Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

utakmica loša,dosadna

zvezda ništa posebno,plače za boljim trenerom,greota da ove igrače vodi radonjić

partizan sam kriv,imali su sreće dosta,mogli da izjednače al se sve nešto žure i greše,ništa im tu zvezda nije kriva,sami su sebe pobedili

vidi se razlika što u kvalitetu što u kvanittetu u korst crveno belih

jedino što vadi partizan to je što igraju srcem al jbg

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Partizanu je jedina nada ovaj retard Radonjic, posto taj cim se neko priblizi na 5 razlike ili egal, on gubi sve konce. Hvala bogu pa ovi nisu znali to da iskoriste.

Mi smo igrali egal bez centra s FMP-om. DOMINACIJA !!! DULE DOKTOR !!! NOCAS PO POBJEDU. AJMO dA KARAMO MAJMUNA IZ SLOVENIJE.

Večeras pobeda Partizana 100% i onda kod kuće lagano

Mora Macvan od prve sekunde da bude na nivou, u sva tri meca koja smo pukli Macvan se tek probudio od poluvremena, a to nije dovoljno. Mislim da Akojon nocas mece najmanje tri trojke, Milosav se pali, Pavlovic nastavlja od sinoc da puni i to je kljuc uspjeha. Treba probat izbjec, slinavog Blazica i njegove pokusaje da izazove sukob.

Kraj:
KK Crvena Zvezda-Beograd Telekom 68
KK Partizan 70

1:1 u pobedama. Završena su dva meča pred ''Delijama'', sada slede dva meča pred 7000 "Grobara".

SILOVO SI FMP TEPICUUUUU TEPICUUUUUUUU TEPICUUUUUUUUUUUU

Kakva su  gospoda ovi Panteri, od 40 minuta navijanja, 37 su vrijedjali igrace Partizana. :D DUHOM INSTITUCIJE PROTIV PROSTITUCIJE

i u prvom meču je Partizan mogao do pobede, ali jbg.. rekao sam ja, Zvezda samo prvi meč možda dobija, ostalo Partizan

inače u prvom meču bečki konjušar Jaka Blažič nabio pesnicom centra Partizana Nikolu Milutinova u oko, oštetio mu beonjaču, morao napustiti igru, doktori mu rekli da ne igra drugi meč

14290938352583.jpg

498854_tan2015-4-14-23217635-2_ln.jpg

šta se dešava onda, sledeći dan (juče) Milutinov se pojavljuje na zagrijavanju i odlučuje da igra na sopstvenu odgovornost

zvezda telekom ima napad za pobedu, šta se onda dešava? upravo Jaka Blažič uzima loptu, ide na polaganje ali isprečuje se ni manje ni više no jednooki Nikola Milutinov i puca mu blokadu

https://www.youtube.com/watch?v=jrz4FW8eZRU

Partizan ima dva bacanja, Tepić jedno pogađa, jedno maši, Mačvan hvata loptu, dodaje Pavloviću ovaj baca u zrak, utakmica je gotova..

https://www.youtube.com/watch?v=jHAclPsVaXY

BABO IGRICE

https://www.youtube.com/watch?v=m9a8Mv99xGI

TATA IGRICE

Uređeno , autor izmjene: Dzan

\

https://www.youtube.com/watch?v=m9a8Mv99xGI

TATA IGRICE

OVO JE TATA IGRICE

https://www.youtube.com/watch?v=h9sfFSEd8Jw

KLASA

https://www.youtube.com/watch?v=MQND6jIE4Dc

Mrsko mi bilo traziti klipove, poenta je da je Milos tata igrice. Sto se evrope tice Mirza i on daleko ispred svih.

Na današnji dan, 1992. godine, KK Partizan je postao šampion Evrope, trojkom Đorđevića u poslednjim sekundama meča protiv Huventuda. Tom trojkom ispisana je jedna od najlepših košarkaških priča, jer je Partizan te godine bio totalni autsajder. Nije ni igrao mečeve u Beogradu, zbog rata i sankcija, već u Fuanlabradi. Debitant na klupi, doskorašnji igrač i kapiten Partizana, postao je trener - veliki Željko Obradović. Željko je počeo da pravi novi tim, otišli su Divac, Paspalj, Savović... Svi su otpisali Partizan već u grupi, ali ipak smo završili na 4. mestu. Final four je održan u Istanbulu, a u finalu su se našli favoritizovani Huventud i beogradski Partizan.

Na poluvremenu je Partizan vodio 40:34, ali do kraja meča je Huventud stigao i u zadnje sekunde se ušlo sa rezultatom 68:68. Huventud zabija i vodi 70:68 na samo par sekundi do kraja, a onda Đorđević uzima loptu, pretrčava teren u samo nekoliko koraka i onda ispred klupe Huventuda, diže glavu i uz šut-zadršku zabija trojku za konačnih 71:70.

San poklonika crno-belih stao je u tih osam sekundi Đorđevićevog pretrčavanja. Uz taj trk, pa šut iz zadrške, tadašnji kapiten Partizana, a sadašnji selektor reprezentacije Srbije, ispisao je najsvetliju stranicu srpske klupske košarke.

Tim je vodio, sada najtrofejniji evropski trener, a tada debitant, Željko Obradović. A igrači su bili kapiten Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Nikola Lončar, Ivo Nakić, Vlada Dragutinović. Mlađan Šilobad, Slaviša Koprivica, Željko Rebrača, Zoran Stevanović i Dragiša Šarić. Oni su zlatnim slovima urezali svoja imena u istoriju srpske košarke i KK Partizan.

"Tri poena, tri poena! Vreme je isteklo, vreme je isteklo... Nemojte se ljutiti što sam zaćutao na trenutak! 71:70... ...Partizan je šampion Evrope!"
trojka-aleksandra-dordevica-u-istanbulu-

http://www.mojacrvenazvezda.net/3645/2011/02/22/zasto-i-dokle-bojkot-kosarkasa/

članak iz 2011 godine

kako se naš narod prodaje za šaku pirinča

bilo i biće 

ovo je još i super kako je bilo ranije

Pa ova im je uprava bolja, uzeli su dva kupa  :D  Ode im Covic posle ovog plejofa, pa ce igrat KLS, a Covke i FMP Aba ligu :D  Prave Delije i dalje bojkotuju FMP ( makar se nadam). Jer ne vjerujem da su toliko maloumni, da ukradu pehar i slave kao da su osvojili, da vrijedjaju  40 minuta protivnika, pritom da ni jednom ne zapjevaju ni jednu Zvezdinu pjesmu. To prave Delije ne bi radile nikad.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.