29. august29. aug comment_374566 Da mi je znati kako je moguce da se onolika frka digla za EP, a sad kad igramo ove kvalifikacije za SP atmosfera na utakmici kao na crvenom tepihu, dzet set Srbije, svi srecni, svi zadovoljni, lagano Prijavi
29. august29. aug comment_374576 6 hours ago, chiba said: Da mi je znati kako je moguce da se onolika frka digla za EP, a sad kad igramo ove kvalifikacije za SP atmosfera na utakmici kao na crvenom tepihu, dzet set Srbije, svi srecni, svi zadovoljni, lagano ti nemaš pojma koliko ljudi ne znaju košarku, koliko su ove kvalifikacije bitne i koliko su teške. Eurobasket ne vodi nigdje zato se i jeste lako kvalifikovati na ep, sp vodi na olimpijadu direktno. Sjećamo se kako je srbija zamalo izvisilia za sp 2023 da nije ristić ubacio 5 od 5 trojke i nije preokreno utakmicu ne bi bilo ništa ni od finala sp ni od pijanke na podijumu na olimpijadi Prijavi
3. septembar3. sep comment_374886 26 minutes ago, Whisper said: Hoce li neko igrati EL fantasy ove sezone? igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu Prijavi
3. septembar3. sep comment_374887 1 hour ago, MASKO said: igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu 197407-TTNWJ Privatna liga, moje neko drustvo, igramoiz zajebancije. Upadni slobodno, i pozovi jos nekog Prijavi
3. septembar3. sep comment_374888 2 hours ago, MASKO said: igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu Plot twist: ima samo 5000 učesnika. Prijavi
3. septembar3. sep comment_374893 Članak od prije 2 godine: As of today, the total number of teams registered for the EuroLeague Fantasy Challenge has reached 269,105, representing an impressive 18% year-over-year (YoY) increase. Additionally, the platform boasts 177,503 active players, marking an outstanding 44% growth compared to last season. The EuroLeague Fantasy Challenge has seen widespread global participation, with the top 10 countries by player engagement being: Serbia, Greece, Bosnia, Spain, Lithuania, Italy, Montenegro, Turkiye, Israel, and Germany. Prijavi
3. septembar3. sep comment_374900 evo jedan od ss ovo je posle R22 4 hours ago, reLo said: Plot twist: ima samo 5000 učesnika. top 1% 5 hours ago, Whisper said: 197407-TTNWJ Privatna liga, moje neko drustvo, igramoiz zajebancije. Upadni slobodno, i pozovi jos nekog važi brate, ušao sam, kreće tek za 3 sedmice pa ću tek ganjati ljude da pravimo ligu u narednih sedmicu dvije pa ću ih ubaciti i ovde. kako igrate ima li nekih nagrada ili samo rekreativni ? haha Prijavi
3. septembar3. sep comment_374903 Gledaj sa reLom da napravis ligu, ima nagrada ukoliko on zavrsi prvi u suprotnom ništa Prijavi
4. septembar4. sep comment_374915 8 minutes ago, Whisper said: @MASKO ma zajebancija cista brate. ma lagano Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.