1. maj 2015.11 god. comment_215740 A grobari cele godine pretili kako se u aprilu i maju sve okrece u njihovu korist hahahahahahahaah :') i Bobi MVP :D Sipu racku, s vama tek igramo u srijedu, FMP-u nismo prijetili. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219016 Ovo dijete ima tehniku bolju od Steph Curry-a. https://www.youtube.com/watch?v=W3ODW_zh4Lc Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220057 Počinje finalna serija za prvaka Srbije Finale: KK Crvena Zvezda Beograd Telekom - KK Partizan Večeras od 21h prva utakmica Titule:..krenućemo od 2000. godine sa CG 00/01 - prvak Budućnost, finalista Partizan sa CG 01/02 - prvak Partizan, finalista Budučnost sa CG 02/03 - prvak Partizan, finalista FMP Železnik sa CG 03/04 - prvak Partizan, finalista Hemofarm sa CG 04/05 - prvak Partizan, finalista Hemofarm sa CG 05/06 - prvak Partizan, finalista Crvena Zvezda 06/07 - prvak Partizan, finalista Crvena Zvezda 07/08 - prvak Partizan, finalista Hemofarm 08/09 - prvak Partizan, finalista Crvena Zvezda 09/10 - prvak Partizan, finalista Hemofarm 10/11 - prvak Partizan, finalista Hemofarm 11/12 - prvak Partizan, finalista KK Crvena Zvezda Beograd DIVA Telekom 12/13 - prvak Partizan, finalista KK Crvena Zvezda Beograd Telekom 13/14 - prvak Partizan, finalista KK Crvena Zvezda Beograd Telekom 14/15 - ? Prvi meč finalne serije prošle sezone je obeležila velika tuča igrača, pa onda navijača i zadnjih 7 minuta igra 3 na 5 pred praznom halom. 3 Partizanova igrača protiv 5 njihovih. I tada se Partizan dobro držao zbog trojki Bogdana Bogdanovića https://www.youtube.com/watch?v=dbRJkdw_E_I Nadamo se da nećemo gledati slične scene i u ovoj finalnoj seriji Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220069 Samo Pavlovic da ostane smiren i karamo ih, oni su na vrhuncu, sto se tice jacine ekipe, a mi se drzimo s dva igraca :D Da je Gagic smrad ostao osvojiili bi Aba i ovu ligu, al smrad pobjegao. OOO JEBI FMP JEbi FMP Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220082 Da je ovo, bilo bi ono. Da je to, bilo bi ovo. Da je ovaj, bio bi onaj. Svaki put ista prica. Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220106 Da je ovo, bilo bi ono. Da je to, bilo bi ovo. Da je ovaj, bio bi onaj. Svaki put ista prica. To su vase price. Sta ovo pola foruma vaskrsne kad Partizan izgubi.Sledeci poraz ( do godine) ocekujem i Caeta da se vrati. Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220107 . Sprema se da te vidi... U skupoj bundi, nalickana, našminkana, naparfemisana, ma doterana do ludila ... Ulagalo se u nju dosta proteklih godina. Prevazišla je ovo podneblje, ovu regiju, sada je postala skupocena eskort dama.. Da bi je jebao, ne možeš biti bilo ko. Da bi je jebao, moraš da budeš velik...Par puta ti je već uskratila užitak, par puta te je odjebala za karanje.. Ej bre, tvoja mala.. Ona ista mala koju jebeš bezmalo 17 godina.. Pa ona je zbog tebe kurac i zavolela, a sad je digla nos i kao mogu da je jebu samo prestižni velikani iz inostranstva ... Sprema se da te vidi... Opet... Ti stojiš sav nikakav, slomljen, izmoren, neugledan pred jednom takvom, sada već prestižnom evropskom kurvom koja sija u svom sjaju... A armija njenih obožavalaca u transu za njom luduje... Iza sve te šminke i plastike ni ne vide da to nije ta devojčica koju su zavoleli, već neka druga, nakljukana silikonima i plastičnim operacijama... Samo joj je ime isto, fizički obrisi su skoro i nevidljivi... A u nju se ulagalo samo tako.. Jedan njen viđeniji obožavalac iz detinjstva je sada na visokoj poziciji u državi.. Šta mu je teško da uloži u svoju prvu ljubav.. Ali.. i pored svega toga, ona i dalje drhti kad te vidi... I dalje zna da na kraju mora da se da ... I dalje zna da će umesto pehara u rukama biti naša kurčina ... Zapali joj kuću, siluj je, otmi joj sve a ne daj joj ništa ... Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220109 Odakle ti ovo Kale ? Opet pio a vozi i kucka po telefonu :D Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220110 Odakle ti ovo Kale ? Vidio na onoj stranici Partizan ponos SrbijeSamo ćirilicom piše naziv stranice Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220116 to grobari opet naguzeni??? ccc... sa CG 00/01 - prvak Budućnost, finalista Partizan sa CG 01/02 - prvak Partizan, finalista Budučnost sa CG 02/03 - prvak Partizan, finalista FMP Železnik sa CG 03/04 - prvak Partizan, finalista Hemofarm sa CG 04/05 - prvak Partizan, finalista Hemofarm sa CG 05/06 - prvak Partizan, finalista Crvena Zvezda 06/07 - prvak Partizan, finalista Crvena Zvezda 07/08 - prvak Partizan, finalista Hemofarm 08/09 - prvak Partizan, finalista Crvena Zvezda 09/10 - prvak Partizan, finalista Hemofarm 10/11 - prvak Partizan, finalista Hemofarm 11/12 - prvak Partizan, finalista KK Crvena Zvezda Beograd DIVA Telekom 12/13 - prvak Partizan, finalista KK Crvena Zvezda Beograd Telekom 13/14 - prvak Partizan, finalista KK Crvena Zvezda Beograd Telekom 14/15 - ? Ne možemo mi biti naguženi nikako, nije smak sveta ako Partizan ne osvoji titulu. Samo u Srbiji se smatra da ako se ne osvoji titula, da se klub gasi.. Btw. Delije nisu pehar vidjeli od 1998. Od tad im se jedan klub ugasio, pa navijaju za drugi Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220117 Delije i kad su slabije i kad su bolje od Partizana vode SAMO SVOJE BRIGE. Dok Grobari znaju svaku osobu iz uprave Zvezde, svaki rezultat i svakog igraca. Opterecenost na nivou. Siroko vam polje, bili ste bolji 10-15 godina, niko vam rijec nije rekao, sad ste slabiji i odmah dizete frku. DRAMA QUEENS I uvijek cete biti manje sportsko drustvo, i to vas boli. Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220118 aha, znaci aint got no history prica :D ma ko ih jebe, samo mi znaju kes iz dzepa uzimat Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220120 Nismo 10 godina nego od osnivanja.. Vi ste par titula osvojili na Rolan Garosu tj dok se igralo na šljaci.. :D Jeste kurac brinuli, onu staru Zvezdu niste ni gledali, većina je gledala Partizan u EL pa su automatski znali više ljudi iz Partizana nego iz Zvezde :D Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220121 Imas pravo na misljenje. Medjutim to nema veze sa mozgom, ja navijam za Zvezdu i tvoj Partizan me ama bas nimalno ne interesuje, niti ga mrzim niti ga volim. To sto vi mislite da se nama univerzum vrti oko Partizana to je druga stvar, a vjerovatno to mislite jer se vama Zvezda nalazi u centru svijeta. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220134 Aj Kale pusti ovog Kera, on ti je pravi Covicev ker. https://www.youtube.com/watch?v=URQAxWes6_I&feature=youtu.be Kakvi su genijalci ovi novinari, ako se mogu nazvat novinarima. Likovi nista ne raspitaju, plasiraju lazne informacije :D Misura povrijedjena i nije otputovala za Rumuniju, a oni pisu o njenom okrsaju sa Milicom :D Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220143 Ma dobar je ker, al ove rasprave Delija i Grobara uvijek traju u nedogled... Nekad me izmore stvarno al šta ćeš, tako će biti zauvijek Što Škabo reče u jednoj pjesmi "Još se Srbi, Partizani i Četnici, glože, a Hrvat brani, slavi svoje heroje, simbole. Svih godina je 'modrima' na grudima šahovnica, gde su Zvezdi, Partizanu naša četir ocila?'' Nikad se mi složiti nećemo, al ajd najvažnije je da ćemo svi uvijek zajedno sjesti i popiti pivo :D Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220185 https://www.youtube.com/watch?v=N96WtZSlGGs&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=RbAmUs8_r7I nismo isti Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220189 Imam osjecaj da bi se ovako mogli prepucavati sto godina. I vas igrac udara nase u jaja hehe Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220197 Posto Kale prati derbije, da te pitam nesto. Kako onaj krivoglavi majmun moze da se svadja sa sudijom 30 od 40 minuta igre, a bilo koji nas igrac samo li mrko pogleda sudiju odmah popije tehnicku ? Ocemo sudije iz Bosne !!! Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220220 Posto Kale prati derbije, da te pitam nesto. Kako onaj krivoglavi majmun moze da se svadja sa sudijom 30 od 40 minuta igre, a bilo koji nas igrac samo li mrko pogleda sudiju odmah popije tehnicku ? Ocemo sudije iz Bosne !!! Ja kolko sam video samo jedan igrac nije zatvarao usta tokmo cele utalmice, ali on nije imao krivu glavu nego konjsku. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220224 AJ REC STA JE MACVAN LISE URADIO SVAKI DELIJA KAZE DAJE ODIGRO PREJAKO I FERKOREKTNO STA SAD SERES NEKONTM JEBLA TE KONJSKA GLAVA Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220236 AJ REC STA JE MACVAN LISE URADIO SVAKI DELIJA KAZE DAJE ODIGRO PREJAKO I FERKOREKTNO STA SAD SERES NEKONTM JEBLA TE KONJSKA GLAVA Lik je perfektno odigrao, igrac utakmice sigurno, ja sam samo rekao kako je stalno prigovarao sudijskim odlukama a konjsku glavu sam spomenuo kad je ivanovic napisao da je Kalinic ''kriviglavi majmun'' Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.