23. septembar 2011.15 god. Autor comment_1927 Ima kakvih novosti u vezi lockouta? jos se nisu dogovorili :( Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_1979 favorizirao sam Cleveland zbog Lebrona i Ilgauskasa, sada Miami zbog istog razloga samo da zavrse ova sr*nja pa da opet gledamo Kinga Jamesa na djelu Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_1982 Najdrazi kosarkas mi je Carmelo Anthony . Prije je OBN (BiH televizija) prenosila PlayOff a sada neprenosi tako da NBA nepratim vise toliko :) Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_2004 Slabo pratim ovo takmicenje, Kobe Bryant mi je najdrazi igrac i njega bi covjek mogao gledati citav dan kako igra a kad su ovako kao sad sto je bilo evropsko onda gledam cesto. Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_2009 NBA pratim od 2004. godine, poÄeo uglavnom igranjem NBA Livea na dvojci, i odmah mi je najdraži postao Carmelo Anthony i Denver. Danas i dalje favoriziram Denver, kao i kroz sve godine, i Oklahomu, jako mi se sviÄ‘a njihov mentalitet i stil igranja, a posebno glavni igraÄi Durant i Westbrook. Durant mi je najdraži igraÄ, a od Anthonyja sam se ohladio kako sam poÄeo detaljnije pratiti cijelu franšizu, ono na poÄetku se zadržavalo na tko najbolje zakucava, tko je najÄešÄ‡e na highligtsima. U Durantovoj priÄi uvijek pronalazim motiv, poticaj za samog sebe. http://www.hrsport.net/kolumne/417994/packe/skromne-zvijezde-nba-buducdanasnjice ^^ Ovdje imate odliÄan tekst o Durantu i Roseu, bit će vam jasno o Äemu priÄam. :) Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_2011 Ja navijam za Lakerse, jednostavno od uvijek A dragi su mi Grizlisi, jednostavno prošlegodine me oduševila njihova košarka, pogotovo Zack Randoplh, a Oklahoma mi se takoÄ‘er sviÄ‘a, Ibaka glavni Od igraÄa uz Kobea, tu su mi Nowitski i Paul meÄ‘u dražima. A jednostavno ne podnosim bahatost Jamesa i Wadea, Dirk ih je sam pobjedil prošle godine.. Prijavi
23. septembar 2011.15 god. Autor comment_2017 meni se oduvijek svida boston. Pierce mi se svida kao i garnett. Btw pogledan nba kad uvatim vremena na sport klubu Prijavi
23. septembar 2011.15 god. comment_2037 Otkad pratim kosarku San Antonio mi je najdrazi NBA tim, a igrac Tim Duncan ubjedljivo. B) Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2222 Pratio San Antonio sa Ginobilijem na kormilu, prestao zadnjih godina pratiti NBA... Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2380 Wade za mene najjaci igrac u NBA , a od timova naravno Miami Heat :D Prijavi
3. oktobar 2011.15 god. comment_2918 Izgleda da su pregovori u tijeku i odvijaju se Äesto, ali nema još nikakvih važnijih dogovora. Valjda će nešto iskemijati! Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8481 Sad gledam na Arenasport2, Farmar ubija Cedevitu, cak 13 assita trenutno. Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8698 izgleda da NBA pocinje 25-og decembra :D :D jedva cekam Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8708 Daj bože više da poÄne, sjebali su je totalno, pola igraÄa pošlo u bijednu Europsku košarku.. Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8729 Stvarno mi je muka od Eurolige. Kad vidim na TV-u povraća mi se. Čekam NBA i Bullse..A i Celticse. EAST CONF. FOREVER! Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9397 Daj bog da pocne NBA konacno.Inace jeli bilo nekih trejdova ove sezone? Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11494 To je predsezona..Inace onaj Stern je blokirao trade u kojem bi Lakersi dobili Paula,Rocketsi Gasola,a Hornetsi Odoma i jos 3 igraÄa.Kako bi bilo lijepo gleda Paula i Kobea u Lakersima, juuj.Inace Paul je otisao u Clipperse,a Hornetsi su dobili 4 igraÄa i prvi pick. Postoji jos mogućnost da doÄ‘e Howard u Lakerse,to bi volio :wub: Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11510 brate neupucen sam ove sezone kakav mi je Miami :) Ove godine osvajamo, King James :wub: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.