14. juni 2015.11 god. comment_220241 Jedini koji prigovara stalno je svinjoglavi Vujosevic, dzaba svo trenersko znanje i inteligencija kad si kme po naravi. Nemoite biti sliepi preko ociu. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220460 Hahaha onaj gore post sam pisao kad sam došao iz grada u subotu...hahah Ugl večeras se igra drugi meč finala, domaćin Partizan 21:00h Kazne iz prvog meča: DRAKONSKA ZA DULETA VUJOŠEVIĆA: 304 000 dinara! U obrazloženju kazne stoji da je Vujošević kažnjen sa 24 hiljade dinara zbog ponovljene tehničke greške, a dodatnih 280 hiljada zbog "izuzetno nekorektnog javnog ktitikovanja sudija i drugog kluba i igrača", čime je ozbiljno narušio ugled takmičenja. Crvena Zvezda Telekom: 80 000 dinaraZbog nesportskog ponašanja navijača. Milan Mačvan i Dragan Milosavljević po 24 hiljade dinara na ime dobijenih teničkih grešaka. Saša Pavlović i Nikola Kalinić duplo veću sumu zbog ponovljene tehničke greške. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220461 Komedije. Da sam ja Dule nocas bi rekao igracima da prave zesce sranje. Al ovo narusio ugled takmicenja hahaha, kaze isti taj KLS koji je uveo kazne za sakoe, pa su dozvolili posle da im kradu trofej navijaci, mijenjaju pravila u sred takmicenja (ULEB i FIBA pravila) haha komedija. Dogodine treba igrat onu VTB ligu, jebes vise ovo, samo zivci idu. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220527 ''Pa znate FMP-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo. Kosarkaski klub FMP imace ustupljeno ime, promenice svoje ime u KK Crvena zvezda Beograd''- Nebojsa Covic 2011, inace umjesan u ubistvo premijera Đinđića, pronevjerio milione namjenjene Srbima na Kosmetu i od tih para otvorio 4 firme. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220528 NAPOKON SE PIONIROM ORILO SA KOSOVA SI PARE UZEOOOO 4 FIRME SI OTVORIOOOOOOO ... i SLUGE REZIMA STEEE Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220531 HAHAHAHHAHAHAHA Svaki put kad izgubite u poslednje dvije godine, iste stvari pisete, kao pokvaren kasetas, zapeo na jednom mjestu pa stalno isto vrti. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220534 jesul to grobari opet zijanili ?? kuku pa samo gube jebote Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220536 jesul to grobari opet zijanili ?? kuku pa samo gube jebote Bilo bi pozeljno da forum posjecujes i mimo Partizanovih poraza TACKA Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220603 Drugi meč - kazne: Za Grobare sezona gotova Ajmo redom''Trener KK PARTIZAN NIS, D. Vujošević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 48.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške - treći ponovljeni slučaj, shodno čl. 61 D) 7.1 Propozicija takmičenja.Ekipa KK Partizan NIS se kažnjava igranjem jedne utakmice bez publike i novčnaom kaznom u iznosu od 200.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača, bacanja na teren u više navrata mekih i čvrstih predmeta (drugi ponovljen slučaj), a naročito zbog bacanja dva sedišta sa tribine na klubu za rezervne igrače KK Crvena zvezde Telekom kojom prilikom je povređen Stefan Jović, koji zbog povrede nije mogao da nastavi utakmicu, shodno čl. 61 B) 3., 5., 6., 7. i C) 1. Propozicija takmičenja'', navodi se u današnjem saopštenju. Grobari će moći prisustvovati u trećoj utakmici, jer je Zvezda Telekom domaćin. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220607 Jako ruzno ono sto napravi Gagom Milosavljevicu. Taj covjek je najveca ljudina i gospodin i nije lijepo na njega se okomiti, pravim primjer sportiste. Dok je onaj Pavlovic zaista za ne komentarisati. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220621 Jako ruzno ono sto napravi Gagom Milosavljevicu. Taj covjek je najveca ljudina i gospodin i nije lijepo na njega se okomiti, pravim primjer sportiste. Dok je onaj Pavlovic zaista za ne komentarisati. Tako ti gledas u svoje dvroiste ? Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220623 Tako ti gledas u svoje dvroiste ? Molio bih te da mi kazes koja je utakmica bila juce na repertoaru? Tacno se covjek ne moze ni raspravljati sa tobom kad ti je svaka za promatranje. O gledanju u "svoje dvoriste" jasno govori tvoj avatar i to sto ti je svaki post o Divi, FMPu, Zvezdi, Covicu, Djilasu itd. Tesko me iznervirati, ali ti to uspijevas jer ocigledno ne zelis da se potrudis i da iskoristis barem 3 posto mozga. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220624 Razumijem ja da se ti moras malo privic, ipak si poceo kosarku da pratis prije sest mjeseci. Opusteno, ne zamjeram ti svaki pocetak je tezak. Prijavi
16. juni 2015.11 god. comment_220626 Klasican SPAM !!! https://www.youtube.com/watch?v=iMsvqY045p8 Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220733 Neki americki novinar o Hezonji : “Imam teoriju. Ne, ne radi se o nikakvoj znanstvenoj fantastici, ali nakon što sam pogledao dosta YouTube klipova, pročitao izvješća skauta, i proanalizirao povijest europskih košarkaša koji su bili u TOP 10 pickova na NBA draftu, sa sigurnošću mogu kazati kako će na ovogodišnjem NBA draftu biti jedina prava superzvijezda iz Europe u TOP 10. I njegovo ime nije Kristaps“, započinje svoj tekst Sharp “Tko je on? Mario Hezonja. Od kuda je? Iz Dubrovnika, Hrvatska. Statistika: 7.7 poena po susretu, 46.2 posto šuta iz igre za Barcelonu u Euroligi, u Španjolskoj je ima prosjek od 4.4 poena po susretu, i 45.1 postotak šutaâ€, piše Sharp, koji navodi kako će Hezonja vjerojatno biti u TOP 10 pickova drafta. “Kristaps Porzingis će biti ispred Hezonje, i tako će uzeti svijetla reflektora na pijadestalu Europljana na draftu. Uz to, Barcelona još uvijek završava play-off u Španjolskoj, a Hezonja će tako više biti posvećen igranju za Barcelonu, nego intervjuima s novinarima. “Najgori scenarij o Hezonji? Zamislite igru Bostjana Nachbara sa stavom Kobe Bryanta. Najbolji scenarij? Zamislite igru Klaya Thompsona sa stavom Kobe Bryanta. On će biti ili najveće razočaranje, ili najbolji od svih. Kako je David Aldrige pisao ranije ovog proljeća, nakon što je Zack LaVine pobijedio na All Star natjecanju u zakucavanju, sljedeći dan na treningu je Hezonja vježbao sva njegova zakucavanja. Da, pokušavam se sjetiti koji je bek posljednji puta bio prava zvijezda u Americi? No, nema boljeg kandidata od kur*evitog mladića pod nadimkom “Zvijerâ€, koji je rođen u Hrvatskojâ€, jasan je Sharp. Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220789 VESNI JE NAJTEZE !!! IZDRZI MACKO !!! KEROVI NA INFUZIJI !!! 1000 dinara :D Radio ih na istu foru ko i nas, ne bi me iznenadilo za pet godina da proba u Partizan da dodje :D Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_221068 http://youtu.be/HPuECR9hv3I Opet Torbica sa onim svojim: sta ti decko radis Cvarkov car sad si uzo trofej Paspalje Paspaljee Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221126 https://www.youtube.com/watch?v=8xxaLvwo3J4 kreten američki.. https://www.youtube.com/watch?v=KmcDwilv5WE ovog tek mrzim austrougarskog konjušara... šta reći, ljudi osvoje titulu tj slave titulu prvi put od 1998 i eto o kome pevaju, o najvećem klubu tako i cibona prošle godine, uzme aba ligu i pevaju: došo je i taj dan umro je partizan šta reći, nabijamo komplekse Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221129 HAHAHAHHAHHA kako se popišaše po partizanu, chamuga izdominiro HAHAHAHAH Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221137 Dzenkins pokazao jos jednom kakav je gospodin, nema se sta drugo reci. RESPECT !!! SAVE PLANET KILL THIS NIGGA !!! Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221186 Vi nabijate komplekse, a ovaj ispod tebe posvetio grb zvezdi :P Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221205 Vi nabijate komplekse, a ovaj ispod tebe posvetio grb zvezdi :P Cek,cek, kako mi vidis post, a blokiran sam ? #VRATINAJKUUSTAKALINA Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.