Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Auu Kale i Masko dal se raspravljate sa ovima oko tih klinaca sto igraju za Bosnu, toliko jaku reprezenatciju imamo i jos mnogo kvalitetnih u mladjim kategorijama, nista nam oni ne bi znacili, a i sta ce nam igrac koji je u mladjim kategorijama igrao za drugu drzavu takvi nam ne trebaju.

IGRAĆE ZA SRBIJU, NEMOJ DA SE SIKIRAŠ HEHE

https://www.facebook.com/njegos.sikiras/posts/766773036781918

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Fahrudin Radončić Šćepo ponovo uspijeva u svojoj namjeri da razjebe sve što valja :D

Zesci je ispao Dodik, cestitao samo igracima iz Republike Srpske.

Jebalo majku na ovoj temi se u zadnjih nekoliko dana aparati koriste toliko puno da će i aparati završiti na aparatima. :D

Manji entitet hoće proglasiti bankrot, pola stanovništva nema ni za hljeba a entitetska vlast nema toliko novca koliko je potrebno da svima obezbjedi aparate.

Auu Kale i Masko dal se raspravljate sa ovima oko tih klinaca

U zivotu nisam pogledo utakmicu BiH u kosarci, ni seniorsku a kamoli mladju.. Iskreno ne znam nijednig igraca osim Teletovica i Gordica sto je igro u Partizanu.. Nije da nesto serem nego nikad ih i ne vidim na nekom prvenstvu, ne znam ni jesu li igrali na svjetskom sad..

Tako da ne znam sta mene bilo ko spominje ovde :D Niti znam ijednog klinca, niti me boli kurac gdje ce igrat... Ko da je Bodiroga jebote

Ne znam sta ovaj adis walter smara za mene, ne moze napisat post da mene ne spomene.. Ajd znam sa se kao nest zajebava al smara bre, a kladim se da je i on to prventvo gledo od 1/2final, a bitnije mu jjeoce li neki hrvati i srbi uz te ekipe igrat za BiH nego sto mu je bitnija sama medalja :D

Kolko smo mi puta bili svjetski i evropski sampioni u seniorskoj kategoriji, a ne nekim u14 15, lik bi trebo biti na aparatima ko Schumaher
Dobro jutro Kaluče. Ja sam svjestan da si ti na aparatima pa ne znaš više šta pišeš.

Šalu na stranu. Ko da si Kinez jbte a ne građanin BiH pa ništa o zemlji u kojoj živiš ne znaš.

Ne shvatljivo mi je to što ti pišeš. To dovoljno govori gdje vas je Dodikova politika odvela svih ovih godina. Ne shvatam to da ti je važniji Srbijanac iz Srbije nego Bošnjak i Hrvat iz BiH.

Drago mi je što su kadeti osvojili turnir a još draže mi je jer taj tim je ustvari BiH, skrojen od najboljih Bošnjaka, Hrvata i Srba. Josipu nije bilo bitno kako se ko zove, nego kakav je ko igrač. Da su bili samo jedni, drugi ili treći, rezultata ni uspjeha nebi bilo. Kad ćemo shvatiti da je raznolikost u BiH zapravo naša najveća prednost i bogatstvo.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Molim vas da prestanete s političkim raspravama. Ne možete ispravljati krive Drine nakon 120 godina od stvaranja nacija. Kalouda može živjeti još 1000 godina u BiH i neće je osjećati svojom. Njegovo puno pravo. Pustite momka, vi ko da ste se jučer rodili neki. Ljubav prema domovini nije nešto što se može zahtjevati. Ili osjećaš ili ne osjećaš. Adise stvarno si pretjerao.

Pa i meni je drago sto su mladi uzeli, gledao sam doček i sve.. al bmk nmg pisati vise

Jos samo da kazem nit sam rodjen u BiH nego u Srbiji, nit zivim u BiH vise godina nego sto sam u Srbiji ziveo.. tj ove godine je tacno izjednaceno :D

https://www.youtube.com/watch?v=yOYRRrhFLzY

Zvezda dovela Sofolisa Skocijanitisa i navijači mu odmah po silasku sa aerodroma napravlili skrivenu kameru....

10 dana pred europsko prvenstvo, zvanični sajt istog, www.eurobasket2015.org objavio je rang listu favorita...

Među prvih 5, balkanci imaju 3 reprezentacije! :)

Srbija je prvi favorit, Hrvatska četvrti a Slovenija peti. Od ostalih ex-yu repki, Makedonija je 22. a Bosna i Hercegovina 23. favorit.

Pogledajmo full listu:
1. Srbija
2. Španija
3. Francuska
4. Hrvatska
5. Slovenija

6. Litvanija
7. Italija
8. Grčka
9. Njemačka
10. Latvija
11. Ukrajina
12. Gruzija
13. Belgija
14. Poljska
15. Turska
16. Finska
17. Estonija
18. Rusija
19. Češka
20. Izrael
21. Island
22. Makedonija
23. Bosna i Hercegovina

24. Holandija

http://www.eurobasket2015.org/en/compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9322.coid_kcgJeJNgHnIrfMtrpYeyg2.articleMode_on.html

Ocekujem Grcku,Srbiju,Francusku i Spaniju u polufinalima.Grcka je slozila najjacu mogucu ekipu i ocekujem da budu u finalu.

Da ima ono ispadanje u B diviziju kao u mladim kategorijama mislim da bi BiH ispala.

BiH će se samo obrukat, bez Teletovića, Nurkića i izdajnika Đedovića mi nemamo šta tražit tamo.

To isto Barca da igra bez trojca MSN

Ma Barsa bi opet solidna bila.A BiH ce bez tog trojca biti najgora na prventsvu.

Francuski list L' Equipe je pokrenuo anketu za NAJBOLJEG EVROPSKOG IGRAČA IKADA!

U konkurenciji se nalazi 25 košarkaša iz 9 država.

Rusi (3):
Alexander Belov
Serguei Belov

Andreï Kirilenko

Hrvati (4):
Krešimir Ćosić
Toni Kukoč
Dražen Petrović
Dino Rađa

Litvanci (2):
Arvydas Sabonis

Sarunas Marciulionis

Francuzi (2):

Boris Diaw
Tony Parker

Njemci (2):
Detlef Schrempf
Dirk Nowitzki

Španci (3):
Pau Gasol
Juan Carlos Navarro
Juan Antonio San Epifanio

Srbi (7):
Predrag Stojaković
Aleksandar Đorđević
Dragan Kićanović
Dražen Dalipagić
Predrag Danilović
Vlade Divac
Dejan Bodiroga

Grci (1):
Nikos Galis

Italijani (1):
Dino Meneghin

Francuski list L' Equipe je pokrenuo anketu za NAJBOLJEG EVROPSKOG IGRAČA IKADA!
U konkurenciji se nalazi 25 košarkaša iz 9 država.
Rusi (3):
Alexander Belov
Serguei Belov

Andreï Kirilenko

Hrvati (4):
Krešimir Ćosić
Toni Kukoč
Dražen Petrović
Dino Rađa

Litvanci (2):
Arvydas Sabonis

Sarunas Marciulionis

Francuzi (2):Boris Diaw
Tony Parker

Njemci (2):
Detlef Schrempf
Dirk Nowitzki

Španci (3):
Pau Gasol
Juan Carlos Navarro
Juan Antonio San Epifanio

Srbi (7):
Predrag Stojaković
Aleksandar Đorđević
Dragan Kićanović
Dražen Dalipagić
Predrag Danilović
Vlade Divac
Dejan Bodiroga

Grci (1):
Nikos Galis

Italijani (1):
Dino Meneghin

Ev da i ostali vide listu, xexe

Po meni Petrovic, Parker, Sabonis, Stojakovic... Nmg odlucit

A Đeko kale, gdje je on?

Edib Đekica?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.