Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Jes dobra ova Litvanka jaooj nadam se da je Musa umocio i proslavio kako treba :D reLo ja sam njega dero pa taman u pelenama bio kekek

Imam osjecaj da se mala meca pravo:).

Jes dobra ova Litvanka jaooj nadam se da je Musa umocio i proslavio kako treba :D reLo ja sam njega dero pa taman u pelenama bio kekek

Aa. Rekao joj nista prije braka mala :D Pricali o filozofiji.. :D

Sjajnim pogotkom počeo je utakmicu Njegoš Sikiraš sa Pala - jedan od zlatnih momaka, kao i jedan od pet najboljih igrača prvenstva.

Njegova majka Slađana Sikiraš također priča kako je uzbuđena bila tokom utakmice: "Bilo mi je teško, pa hodam po kući, pa jastuk na glavu da prođe koja minuta, ulazim i gledam rezultat, vidim greškice, ali dobri su bili".

Sikiraš je karijeru počeo u Košarkaškom klubu Tri poena na Palama, zatim je igrao u Bijeljini, a već dvije godine član je italijanskog kluba Stelaazuro. Njegoša su željeli i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali i Srbije. Ne mareći za finansije, nakon razgovora sa bivšim selektorom kadetske košarkaške reprezentacije Emirom Halimićem, izabrao je zemlju u kojoj je i rođen.

"Mislim da je to dobar potez. Moram reći da je Njegoš rođen u Bosni, mi smo rođeni u Sarajevu, njegovi djedovi, čukundjedovi. Njegoš nije Srbijanac, on je Srbin iz Bosne ", kaže Njegoševa majka i dodaje: "Pale su navijale sinoć za BiH i to je njegov uspjeh".

Pale a ne Kale HAHHAHAAHHAHAAHAHAHHAHAAHHAHA KONTAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!!!!!1 HAHAHAHHAHAH KOJI SAM CAR JEBOTEEEEEEEEEEEE

Ovaj 16-godišnjak ujedinio je Bosnu i Hercegovinu. To potvrđuje i izjava majke Njegoša Sikiraša.

"Utakmicu sam gledala u Lukavici. Cijeli grad navijao je za Bosnu i Hercegovinu. Na Palama je ista priča."

Njegošova priča neodoljivo podsjeća na one filmske. Odrastao je u neimaštini i rođeni je šampion. Suđeno je da bude vrhunski košarkaš.

"Igra u rimskoj akademiji Stela Azura i dobiva 150 eura mjesečno. Što se mene tiče, sa kčerkom i drugim sinom živim na Palama. Lijepo nam je, imamo svoj mir i ne žalimo se. Uspjet će naš Njegoš, ako Bog da.", rekla je Slađana, majka zlatnog Zmajića.

Njegova majka otkrila je zanimljiv detalj iz njegove karijere. 

"Koliko znam, imao je ponudu srbijanske reprezentacije, ali je odbio. Kosti njegovog pradjeda i djeda su na Kobiljoj Glavi i za koga on onda treba nastupati? Mi ne možemo pobjeći od toga. On je Srbin iz Bosne i Hercegovine i druge države nema.", rekla je Njegošova majka, te dodala:

"Od svih stanovnika Pala i Lukavice dobila sam samo čestitke, svi su oduševljeni.", zaključila je Slađana Sikiraš.

Pa veći je reLo nevjernik u taj suživot nego Kale, a Walter ne može posta sastavit bez da Kaleta ne spomene :P

Istina, ja vjerujem da bi Kale otišao kod reLe na ručak, a ovaj ne bi ni pomislio da jede u kjafirskoj kući :D

Nego evo čitam da je Džanan Musa dobio stan. Ljudi podržavaju taj potez, ali ja ne. Iz više razloga, pametni će skontati.

http://www.klix.ba/sport/kosarka/ponosna-majka-sladjana-sikiras-njegosa-sam-naucila-da-voli-sve-ljude-on-je-veliki-borac/150819092

Ponosna majka Slađana Sikiraš: "Njegoša sam naučila da voli sve ljude, on je veliki borac​."

Masko već na aparatima a Kalouda spaja kablove da se i on priključi.

Auu Kale i Masko dal se raspravljate sa ovima oko tih klinaca sto igraju za Bosnu, toliko jaku reprezenatciju imamo i jos mnogo kvalitetnih u mladjim kategorijama, nista nam oni ne bi znacili, a i sta ce nam igrac koji je u mladjim kategorijama igrao za drugu drzavu takvi nam ne trebaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.