Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=U1R9swxIobY

pevaće se ova pesma, ko i na kraju svake sezone

uzalud trud džaba vam sve
i vlast vas gura al opet ne ide
došo je kraj moj cigane

ništa od titule NI OVE GODINE
vučić i čović i fmp
arapi rusi pomoć države
umire nada, gotov je san
šampion je OPET Partizan !!!

samo na kraju ove serije će se pevati jače nego ikad.. jebo vas čović...
sledeća godina je 2016., KK Crvena Zvezda je 2011. zaleđena na rok od 5 godina ;)

Niste vi prvaci, vi samo možete u budućnosti biti prvaci. :D

ABA Liga:
KK Crvena Zvezda: 0
KK FMP: 0
KK Crvena Zvezda Telekom FMP Diva: 0
KK Partizan: 6 (Nije igrao prve dve tri sezone, onda prisiljen da uđe u ligu jer su srpskoj ligi oduzeli direktnog predstavnika u EL, tako da smo igrali 10 sezona)

O da ih ocemo vise zgazit, ocu poludjet vise od ovog polufinala. Ono sinoc nikad necu prezalit, vratismo se s 16 razlike, oni se tresu kao cke i mi ne iskoristismo to. Sudije i ofanzivni skok presudile mec. Nocas ocekujem Pavlovica da izdominira. Pa ja sto gledam  izgubih zivce, a ne oni na terenu, a jos mu se ona slina sto ne zna igrat kosarku unosi, naravno da ce ga spucat. Mora se onaj krivoglavi malo cuvat, pustamo ga kao da je najgori igrac FMP-a, Dzenkinsa takodje moramo malo pricuvat.

TITULA JE NASA !!!

https://www.youtube.com/watch?v=U1R9swxIobY

pevaće se ova pesma, ko i na kraju svake sezone

uzalud trud džaba vam sve
i vlast vas gura al opet ne ide
došo je kraj moj cigane

ništa od titule NI OVE GODINE
vučić i čović i fmp
arapi rusi pomoć države
umire nada, gotov je san
šampion je OPET Partizan !!!

samo na kraju ove serije će se pevati jače nego ikad.. jebo vas čović...
sledeća godina je 2016., KK Crvena Zvezda je 2011. zaleđena na rok od 5 godina ;)

O grobari šta se s vama zbiva ?!

Da l' vas kara Zvezda, FMP il Diva ?!

CITAJTE S USANA, ove krive vilice

https://www.youtube.com/watch?v=MwcjfJMowoE

Niste vi prvaci, vi samo možete u budućnosti biti prvaci. :D

ABA Liga:
KK Crvena Zvezda: 0
KK FMP: 0
KK Crvena Zvezda Telekom FMP Diva: 0
KK Partizan: 6 (Nije igrao prve dve tri sezone, onda prisiljen da uđe u ligu jer su srpskoj ligi oduzeli direktnog predstavnika u EL, tako da smo igrali 10 sezona)

???? ja neutralno vidim ko je bolji 

???? ja neutralno vidim ko je bolji 

Stavi ti nocas pare na Partizan, 2.1 kvota.

Stavio sam sinoc pa sam ispusio opet na njima. Pao protiv Buducnosti kad sam ih igrao, pao sinoc. Jebem im muma

Crvena Zvijezda je za klasu bolja ekipa od Partizana, da nije bilo Murica na poluvremenu bi rijesili utakmicu, Zvijezda ima takve igrace da uvijek kad neko udje s klupe moze da donese prevagu, ovaj put je to bio Wiliam koji nije skoro nista promasio, Partizan nema ekipu za titulu, neutralan sam potpuno i svedno mi ko ce uzeti titulu ali Zvijezda je citavu sezonu igrala dobru kosarku i bice veliko iznenadjenje ako ne uzmu titulu.

Sta je bilo sa Duletom? Jel nije popio lekove ili jednostavno nije vakcinisan

Poceo plejof NBA lige.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nr677TZWSh0[/media]

Printezis odveo Olympiacos na Final4 u Madridu. Uvijek mi je lijepo gledati katalonske timove kako gube pa makar to bilo i u košarci.

NA FinaleFoure će igrati :Fenerbahce-Real Madrid i CSKA Moscow-Olympiacos,prve utakmice se igraju u Petak 15.Maja

Manje-više, svi znate ko je Darko Miličić. Na jednom od najjačih draftova ikad, 2003. godine, bio je drugi pick. Odmah iza LeBron Jamesa. Treći je bio Carmelo Anthony, pa Chris Bosh, pa Dwayne Wade itd. Pavlović je bio 19. pick.
Uglavnom, lik je uzeo masne pare u NBA, nije se baš proslavio igrački, koliko se očekivalo od tada sedamnestogodišnjaka.. Poznat po svom psovanju sudija posle poraza od Grčke na EP. Posle košarkaške karijere, započeo je kik-boksersku, imao je već jedan meč..

Ali ono što se pojavilo danas jebe mame..

https://www.youtube.com/watch?v=4VKIY5fNqNc

Kako ga istavi lik na 0:15sec hahahahhah, šta ti je sportista hahaha umro sam zamalo kad sam vidio

A grobari cele godine pretili kako se u aprilu i maju sve okrece u njihovu korist hahahahahahahaah :')

Crvena zvezda osvajač ABA lige!Sasvim zasluženo!

i Bobi MVP :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.