Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

Kad se samo sjetim kako sam se ispsovo na početku kad su ga doveli! Bio mi je tako bezveze igrač,onu prvu sezonu! Ali sad moram reći HVALA ANCELOTTI što ga je doveo u Chelsea, vrijedi svaki cent koji je Benfica kasirala !
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

69 — Ramires has completed 69 successful tackles in the Premier League this season at an avg of 3.3 per game, the highest in[b] [/b]CFC squad.

Duša, srce ove momčadi. Motor, pokretač. Njegov se posao u očima nekih zanemaruje, što je grijeh, naprosto.
[quote name='Spaha' timestamp='1358765099' post='103133']
pa ovaj lik moze biti messi, ne znam nekog igraca da ima potencijala a da ga ne zna isjoristiti
prijem lopte mu je los, nekad zna proci izmedju 2-3 igraca ko iz sale, a nekad jednostavno meda ne moze
samo jos da popravi sut na gol, dosta puta ima slobodna prostora a on preko gola je opali

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]
Točno to ima motoričke sposobnosti na iznimnoj razini... Brz je ka metak minja smjerove ka na pes-u a naizgled najlakšu situaciju pritvori u problem.. Baluni se odbijaju od njega ka od zida a o kvaliteti udarca da ne govorim.. Ne mogu virovat da igrač koji da onakav gol na nou campu ne može iz 10 puta sa ruba 16 metara samo pogodit branku, ali doć će to sto posto.... ajmo ramires
Iznenadjuje me kako on ima los pas. Sve mu se svodi na to da trazi Lampsa da mu da loptu a ako njega nema, onda je vraca stoperima. Kao da nema muda da gurne loptu naprijed u prostor...
Pa i nema on toliko loš pas. Može bolje naravno, ali to je balans između brzine i rješenja koja pronalazi. Njegova rješenja, pogotovo u igri prema naprijed, gotovo uvijek su jako dobra.
ponovit cu opet, ovaj momak ima doste neiskoristenog potencijala, on kad hoce zna izvesti itekako dobar kontra napad, zna proci u par koraka 2 igraca, ali nekad se totalno pogubi
odavno vec ima problema sa prijemom lopte, da ne spominjem kako ima uzasan sut, pa ja i da hocu onako da osutam iznad gola, ne mogu

mora se nauciti kontrolisati, jer nece vise sudije tolerisati onakve njegove klizece startove
[quote name='Spaha' timestamp='1359906780' post='105758']
ponovit cu opet, ovaj momak ima doste neiskoristenog potencijala, on kad hoce zna izvesti itekako dobar kontra napad, zna proci u par koraka 2 igraca, ali nekad se totalno pogubi
odavno vec ima problema sa prijemom lopte, da ne spominjem kako ima uzasan sut, pa ja i da hocu onako da osutam iznad gola, ne mogu

mora se nauciti kontrolisati, jer nece vise sudije tolerisati onakve njegove klizece startove
[/quote]
Slažem se sa svime on je igrač ogromnog potencijala ali mislin da je to sve šta će napravit u budućnosti... bit veliki potencijal
Sve pohvale za današnju partiju. Neki kažu da je on motor naše ekipe. e pa nije, on je skoro sve ispod haube, ne samo motor. Em ga ima u napadu, em u obrani čupa šta stigne, sve pokriva. Antilopa!
Kad je tek došao, onu prvu sezonu pod Carlom, često je dolazio u ovakve prilike ali nije mogao završiti. S vremenom je drastično popravio taj segment igre. Sada kad ide na golmana uopće ne sumnjam da će dati gol. Danas dok sam gledao i prije nego će opaliti reko sam jaranu, gol sigurno. ;)
[quote name='Spaha' timestamp='1360434677' post='106696']
kontrola lopte na nivou amatera

Sent from my Brain using Tapatalk
[/quote]
Al' je zato zavrsnica na nivou Didier Drogbe.
Bravo Ramce kakav gol!Potsetio me na barsa - chelsea :D.Ramce trci ko lud nije nisto to za njega :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.