17. august 2015.11 god. comment_229510 Wisey kolko god da si dobar, Teodosic bi te podero najmanje 2 razlike... Realno. Maskoroga Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229522 Jes dobra ova Litvanka jaooj nadam se da je Musa umocio i proslavio kako treba :D reLo ja sam njega dero pa taman u pelenama bio kekek Imam osjecaj da se mala meca pravo:). Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229533 MASKO dero Bodirogu svojevremeno ja sam batalio basket čim sam ugledo prvog golfa 2 Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229540 Jes dobra ova Litvanka jaooj nadam se da je Musa umocio i proslavio kako treba :D reLo ja sam njega dero pa taman u pelenama bio kekek Aa. Rekao joj nista prije braka mala :D Pricali o filozofiji.. :D Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229548 Sjajnim pogotkom počeo je utakmicu Njegoš Sikiraš sa Pala - jedan od zlatnih momaka, kao i jedan od pet najboljih igrača prvenstva.Njegova majka Slađana Sikiraš također priča kako je uzbuđena bila tokom utakmice: "Bilo mi je teško, pa hodam po kući, pa jastuk na glavu da prođe koja minuta, ulazim i gledam rezultat, vidim greškice, ali dobri su bili".Sikiraš je karijeru počeo u Košarkaškom klubu Tri poena na Palama, zatim je igrao u Bijeljini, a već dvije godine član je italijanskog kluba Stelaazuro. Njegoša su željeli i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali i Srbije. Ne mareći za finansije, nakon razgovora sa bivšim selektorom kadetske košarkaške reprezentacije Emirom Halimićem, izabrao je zemlju u kojoj je i rođen."Mislim da je to dobar potez. Moram reći da je Njegoš rođen u Bosni, mi smo rođeni u Sarajevu, njegovi djedovi, čukundjedovi. Njegoš nije Srbijanac, on je Srbin iz Bosne ", kaže Njegoševa majka i dodaje: "Pale su navijale sinoć za BiH i to je njegov uspjeh". Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229559 Pale a ne Kale HAHHAHAAHHAHAAHAHAHHAHAAHHAHA KONTAŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!!!!!1 HAHAHAHHAHAH KOJI SAM CAR JEBOTEEEEEEEEEEEE Prijavi
17. august 2015.11 god. comment_229568 Kale na aparatima. Momci su dokazali da je uspjeh moguć samo u zajedništvu. Samo BiH i ništa više. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229790 Ovaj 16-godišnjak ujedinio je Bosnu i Hercegovinu. To potvrđuje i izjava majke Njegoša Sikiraša. "Utakmicu sam gledala u Lukavici. Cijeli grad navijao je za Bosnu i Hercegovinu. Na Palama je ista priča." Njegošova priča neodoljivo podsjeća na one filmske. Odrastao je u neimaštini i rođeni je šampion. Suđeno je da bude vrhunski košarkaš. "Igra u rimskoj akademiji Stela Azura i dobiva 150 eura mjesečno. Što se mene tiče, sa kčerkom i drugim sinom živim na Palama. Lijepo nam je, imamo svoj mir i ne žalimo se. Uspjet će naš Njegoš, ako Bog da.", rekla je Slađana, majka zlatnog Zmajića. Njegova majka otkrila je zanimljiv detalj iz njegove karijere. "Koliko znam, imao je ponudu srbijanske reprezentacije, ali je odbio. Kosti njegovog pradjeda i djeda su na Kobiljoj Glavi i za koga on onda treba nastupati? Mi ne možemo pobjeći od toga. On je Srbin iz Bosne i Hercegovine i druge države nema.", rekla je Njegošova majka, te dodala: "Od svih stanovnika Pala i Lukavice dobila sam samo čestitke, svi su oduševljeni.", zaključila je Slađana Sikiraš. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229797 Zbog čega? Vidim par puta pišete da sam na aparatima, jel zbog pobjede na U16EP ili zbog tog lika? :D Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229807 Pa veći je reLo nevjernik u taj suživot nego Kale, a Walter ne može posta sastavit bez da Kaleta ne spomene :P Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229810 Pa veći je reLo nevjernik u taj suživot nego Kale, a Walter ne može posta sastavit bez da Kaleta ne spomene :P Istina, ja vjerujem da bi Kale otišao kod reLe na ručak, a ovaj ne bi ni pomislio da jede u kjafirskoj kući :D Nego evo čitam da je Džanan Musa dobio stan. Ljudi podržavaju taj potez, ali ja ne. Iz više razloga, pametni će skontati. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229883 Evo zbog čega: http://www.klix.ba/sport/kosarka/cojic-tesko-da-ce-iko-ponoviti-njegosev-uspjeh-a-on-sa-porodicom-zivi-kao-podstanar/150819085 Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229906 http://www.klix.ba/sport/kosarka/ponosna-majka-sladjana-sikiras-njegosa-sam-naucila-da-voli-sve-ljude-on-je-veliki-borac/150819092 Ponosna majka Slađana Sikiraš: "Njegoša sam naučila da voli sve ljude, on je veliki borac​." Masko već na aparatima a Kalouda spaja kablove da se i on priključi. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229913 Adis dominira u zadnje vrijeme. Cestitala je i Dusanka Majkic :). Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229920 Jebalo majku na ovoj temi se u zadnjih nekoliko dana aparati koriste toliko puno da će i aparati završiti na aparatima. :D Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229927 Auu Kale i Masko dal se raspravljate sa ovima oko tih klinaca sto igraju za Bosnu, toliko jaku reprezenatciju imamo i jos mnogo kvalitetnih u mladjim kategorijama, nista nam oni ne bi znacili, a i sta ce nam igrac koji je u mladjim kategorijama igrao za drugu drzavu takvi nam ne trebaju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.