Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

slažem se s Kaletom i HYN-om, ali mislim da se odlično uklapa sa Mikelom ili Lampsom u toj 4-2-3-1, nevjerujem da bi se ijedan igrač tako dobro poklopio s njih 2, nebi škodilo više tehnike al štatš... kako god, jako vrijedan i koristan igrač, nisam ga volio na prvu al sve mi je draži

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kod njega nema sta da se ne voli. Jeste on malo deficitaran s tehnikom. Ali svaku izgubljenu loptu on nadoknadi, tako sto izgine na terenu svih 90 minuta i prekine nebrojene napade. 

neznam po kojim merilima to Ramireš nema tehniku

šta je onda onaj lob protiv barselone,centrašut za drogbu nikad neću da zaboravim

pa onda onaj prijem lopte na grudi u punom trku i dodavanje za drogbu protiv barse u prvoj utakmici ,čovek je ušo u istoriji

nezna da doda možda kao jedan Azar i nikad neće da dribla kao jedan ronaldo a i boli ga tuki za to,bitno da on završava poso

neće on to nikad da nauči

Evo jednog fvica, u Americkom stilu.

Sta rade 90000 Katalonaca na Nou Campu ?

http://www.youtube.com/watch?v=Hl3jHT4rKQE

Gledaju Ramiresa kako plese :D

Ma dajte Ramires radi odlican posao tu gdje jeste, stvarno ne mogu zamisliti nekog drugog na toj poziciji uz zadnjeg veznog, osim mozda Oscara.

Mikel i Ramires za mene se ne uklapaju zajedno u ekipu. Pa pogledaj tu loptu Lamparda. Ramires je takav igrac da ce istrcati kontre i potreban je igrac u ekipi da doda dugu loptu. To od Mikela ne mozes ocekivati, a ni Ramiresova to specijalnost nije da nekome gurne takvu loptu. Nije mi se svidjelo ni sinoc kako igraju zajedno. Sredina je zakazala, nisu povezali igru, Oscar par puta sam na desnoj strani, niko mu ne dodaje...

Mikel i Ramires za mene se ne uklapaju zajedno u ekipu. Pa pogledaj tu loptu Lamparda. Ramires je takav igrac da ce istrcati kontre i potreban je igrac u ekipi da doda dugu loptu. To od Mikela ne mozes ocekivati, a ni Ramiresova to specijalnost nije da nekome gurne takvu loptu. Nije mi se svidjelo ni sinoc kako igraju zajedno. Sredina je zakazala, nisu povezali igru, Oscar par puta sam na desnoj strani, niko mu ne dodaje...

Njih dvojica su dokazali nekoliko puta ove sezone protiv puno jačih protivnika i na težim utakmicama da itekako mogu igrati zajedno, i to uspješno igrati. 

Od svih opcija ove sezone na centru, najbolje i jeste izgledalo kad su igrali Mikel i Ramires zajedno.  

Mikel nije slab s pasovima. Jeste da igra na siguricu, ali i to je čist ok. Ne gubi lopte često, čak šta više to i jeste važno na toj poiziciji. E sad što ne zabija, jebaji ga..  Ne zabijaju nam ni napadači :D

Što se Ramiza tiče, od njega se ne traži da proigrava kao MAZACAR, ali problem je što on u velikoj većini utakmica ne zna preprost pas dati. On kad hoće dodati igraču 3 metra od sebe, često pogriješi. Eh, mene to nervira.

A što se tiče njega kao borbenog, brzog, sjajnog za kontre, s vrlo dobrom završnicom, to niko ne može pobiti.  Mene samo ti famozni pasovi nerviraju i nervirat će. Ja da sam trener, protiv malih ekipa, gdje imamo puno veći posjed lopte, on bi rijetko tada igrao, možda nikako. Dok protiv jakih protivnika, u velikim tekmama on mora biti tu, zbog  tih kontri i njegove borbenosti.

Eto, toliko. ;)

Mikel i Ramires su odlican tandem, pokrivaju jedan drugog, razumeju se, posebno defanzivno. 

Ali, da bi formacija s njima dvojicom bila uspesna, mora se igrati 4-3-3, sa jednim povucenim veznjakom, koji nece visiti u manevarskoj liniji, vec kreirati napade iz zadnje linije.

Oscar je takav igrac, ali ga trenersko neznanje Rafaela Beniteza cini neupotrebljivim.

pa to sam ja odma i rekao :D Mikel+Ramiz i Lamps+Ramiz su dobre kombinacije, imam ta 3 veznjaka koja se mogu rotirat fino jedan drugog odlično nadopunjuju i to mi se supersviđa. Wh neznam, ramiz kad je došo nije mi baš sjeo, nije mi ostavio neki prvi dojam, al bila neka tekma u FA  cupu kad se ubio od posla i od tad mi je sve draži i draži

Lampard i Mikel su spori igraci i zato to Ramires kad igra sa jednim ili drugima lijepo to nadopunjuje dok po meni Mikel i Lampard ne mogu igrati zajedno dokaze je tekma protiv Atletica i prva tekma protiv Steaue jako sporo to onda izgleda.

Najdrazi igrac poslije Drogbe i Lampsa ima rod. isti dan kad i ja pa nije slucajno, nek nam je sretno legendo jos onakvih golova kao Barci i Liverpoolu. I btw pozz svima iz Kaurija :D Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

znao je da mi iskida zivaca i zivaca,ali je znao i da me ucini veoma srecnim, Srecan rodjendan Ramires,neka je sa srecom,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.