14. august 2015.11 god. comment_228939 Kadetska reprezentacija BiH u kosarci na 40 sekundi od polufinala EURA,ja prebacim na BHT a ono ide nastup uzivo Emira jebenog Djulovica.....pa maloooo BOGAAAA i dje zivimo...bolje da nas u robove prodaju nego da ovo trpimo majku mu jebem krvavu. Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228945 Kadetska reprezentacija naše države je sjajnom partijom protiv Njemačke uspjela osigurati plasman u polufinale i na taj način osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo do 17 godina koje će biti održano naredne godine! Najefikasniji igrač u redovima naše reprezentacije je bio Džanan Musa sa 25 poena, 13 skokova i 9 asistencija, dok je Njegoš Sikiraš ubacio 21 poen i imao 6 skokova. Sani Čampara je dodao 10 poena. Na drugoj strani je najbolju partiju pružio Nelson Weidemann sa 13 ubačenih poena. Poslati njih umjesto seniorske reprezentacije Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228983 Njegoš Sikiraš išo u moju školu 2-3 godine prije neg što je otišo u italiju, a inače je s kunovog brda Prijavi
14. august 2015.11 god. comment_228985 Znači moremo očekivat da će zaigrat za Srbiju. Fino. nema se tu šta očekivat, to se zna Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_228988 Da je htio igrati za Srbiju vec bi igrao.Ovdje nije ni glavni igrac a tamo bi bio Bog i batina. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_228993 Da je htio igrati za Srbiju vec bi igrao.Ovdje nije ni glavni igrac a tamo bi bio Bog i batina. I hamco naučio trollat, yeeeeey :D Siguran sam da hamco zna da mi u košarci nismo ni do koljena Srbima. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_228995 I hamco naučio trollat, yeeeeey :D Siguran sam da hamco zna da mi u košarci nismo ni do koljena Srbima. Pa dobro sad,necemo o tome.Ali mali ce igrati za BiH to je sigurno :D Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_228996 Ne znam što bi igrao za reprezentaciju koja nema za kotizaciju, kad ga otvorenih ruku čeka stabilna reprezentacija sa milionskim budžetom. + momak, kao i svi Srbi, ne osjeća Bosnu kao svoju državu, i igra za mlađe selekcije samo jer mu je to trenutno u interesu. Boga mi neki ljudi kao da su od juče :D Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_228998 Nije tacno da svi Srbi ne osjecaju Bosnu kao svoju zemlju.Imas koliko hoces primjera.Po meni se tu vise Hrvati izdvajaju. Konkretno Sikiras bi bio najbolji u Srpskoj reprezenataciji i mali vec igra u Stelli Azuri,klubu koji se smatra najboljom skolom kosarke u Evropi.Ne vidim onda razloga zasto bi igrao za BiH radi interesa kad bi u Srbiji bio glavni igrac a samim tim i dominantniji i imao bolju statistiku.Uostalom ne poznajes momka licno pa da mozes odgovorno tvrditi da ce igrati za njih. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229004 Jest Kaletu drago sto je relo napiso da bi svaki Srbin iz BiH igrao za Srbiju :D Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229007 Nije tacno da svi Srbi ne osjecaju Bosnu kao svoju zemlju.Imas koliko hoces primjera.Po meni se tu vise Hrvati izdvajaju. Konkretno Sikiras bi bio najbolji u Srpskoj reprezenataciji i mali vec igra u Stelli Azuri,klubu koji se smatra najboljom skolom kosarke u Evropi.Ne vidim onda razloga zasto bi igrao za BiH radi interesa kad bi u Srbiji bio glavni igrac a samim tim i dominantniji i imao bolju statistiku.Uostalom ne poznajes momka licno pa da mozes odgovorno tvrditi da ce igrati za njih. nije istina da bi u srbiji bio glavni igrač, u budućnosti dok su igrali boriša simanić mu je tata bio na terenu. hmmmm... Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229009 Znam ja momka lično, živi blizu mene, onako okej klinac mada kad smo bili mlađi nisam pojma imao da dobro pika basket, pa je sa Pala otišao u Maskovu ravnicu tamo izurinirao njegove seljake i otišao u Italiju kao što hamco kaže u najjaču omladinsku školu. On i Musa mali sile na terenu, najbolji u ovoj Bh. repki. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229015 Znam ja momka lično, živi blizu mene, onako okej klinac mada kad smo bili mlađi nisam pojma imao da dobro pika basket, pa je sa Pala otišao u Maskovu ravnicu tamo izurinirao njegove seljake i otišao u Italiju kao što hamco kaže u najjaču omladinsku školu. On i Musa mali sile na terenu, najbolji u ovoj Bh. repki. hhahahahahahahah, tišina tamo. da je mogo na palama izgradit karijeru što bi došo vamo hehe Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229070 hhahahahahahahah, tišina tamo. da je mogo na palama izgradit karijeru što bi došo vamo hehe došao da vas popiša i da nastavi dalje Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229074 Ja sve kontao da je ovaj Kalouda iz BiH.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229078 došao da vas popiša i da nastavi dalje došo da napreduje, nije samo on iz bijeljine otišo u stella azzurra, evo drug što je išo samnom u razred u osnovnoj bio na nekom turniru s njma u rumuniji bio mvp turnira al nije mogo otić u italiju zbog ličnih problema (nez, da l mu roditelji nisu dali il šta), đoko šalić je isto iz budućnosti otišo u partizan, boriša simanić koji je jedan od najvećih talenata na balkanu u czv/fmp,... Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229080 Vi se raspravljajte a ja ću da slavim plasman u finale. BRAVO heroji nacije, ponosu naš. Hvala i kompaniji FIS za kotizaciju ! Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229082 Treba bit realan i reć da je ovo bitno isto koliko i ono Svjetsko U-20 što je Srbija osvojila. Dakle bitno je samo Bosancima. Al' eto lijepo je, nema šta. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229084 Naravno, realni i staloženi ljudi uvijek se tjeraju u kurac. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229086 Ustanite na noge bosanci i hercegovci, veliko slavlje, zasluzeno smo u finalu. Svaka cast momci, ponosan sam na vas. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229088 Kad vas "takve" otjeraju nemoj da izlazite nego ostanite tamo jer vam je tamo i mjesto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.