Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

SRPKINJE SU SAMPIONKE EVROPEEEEEEE !!! BRAVO DJEVOJKE !!! BRAVO MILICE,ANA,SONJA,JELENA,CADJO i ostalee, bravo i za cure koje nisu pozvane a bile su dio ranijih timova. BRAVO MARINA  !!!! KAD ODE DULE DA GA ZAMIJENIS U PARTIZANU !!! 

MISA TUMBAS JE GOSPODIN ZA NEKU BAGATELU !!! JOJJJ KERUUUUU JOJJJJJJJJ !!!

Ana i Milica, nekad je Milica bila vrh, sad je Ana bolja :D I ova u sredini im je sestra rodjena.

Ana-Milica-i-Jelica-Dabovic-1.jpgAna-Milica-i-Jelica-Dabovic-2.jpg

Aleksandar Saša Pavlović napustio KK Partizan, on će od sledeće sezone igrati u grčkom Panatinaikosu, kog odnedavo vodi još jedna legenda Partizana i srpske košarke, njegov imenjak i selektor Srbije - Aleksandar Saša Đorđević.

• 2 sedmice kasnije...

Bilo bi jace da si odgovorio nesto tipa: Navikli smo mi Srbi da osvajamo i igramo finala,pa mi nije to nista pretjereno zapelo za oko :D

• 2 sedmice kasnije...

Na Olimpijskim igrama za mlade u Gruziji,mladi kosarkasi BiH do 16 godina plasirali su se u finale ovog takmicenja pobjedivsi reprezentaciju Njemacke rezultatom 80 : 70. Prva medalje je tu.Bravo.

EuroBasket U18: BiH - Španija 70 - 64  .
Plasirali su se u polufinale gdje čekaju boljeg iz duela Turska-Srbija.

drug mi igra za bih u18 hehe

• 2 sedmice kasnije...

kkp463415020150812140347.jpg

partizan1463416020150812140359.jpg

11 igrača imamo.. 

Sramota za državu (DRŽAVNIKE) da ovako ignoriše jedan od najvećih evropskih klubova, klub koji je Srbiji toliko godina osvetlavao obraz i čast, koji je dao toliko reprezentativaca, koji je napravio toliko igrača. Sramota da se pare slivaju u veštačku tvorevinu osnovanu 2011. godine... 

JUNIORI ĆE DA PRSKAJU SVE REDOM!!!!
U INAT SVIMA !!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.