5. septembar 2015.11 god. comment_233135 Ne bi, i tad bi ih uzeli jer smo mi svjetski viceprvaci i najjača ekipa u Evropi i favorit broj jedan za osvajanje ovog EP i zemlja košarke poyyyyyyy ________________________________________________________________________________________________________ Inače Partizan na rubu propasti dolazi i spasava njegovo dete, čovek koji ima ugovor na 70 000 000 dolara u NBA, VELIKI NIKOLA PEKOVIĆ JE POSTAO NOVI PREDSEDNIK KK PARTIZAN !!!!!! ĆERAĆEMO SE JOŠ CIGANI !!!!! Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233144 Sad će on polovinu tog ugovora da prebaci na kk partizan... Posebno kad vidi u čije džepove idu te pare. Ne zanosote se mnogo. A ostalim stručnjacima - gledajte i plačite!!! Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233147 Kad je Sandri Africi na tacni poslao 30 000 eura bakšiša preko konobara, valjda i nama udeli koji dinar :D Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233151 Ova pobeda nije iznenadjenje, pa mi smo VICESAMPIONI SVETA! Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233158 hamco koji ti je bolan, je li toliko teško priznati da su ljudi zasluženo dobili, čuj upadalo sve što su bacili, oj jebo te, vratili su se sa -10(12) razlike i priveli utakmicu kraju, ubili špance u svakom pogledu, prvo dakle u odbrani, inače ti isti španci ne bi uradili ništa da se gasolu ne svira sve, ali bukvalno sve, pa jebem mu majku puhneš u njega faul, prići mu ne smiješ ko da je bog sami. Dalje, napad, sa odličnim protokom lopte sjajnim pronalascima slobodnog igrača i iskorištavanje prilika, svaka ona akcija je nacrtana, trenirana i nije to na sreću, vidi se kako se ljudi dobro kreću ostavljaju prostore bekovima, sreća je kada Braduljica da koš kao protiv francuza, ili tako te stvari, ovo danas je bilo vrhunsko drugo poluvrijeme. Da su i njima igrali M.Gasol,Calderon,Rubio,Ibaka pa i vremesni Navaro izgubili bi vi 25 razlike ovo da su mi je nešto najjače kada neko spomene :D Prijavi
5. septembar 2015.11 god. comment_233167 Ima i jace od toga :D DA slucajno nisu igrali Teo, Bogdan i Nemanja, a Srbija izgubila, niko ne bi spominjao njihov izostanak. Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233168 De ljudi skulirajte jebemu misa.Pa jer svaki put moram naglasiti da samo ložim Kaleta koji se fata na udicu jace od ribe.U zadnje vrijeme poceo je i Whisper da se peca pa mi jos zanimljivije.Boze svasta,evo od danas necu vise napisati nista kontra Srbije,nevezano da li je to šala u pitanju,sport,politika ili bilo sta drugo. Kune imas privatnu poruku. Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233205 Slabo su izgledali, nepovezani skroz. Da je jaca ekipa bila, rasuli bi ih. Danas nisu bili ni blizu onog od juce. Puno forsiranja sto mi je uvijek neshvatljivo u kosarci bilo, osim ako bryant ne drzi loptuPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233215 U pravu si Dzane, slaba partija danas ali eto nekako smo uspjeli za taj jedan koš uzeti, jbg igrači su malo fizički i emocionalno istrošeni od juče i slab šut danas posebno za tri poena 2/23.. Teodosić nije bio na nivou, centri slabi ali eto sreća pa je Bjelica kolko tolko bio raspoložen i dobili smo na individualni kvalitet,... Bjelica je jedini dvocifreni bio u Srbiji.. slabo ali nema veze, mora biti i ovakvih utakmica Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233223 Malo da se hvalim u ovoj temi, licno poznajem Bogdana in druzim se sa njegovom sestrom, zive bukvalno u zgradi pored moje, oboje isli u istu osnovnu kao ja :D Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233224 Malo da se hvalim u ovoj temi, licno poznajem Bogdana in druzim se sa njegovom sestrom, zive bukvalno u zgradi pored moje, oboje isli u istu osnovnu kao ja :D Upravo si postao Kaletov najomiljeniji forumaš :D Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233232 Srbija sut za tri poena 4/29 a jucer je sve ulazilo. Prijavi
6. septembar 2015.11 god. comment_233240 I opet bez šuta za tri njemci pojebani na domaćem terenu. Malo da se hvalim u ovoj temi, licno poznajem Bogdana in druzim se sa njegovom sestrom, zive bukvalno u zgradi pored moje, oboje isli u istu osnovnu kao ja :D Je li istina da mu ulaziš u sestru ? De ljudi skulirajte jebemu misa.Pa jer svaki put moram naglasiti da samo ložim Kaleta koji se fata na udicu jace od ribe.U zadnje vrijeme poceo je i Whisper da se peca pa mi jos zanimljivije.Boze svasta,evo od danas necu vise napisati nista kontra Srbije,nevezano da li je to šala u pitanju,sport,politika ili bilo sta drugo. Kune imas privatnu poruku. Da Bjelica nije dao koš za pobjedu Srbija bi izgubila <3 Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233283 Bravo Kikanovicu majstore, pobjeda nad zidovima ne moze bolje. Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233285 Wisey ljubim te u oko tvoje lijepo,Renfrou je bog :D Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233286 Kikanovic poslije ove tekme treba da se oprosti dok ga nacija još pamti po necemu dobrom. Stipanovic se bori kao lav, ovo smo dobili samo zbog Duska kako ih je lik nafurao na poluvremenu I pokazao sve nedostatke BRUKA eeee. Steta pa ne igraju najbolji nasi kosarkasi, prosetali bi se kroz grupu ovako I ova jedna pobjeda je uspijeh. Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233290 https://www.youtube.com/watch?v=az19tW7N4-Y BOSANSKI INAT https://www.youtube.com/watch?t=36&v=s1_IPeKTn5g Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233292 Jel ovo onaj Kikanovic sto ga je Marić tukao? Haha onaj sto je u Zvezdi igro? Kolko on ima godina? Ako je to taj Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233298 Jel ovo onaj Kikanovic sto ga je Marić tukao? Haha onaj sto je u Zvezdi igro? Kolko on ima godina? Ako je to taj Sto pitas, zauzet je covjek ima zenu :) Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233301 Ferguson: Dajte mi Zidanea i 10 panjeva, osvojicu Ligu Sampiona Dusko Ivanovic: Dajte mi Kikanovica i 10 panjeva, imacu 11 panjeva Al svaka cast nasem panju, nek se posro ovom tricom po meni, halal ti sve eto i nemoj brate vise kad te molim :D Kakva borbenost momaka danas, ova jedna pobjeda je ravna polufinalu za nasu ekipu, a Dule Ivanovic je jebeni genijalac sta je slozio i izvukao iz ovih 12 levata, svaka ti dala magu kosarke Refko smekerski asistiro, kraljina Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233304 DUsko Ivanovic je odlican trener. Njegova Tau Keramika je bila jedan od najjacih timova u Evropi u to vreme. Ne znam kakva je Bosna po pitanju kosarkaskih mladih talenata, ali coveka treba pustiti da radi posao, dok bude zeleo, naravno. Prijavi
7. septembar 2015.11 god. comment_233305 imaju ekstra talente jbt, et samo što će sikiraš igrat za srbiju Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.