Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Hajde kritika, al ovo je prešlo u bjesomučno pljuvanje buduće legende kluba. Samo nastavite dalje, 'uživaćete' još dugi niz godina u Ramizovim nastupima za Chelsea.

Danas on i Lamps odigrali majstorski, Ramiz osiguravao energiju u sredini, pokrivao Lampsa kada bi ovaj išao u napad. S druge strane, počelo mi je jako ići na kurac koliko ga fauliraju protivnički igrači kad god krene u trk prema golu. Vjerovatno se ni ja na njegovom mjestu ne bih mogao kontrolisati u nekom trenutku.

Hajde kritika, al ovo je prešlo u bjesomučno pljuvanje buduće legende kluba. Samo nastavite dalje, 'uživaćete' još dugi niz godina u Ramizovim nastupima za Chelsea.

Danas on i Lamps odigrali majstorski, Ramiz osiguravao energiju u sredini, pokrivao Lampsa kada bi ovaj išao u napad. S druge strane, počelo mi je jako ići na kurac koliko ga fauliraju protivnički igrači kad god krene u trk prema golu. Vjerovatno se ni ja na njegovom mjestu ne bih mogao kontrolisati u nekom trenutku.

A u tebe u bjesomučno hvaljenje moj Ammare. Pa jesi li ga nahvalio poslije tekme protiv Cityja kada je bio daleko najlošiji. Rekao si nešto u smislu ''radilica odradila odličan posao''. Zna imati fenomenalan potez s vremena na vrijeme, može trčati, radnik je trudi se. Ali kad se sve zbroji i oduzme - drvo je. Deal with it. 

Opet kažem, najbolji trener na svijetu vodi klub, Bogu hvala, a nijedan forumski stručnjak.

I sve što sam rekao ima svoju podlogu. Konkretno, protiv Citya jeste izgubio 2-3 lopte u napadačkoj fazi, ali nije on postavljen na krilo da bi glumio Robbena nego da odradi posao na Kolarovu u defanzivi, što je odradio odlično, a što sam ja i napisao.

Da se ne ponavljam, i neke greške na lopti su mu daleko preuveličane. Nije Hazard, ali nije ni loš ko što mnogi ovdje govore. Ko je gledao utakmicu protiv Ville i vidio onaj jedan pas vanjskom prema Torresu (ili Oscaru, nisam siguran) kada je odbrambeni igrač jedva izbacio loptu, mislim da mu je dosta.

Opet kažem, najbolji trener na svijetu vodi klub, Bogu hvala, a nijedan forumski stručnjak.

I sve što sam rekao ima svoju podlogu. Konkretno, protiv Citya jeste izgubio 2-3 lopte u napadačkoj fazi, ali nije on postavljen na krilo da bi glumio Robbena nego da odradi posao na Kolarovu u defanzivi, što je odradio odlično, a što sam ja i napisao.

Da se ne ponavljam, i neke greške na lopti su mu daleko preuveličane. Nije Hazard, ali nije ni loš ko što mnogi ovdje govore. Ko je gledao utakmicu protiv Ville i vidio onaj jedan pas vanjskom prema Torresu (ili Oscaru, nisam siguran) kada je odbrambeni igrač jedva izbacio loptu, mislim da mu je dosta.

OK. Može. 

Jebote takav igrač koji 5 lopti s*ebe na tekmi, a jednu odigra dobro.

On je kao i Mikel, izrazito i apsolutno limitiran igrač. Jedino u ćemu je dobar je trka.

I dok god imamo takve limitirane igrače na poziciji defanzivnih i centralnih veznih, mi možemo u derbijima igrat jedino na bunker i kontre. Jer jedan zna samo zaustavljat napade (i u tome je dobar), a drugi zna samo istrčat kontru i ništa više.

Chelsea je veliki klub i mislim da si može priuštit kompletne igrače na poziciji CM-a. Matić je jedan, drugi se nadam da će već ovo ljeto doći. A onda ćete vidjet što znači imat kvalitetne veznjake i konačno ćete shvatit ono što ja ovdje pišem već tri godine, a to je koliko nam je veza očaj očaja.

Jebote takav igrač koji 5 lopti s*ebe na tekmi, a jednu odigra dobro.

On je kao i Mikel, izrazito i apsolutno limitiran igrač. Jedino u ćemu je dobar je trka.

I dok god imamo takve limitirane igrače na poziciji defanzivnih i centralnih veznih, mi možemo u derbijima igrat jedino na bunker i kontre. Jer jedan zna samo zaustavljat napade (i u tome je dobar), a drugi zna samo istrčat kontru i ništa više.

Chelsea je veliki klub i mislim da si može priuštit kompletne igrače na poziciji CM-a. Matić je jedan, drugi se nadam da će već ovo ljeto doći. A onda ćete vidjet što znači imat kvalitetne veznjake i konačno ćete shvatit ono što ja ovdje pišem već tri godine, a to je koliko nam je veza očaj očaja.

Apsolutno potpisujem sve od prve riječi posta (''Jebote'') do posljednje riječi posta (''očaja.''). Chelsea zaslužuje kompletnije, kvalitetnije i bolje igrače na nekim pozicijama da bi se naša igra napokon uvezala kako treba. Čudo je jedno kako se Eto'o i Hazard sporazumjevaju u zadnje vrijeme kako su se uigrali. Ovu razinu sporazumjevanja sa suigračima od Ramiresa nikada neće doživjeti, jer mu je šećerna vuna u glavi umjesto mozga, a o njegovim upravljanjem lopte da i ne govorim. Svaka mu čast što je radnik, ali ima više mana nego prednosti. Kada smo mogli bez Mate, možemo i bez Ramiresa.

U dolini rijeke Zete rodilo se crno dijete, ujaci mu ime dali, nek se zove Pele malii!

Nek mu je srećno novo leto i da ih još mnogo provede u plavom dresu, pa nek priča ko šta oće. Zna zajebat, al u usporedbi s onim korisnim stvarima, ti zajebi su mizerni.

• 2 sedmice kasnije...
Limitiran igrac i kraj price. Brz borben al nema ono nesto sto treba imati igrac koji igra na onako odgovornoj poziciji u prvih 11 nekog vrhunskog kluba. Prodat ga ili u najboljem slucaju za njega na klupu ga sjesti da grije. Al opet vise bih volio da mjesto na klupi popunjavaju nasi akademci i mladi igraci Traore Ake Chalobah.
  • 2 sedmice kasnije...

Unatoć brojnim igračkim manama i vidljivim nedostatcima nepravedno bi bilo reći da je neveažan za Chelsea, svakako je važan kotačić u vezi.

Ne mogu da vjerujem koliko se njegov doprinos podcjenjuje, uredu nije nam najbolji igrač ali njegove kretnje i pokrivanje prostora su kvaliteti koje samo on ima i sad Matić kad je došo...
jbg coek je vezni onaj sto leta sto pravi visak u napadu a uvijek je tu u odbrani, nešto ko khedira...

Ramiz legenda ;)

Tesko mi pada kad vidim da mnogi ovde pisu kako je los i treba biti prodan,ali to je zato sto se ne uzmu svi faktori koji treba da ga ocene.Bez lopte jedan od najboljih igraca sto se tice citanja igre i pokrivanja terena tamo gde nastane rupa,ali u kreiranju napada jako los cesto salje pogresne pasove i moram se sloziti lopta se ponekad odbija od njega ko od zida.Mi ovde imamo veliku potrebu da nalazimo najlosijeg pojedinca u svakoj postavi.Tako je bilo sa Mikelom dok nije prestao da igra,pa onda Ashley Cole,Sada ocete i Ramiza da izbacite ne kazem da nisu donekle u pravu,ali pogledajte malo i siru sliku nije svaki igrac all round da bude perfektan i u odbrani i napadu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.