24. februar 2013.13 god. comment_108880 jebo li me bog dragi ako mu ovo nije bila najgora utakmica u životu, loptu prima ko moja baba Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108883 ratnik je on, trči vjerojatno najviše, al jebeno primanje lopte mu je na razini 4. općinske lige za hendikepirane Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108890 ubjedljivo najlosiji igrac danas,kad je izlazio reko pogodi i Benitez da je los kad ga vrati i izvede Lamparda,imao je problema kod primanja lopte. Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108893 i dalje se čudim kako ne može primit loptu pošteno a drugi kontakt mu je još gori nego prvi Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108910 [quote name='Kalouda' timestamp='1361719690' post='108880'] jebo li me bog dragi ako mu ovo nije bila najgora utakmica u životu, loptu prima ko moja baba [/quote] Svaka druga mu je najgora. Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108911 Kad se sjetim kakve je partije pružao pod Robbiejem... Ko i mnogi drugi. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109100 Ramires i prijem lopte nema sanse da idu u istu recenicu. Neshvatljivo da profesionalni fudbaler i to Brazilac ne zna obuzdati loptu. Ona se odbija ko od drvo jbt. Ako se planira igrati napadacki fudbal, a planira ocigledno, ovakav igrac nema sta traziti u prvih 11. Jednostavno nije igrac koji zna sa loptom a kad igras napadacki, svi moraju znati sa loptom. Dobro ga je imati u ekipi za rotaciju i ulaske sa klupe ali kao prvog pika nikako. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109114 a jb sam mu 100 bogova juce, koliko je samo puta krenuo sa loptom i onda je ispred sebe udari 2-3 metra ko neki amater i zabije se u suprotnog igraca!!!! Stvarno Ramiz me je juce razocaro ko nikad Prijavi
27. februar 2013.13 god. comment_109379 Točno to mi trenutno imamo igrače koji moraju težit pas igri jer realno oscar,hazard i mata su lagani igrači koji nemogu prikazat agresivni nogomet ka u svoje vrime ballack malouda i essien ali u toj situaciji ramires ne može igrat..... Svaki put kad treba nešto napravit ili krivo primi ili udre jak for pa se zalipi u igrača isprid sebe ili puca sa 20 metara šta u 90 posto slučajeva znači balun na tribini...... Ne znam šta reć.. Ne može mi nitko reć da on to nezna ali činjenica je da u zadnje vrime igra na razini amatera, pričam o igri dok je balun u njegovom posjedu jer realno trčat može vjerovatno najviše od svih ali to mu je trenutno jedino šta radi... Prijavi
28. februar 2013.13 god. comment_109528 Odličan gol i malim djelom se iskupio za lošu partiju protiv Man city Prijavi
28. februar 2013.13 god. comment_109570 posle lose partije protiv Mancester Citya sinoc je odigrao kako on to zna i kako treba da igra i postigao prelijep gol. Prijavi
28. februar 2013.13 god. comment_109621 odlican, polako pokazuje zasto vrijedi 30 miliona, ima jos dosta mjesta za napredak, sve je do njega, jos samo da proigra u velikim utakmicama EDIT: Fulao temu, ovo sam mislio za Hazarda, ccc Prijavi
2. mart 2013.13 god. comment_110010 Danas odlican u defanzivi, pokuso nesto u napadu. Sve u svemu jedan od najboljih danas. Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110354 Bilo je to dobro vrijeme, sve sa srcem, sve za sveti grb jarane... Na klupu sjeo Di Matteo pa u boj za naslove... Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110395 Naš veznjak je izjavio za Sky Sports da se Plavci spremaju još jednom pokazati svoju snagu svima koji sumnjaju u njih te da će na kraju sezone procvjetati. U ovo vrijeme prošle sezone AVB više nije bio trener Plavaca, a klub se borio u Premier Ligi te se suočavao sa ispadanjem iz Lige Prvaka. AVB-ova zamjena, Roberto Di Matteo je pomogao da se stvari preokrenu u korist Chelsea te ih je odlično vodio kroz natjecanja koja su na vitrinu u Bridgeu donesla FA Kup i Ligu Prvaka. A sad ubrzajmo vrijeme za jedno 12 mjeseci i vidimo da je još dramatičnija situacija na Stamford Bridgeu, RDM dobija otkaz, a na njegovog mjesto dolazi Benitez koji nije prihvaćen od strane navijača. Snovi o podizanju trofeja lige su odavno prestali, a obrana naslova Lige Prvaka je onemogućena još u grupnoj fazi, ali su i dalje u lovu na Europa Ligu te FA Kup. Ramires je uvjeren da se ekipa može oporaviti, dokazati svojim kritičarima da su u krivu te dodati još malo srebrnine u vitrinu trofeja kluba. "Negdje u ovo vrijeme su nam svi govorili da je sezona za nas gotova te da ništa nećemo osvojiti. Ali svi mi znamo kako je ta sezona zapravo završila. Trenutno se borimo za dva trofeja, ali moramo i osigurati dobru poziciju na tabeli da se sljedeće godine možemo vratiti u Ligu Prvaka. Dok igra nije gotova, nije ni naša borba. Truditi ćemo se da nešto osvojimo, te da učinimo naše navijače sretnima. Ako ima neke šanse, pa čak i one najmanje, navijači mogu znati da mi ćemo učiniti sve što možemo, te da nećemo odustati." Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110401 Kak ja to ne mogu naći tamo? ajd postaviš mi link za to. Našao,ne trebaš postavljat link. Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110554 Joj kad se setim ovog gola. ^:)^ Rami kralj. vjeruj da nisam uopste proslavio njegov gol, ostao sam zatecen Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110587 Ja sam Bogami slavio! Skocio sam u vazduh, dohvatio plafon pesnicama u vikao koliko me grlo nosi: Raaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiireeeeeeeeeeeeeeeeeeees !!!!! Prijavi
6. mart 2013.13 god. comment_110592 Ja sam se toliko radovao da sam zaboravio disati. Ma jebo sam im sve katalonsko. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.