i mladi igraci Traore Ake Chalobah. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169743 Kad god ga vidim u kadru strepim da ne napravi neko sranje i dobije crveni. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169747 I ja isto moj Igi. Kad ga vidim dlanovi mi se znoje nece li neki panjisticki potez napravit i dobit crveni. Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171626 Unatoć brojnim igračkim manama i vidljivim nedostatcima nepravedno bi bilo reći da je neveažan za Chelsea, svakako je važan kotačić u vezi. Prijavi
15. april 2014.12 god. comment_171797 Ne mogu da vjerujem koliko se njegov doprinos podcjenjuje, uredu nije nam najbolji igrač ali njegove kretnje i pokrivanje prostora su kvaliteti koje samo on ima i sad Matić kad je došo...jbg coek je vezni onaj sto leta sto pravi visak u napadu a uvijek je tu u odbrani, nešto ko khedira...Ramiz legenda ;) Prijavi
16. april 2014.12 god. comment_171808 Tesko mi pada kad vidim da mnogi ovde pisu kako je los i treba biti prodan,ali to je zato sto se ne uzmu svi faktori koji treba da ga ocene.Bez lopte jedan od najboljih igraca sto se tice citanja igre i pokrivanja terena tamo gde nastane rupa,ali u kreiranju napada jako los cesto salje pogresne pasove i moram se sloziti lopta se ponekad odbija od njega ko od zida.Mi ovde imamo veliku potrebu da nalazimo najlosijeg pojedinca u svakoj postavi.Tako je bilo sa Mikelom dok nije prestao da igra,pa onda Ashley Cole,Sada ocete i Ramiza da izbacite ne kazem da nisu donekle u pravu,ali pogledajte malo i siru sliku nije svaki igrac all round da bude perfektan i u odbrani i napadu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.