Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

6 hours ago, chiba said:

Da mi je znati kako je moguce da se onolika frka digla za EP, a sad kad igramo ove kvalifikacije za SP atmosfera na utakmici kao na crvenom tepihu, dzet set Srbije, svi srecni, svi zadovoljni, lagano

ti nemaš pojma koliko ljudi ne znaju košarku, koliko su ove kvalifikacije bitne i koliko su teške. Eurobasket ne vodi nigdje zato se i jeste lako kvalifikovati na ep, sp vodi na olimpijadu direktno. Sjećamo se kako je srbija zamalo izvisilia za sp 2023 da nije ristić ubacio 5 od 5 trojke i nije preokreno utakmicu ne bi bilo ništa ni od finala sp ni od pijanke na podijumu na olimpijadi

26 minutes ago, Whisper said:

Hoce li neko igrati EL fantasy ove sezone?

igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu

1 hour ago, MASKO said:

igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu

197407-TTNWJ 

Privatna liga, moje neko drustvo, igramoiz zajebancije. Upadni slobodno, i pozovi jos nekog 

Članak od prije 2 godine:

As of today, the total number of teams registered for the EuroLeague Fantasy Challenge has reached 269,105, representing an impressive 18% year-over-year (YoY) increase. Additionally, the platform boasts 177,503 active players, marking an outstanding 44% growth compared to last season.

The EuroLeague Fantasy Challenge has seen widespread global participation, with the top 10 countries by player engagement being: Serbia, Greece, Bosnia, Spain, Lithuania, Italy, Montenegro, Turkiye, Israel, and Germany.

IMG_5318.thumb.png.659bfa2d64337ccadf579bb987b97d1d.png

evo jedan od ss ovo je posle R22 

4 hours ago, reLo said:

Plot twist: ima samo 5000 učesnika.

top 1%

5 hours ago, Whisper said:

197407-TTNWJ 

Privatna liga, moje neko drustvo, igramoiz zajebancije. Upadni slobodno, i pozovi jos nekog 

važi brate, ušao sam, kreće tek za 3 sedmice pa ću tek ganjati ljude da pravimo ligu u narednih sedmicu dvije pa ću ih ubaciti i ovde.

kako igrate ima li nekih nagrada ili samo rekreativni ? haha

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.