Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Sikiras 23, Campara 24 i Musa 24 poena.Kakva utakmica.Pa ovakva borba dvije ekipe se rijetko vidja i u seniorskim utakmicama.Djeco svaka vam cast,mene ste ucinili ponosnim.

Jako argumentovana rasprava, aferim mladiću. Fino su te roditelji odgojili.

Odgojili su me da volim svoje a cijenim tuđe.
BTW: ko si ti da spominješ moje roditelje i moj odgoj o.O jel me možda znaš uživo?

Pogan smo mi narod, ti si najbolji primjer toga.
Ajde sad pusti me da se radujem a ja tebe puštam da omalovažavaš svaki uspjeh naše države (ali i komšija). 

cheers_leonardo_dicaprio.gif

Upravu je reludin, ali to ne umanjuje borbu i uspjeh ovih mladica. Ono kako su se borili i iz cega su se vracali do pobjede veceras mi ne lici na jednu BiH ekipu, koja bi luzerskim mentalitetom sve prosula.
U finalu sta Bog da, oni su dali sve od sebe. Moze im se samo aplaudirati kao sto je i uradio citav kafic u kojem sam gledo tekmu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Glupo je reći da su ova prvenstva za mlade nebitna i ovaj basket i fudbal što je bio itd... Ipak su to naši momci koje treba, podržati i proslaviti svaki uspjeh, ne slažem se da treba samo reći ma jebo to, vazne su samo seniorski uspjesi...

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Zivimo u previse nebitnim i malim zemljama da bi mogli da zanemarujemo uspehe u mladjim kategorijama, posebno u vaznim sportovima kao sto su fudbal i basket, a i uglavnom nikad nista necemo da osvojimo na seniorskom nivou(tu iskljucujem nasu kosarkasku repku koja je prejaka)

Širi spisak Amerikanaca za Olimpijske igre: Lamarkus Oldridž, Karmelo Entoni, Bredli Bil, Tajson Čendler, Demarkus Kazins, Stef Kari, Entoni Dejvis, Demar Derozan, Andre Dramond, Kevin Durant, Kenet Farid, Rudi Gej, Blejk Grifin, Džejms Harden, Gordon Hejvard, Dvajt Hauard, Andre Igudala, Kajri Irving, Lebron Džejms, Kajl Korver, Dejvid Li, Kavaj Lenard, Demijan Lilard, Kevin Lav, Pol Milsap, Čendler Parsons, Kris Pol, Mejson Plamli, Derik Rouz, Klej Tompson, Džon Vol, Rasel Vestbruk, Deron Vilijams, Pol Džordž, Dvejn Vejd, Kris Boš i Kobi Brajant

Jebo mater ako su ovi normalni

Svako takmicenje je bitno, glupo je reci da ulazak u finale nije bitna stvar za nasu kosarku. Treba cestitati ovim momcima jer su igrali hrabro i borili se do kraja.

Izadjem sad u kafic i slusam komentare, kaze jedan covjek odigro na Spaniju i samo njih ceko, kaze mu ovaj drugi jesil lud jaki su nasi kud ces dalje kad su u Republici Srpskoj igrali na nas.

Svako takmicenje je bitno, glupo je reci da ulazak u finale nije bitna stvar za nasu kosarku. Treba cestitati ovim momcima jer su igrali hrabro i borili se do kraja.

Izadjem sad u kafic i slusam komentare, kaze jedan covjek odigro na Spaniju i samo njih ceko, kaze mu ovaj drugi jesil lud jaki su nasi kud ces dalje kad su u Republici Srpskoj igrali na nas.

pa logično kad je pola repke iz rs hehe

Vrh, cug'o sam veceras, zato sto je sarajevo film festival, ali ima na klixu citav mec, pa prva stvar ujutro cu to upaliti i pregledati. Vidio sam samo reakcije ljudi sto su gledali, havarija, zbog toga mi malo krivo. Ali, onda sam uzivao uz bad jebeni copy, haaaaaooooossssss :D

Zale se gradjani da im grad bazdi na alkohol od vas :D

Ako Srbija dođe do finala možda i neće izgubit 40 razlike xexe

ne moš protiv amera i da oš. životinje
en sad na zadnjem svjetskom prventsvu u finalu protiv Srbije su nas rastavili kolko je bilo 37 razlike... al dobro dali smo im 100 poena al štaš ti ne moš dati kolko oni mogu dati majke im ga nabijem

idemoooo bosna će biti prvak svijetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na europskom prvenstvuuuu hahaha koji car

Njegos Sikiras za vrijeme finalne utakmice u Italiji.Neki će reći ne voli Bosnu,prisiljen ili licemjerstvo od njegove strane.Ali sija BiH zastava na njegovim ledjima.

10409782_665350566883356_605249299224429

Bosna I Hercegovina prvak Europe !!!!!
Bravo nasi zlatni momci, zasluzili ste . Proud to be Bosnian.

reLo na aparatima, dabogda mu struje nestalo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.