Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 169,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Najdrazi kosarkas mi je Carmelo Anthony .

Prije je OBN (BiH televizija) prenosila PlayOff a sada neprenosi tako da NBA nepratim vise toliko :)

Slabo pratim ovo takmicenje, Kobe Bryant mi je najdrazi igrac i njega bi covjek mogao gledati citav dan kako igra :D a kad su ovako kao sad sto je bilo evropsko onda gledam cesto.

NBA pratim od 2004. godine, poÄeo uglavnom igranjem NBA Livea na dvojci, i odmah mi je najdraži postao Carmelo Anthony i Denver. Danas i dalje favoriziram Denver, kao i kroz sve godine, i Oklahomu, jako mi se sviÄ‘a njihov mentalitet i stil igranja, a posebno glavni igraÄi Durant i Westbrook. Durant mi je najdraži igraÄ, a od Anthonyja sam se ohladio kako sam poÄeo detaljnije pratiti cijelu franšizu, ono na poÄetku se zadržavalo na tko najbolje zakucava, tko je najÄešÄ‡e na highligtsima. U Durantovoj priÄi uvijek pronalazim motiv, poticaj za samog sebe.

http://www.hrsport.net/kolumne/417994/packe/skromne-zvijezde-nba-buducdanasnjice

^^ Ovdje imate odliÄan tekst o Durantu i Roseu, bit će vam jasno o Äemu priÄam. :)

Ja navijam za Lakerse, jednostavno od uvijek :D A dragi su mi Grizlisi, jednostavno prošlegodine me oduševila njihova košarka, pogotovo Zack Randoplh, a Oklahoma mi se takoÄ‘er sviÄ‘a, Ibaka glavni :D

Od igraÄa uz Kobea, tu su mi Nowitski i Paul meÄ‘u dražima. A jednostavno ne podnosim bahatost Jamesa i Wadea, Dirk ih je sam pobjedil prošle godine..

Izgleda da su pregovori u tijeku i odvijaju se Äesto, ali nema još nikakvih važnijih dogovora. Valjda će nešto iskemijati!

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

To je predsezona..Inace onaj Stern je blokirao trade u kojem bi Lakersi dobili Paula,Rocketsi Gasola,a Hornetsi Odoma i jos 3 igraÄa.Kako bi bilo lijepo gleda Paula i Kobea u Lakersima, juuj.Inace Paul je otisao u Clipperse,a Hornetsi su dobili 4 igraÄa i prvi pick.

Postoji jos mogućnost da dođe Howard u Lakerse,to bi volio :wub:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.