6. mart 2015.11 god. comment_206571 https://www.youtube.com/watch?v=-5vAoInwQQ0#t=146 Nakon katastrofa prijasnjih, ooooo Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206588 Finalisti zavrsnog turnira idu u euroligu Uh,ajm nekako sjebati hrvate I crnogorce :)) Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206599 https://www.youtube.com/watch?v=-5vAoInwQQ0#t=146 Nakon katastrofa prijasnjih, ooooo Ludnica u polupraznoj areni :D Finalisti zavrsnog turnira idu u euroligu Uh,ajm nekako sjebati hrvate I crnogorce :)) Smrdljiva Buducnost nece igrat sto posto, a za Cedevitu ne znam, oni mogu FMP tuci. Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206639 Idu Buducnost i Zvezda u Euroligu Samo ne Buducnost, samo ne oni, pocece ovi izmisljeni crnogorci da navijaju za njih. Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206642 aaa jbt kolko je bilo pantera protiv makabija hahah al ove me prekinulo hahahha posle 2 godine odgovor navijačima makabija hahah 1. kasne 2 godine 2. piše šampion sveta a pehar lš 3. nije isti sport 4. nije isti klub hahhahah Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206644 ma ovo je sramota, od formata pa sve nadalje :D Ovim se svaki Panter dici a svaki Delija srami. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206912 Junacko srce = Nataša Kovačević Godinu i po dana posle amputacije dela noge Nataša igrala na humanitarnom meču i postigla dva poena "Sve je prošlo fenomenalno, a utisci su neverovatni. Bila sam počastvovana što sam se našla na terenu. Drago mi je da sam odigrala svoju prvu utakmicu i što je naša ekipa pobedila", rekla je Nataša Kovačević, koja je za 11 minuta na terenu zabeležila dva poena i skok. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207967 zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi KK Partizan, navijači su organizovali utakmicu snage su odmerili crni i beli tim, bilo je 114:111 za crni tim igrali su sadašnji igrači i samo neke od mnogobrojnih legendi KK Partizan (Sale Đorđević, Danilović, Tomašević.. itd) Beli tim: Milenko Tepić, Nebojša Zorkić, Mihajlo Andrić, Edo Murić, Petar Božić, Vlado Šćepanović, Vanja Marinković, Nenad Čanak, Goran Grbović, Nemanja Bezbradica, Nikola Milutinov, Janis Kuzeloglu, Vladimir Dragutinović, Dejan Tomašević, Džoš Akojon. Stručni štab: Duško Vujošević i Žarko Stijović Crni tim: Boris Dalo, Vule Avdalović, Aleksandar Pavlović, Dragan Milosavljević, Veselin Petrović, Dušan Kecman, Andreja Milutinović, Dejan Milojević, Aleksandar Čubrilo, Milan Mačvan, Božo Đumić, Miloš Glišić, Petar Aranitović, Miroslav Radošević, Aleksandar Đorđević. Stručni štab: Vladimir Jovanović i Dragan Todorić. https://www.youtube.com/watch?v=_Dipc2fXqRU https://www.youtube.com/watch?v=GIYweMO2rdg skupljeno je preko 5 miliona dinara Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207984 skupljeno je preko 5 miliona dinara Oko 2.000 eura znači :/ Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_208006 Kako je Olympiakos prodao utakmicu Fenerbahceu za nepovjerovati i to bas kad ih cekam na kladionici. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_208007 Kako je Olympiakos prodao utakmicu Fenerbahceu za nepovjerovati i to bas kad ih cekam na kladionici. A sto bi Olimpijakos prodao utakmicu Feneru ? Fener se morao iskupit za bruku protiv Galate, i naprosto su usli motivisani, jer su znali da ce im Zeljko jebat sve po spisku da su pukli i ovaj mec. Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_208008 A sto bi Olimpijakos prodao utakmicu Feneru ? Fener se morao iskupit za bruku protiv Galate, i naprosto su usli motivisani, jer su znali da ce im Zeljko jebat sve po spisku da su pukli i ovaj mec. Prolaze i jedan i drugi svakako ali onakvo masanje zicera i ekipa koja gubi nikad ne ide na puni napad a to je Olympiakos upravo cijelu utakmicu igrao. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208323 partizan-zadar 87-53 cedevita - buducnost 5 minuta do kraja trenutno 66-60 Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209523 sutra naveče Budućnost - Partizan u Podgorici.. najvažnija utakmica do sada u sezoni, direktan okršaj u poslednjem kolu borba za drugo mesto poslednje kolo, stanje na tabeli je: CZ Telekom 23 - 2 Budućnost 18 - 7 Partizan 18 - 7 Cedevita 17 - 8 Znači CZ Telekom ide u plef of sa prvog mesta, za drugo mesto se bore Partizan i Budćnost, ko pobedi biće drugi a poraženi će biti četvrti najvjerovatnije, jer Cedevita ako pobedi Solnok, biće treća Partizan ako pobedi, verovatno će u plej ofu igrati sa Cedevitom, koja će biti treća, ali najvažnije je što će imati prednost domaćeg terena, koju donosi to drugo mesto U plej ofu se sastaju 1. v 4. i 2. v 3. U nedelju od 19h igraju Budućnost i Partizan, kapacitet hale je 4.200 mesta, naravno karata više nema a oglasili su se i predstavnici KK Budućnosti:Predstavnici KK Budućnost Voli saopštili su u petak da je interesovanje ljubitelja košarke za meč sa Partizanom takvo da bi stadion "Pod Goricom" bio mali da primi sve one koji žele u "Moraču"."Ovo je utakmica visokog rizika, Uorava policije je preduzela sve mere da ovaj sportski događaj prođe u najboljem redu. Siguran sam da ćemo obezbediti stabilan javni red i mir, sačuvati ličnu i imovinsku sigurnost svih koji se nađu u dvorani 'Morača' i obezbediti da ovaj sportski događaj protekne u najboljem redu" rekao je Duško Koprivica a prenose "Vijesti"."Partizan je mamac za publiku i naš klub je sa ostalim segmentima koji su uključeni u organizaciju meča, sve učinio da u utakmici visokog rizika obezbedimo sigurnost svim ljubiteljima košarke u 'Morači'" počeo je svoj deo izlaganja direktor Budućnosti."Veliko je interesovanje za meč, da je i fudbalski stadion pod Goricom, bio bi mali da primi sve zainteresovane. Primili smo preko 10.000 zahteva za karte, a nismo u mogućnosti da svima izađemo u susret. Izvinjavamo se zbog toga kako navijačima Budućnosti, tako i navijačima Partizana, kojih u Crnoj Gori itekako ima" istakao je Radulović.Spekulisalo se prethodne nedelje da se karte za utakmicu između Budućnosti i Partizana neće naći u slobodnoj prodaji a tu informaciju u petak je potvrdio generalni sekretar crnogorskog kluba."Štampan je standardan broj ulaznica, pošto je čitava sala numerisana. U pitanju je 4.200 karata. Klub će u subotu izaći sa preciznim obaveštenjem oko neke eventualne prodaje karata, mada su šanse male da je bude" zaključio je Marko Šegerc. Predstavnici su i poželeli da sve prođe fer i sportski, jer su susreti ova dva tima, posebno u Podgorici obilovali nasiljem i prekidima prethodnih godina Oglasila se i ekipa Cedevite, koja će biti treća ako u poslednjem kolu uzme Solnok, što će se najverovatnije i desiti.."Hteli bismo da izbegnemo Partizan i 'Pionir'. Ja nikad nisam ni pobedio u 'Pioniru', nisam bio ni blizu. Tamo je dosta nelagodno igrati. Naravno, ako Partizan pobedi u zadnjoj utakmici, mi ćemo to prihvatiti i odigrati protiv njih što je moguće bolje i hrabro, kako bismo pokušali da dođemo do finala", kazao je Pilepić, i dodao"Izabrali bismo Budućnost i nadamo se, da će pobediti Partizan u poslednjem kolu. Razlog je naravno to što smo dva puta ove sezone dosta lagano pobedili Budućnost, imamo odgovore na sva njihova oružja. Nemaju neki preterani individualni kvalitet, jaki su kao ekipa, ali jaki smo i mi" i oni igraju sa Solnokom u nedelju od 19h Ako Partizan izgubi od Budućnosti, i bude četvrti, onda se sastaje sa CZ Telekom u polufinalu i Srbija će imati samo jednog predstavnika u Euroligi sledeće sezone https://www.youtube.com/watch?v=qMLYBJYDjoU Naravno, navijači Budućnosti su prisutni samo kada Partizan gostuje u Podgorici Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209537 Sta je rec Kale, jel to dvojka kladionicarski? :D Naravno :D ps juče čitava Srbija brujala o navodnom odlasku Pavlovića iz Partizana zbog navodne svađe sa Vujoševićem.. naravno ciganski mediji plasirali informaciju :D od toga nema ništa, još će njih Pavlović karati, počevši od Budućnosti sutra naveče Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209541 Ok, igram na tvoju odgovornost :D :D A Cedeviti potrebna samo pobjeda, nebitno s kojom razlikom, da bi izbjegla Zvezdu?? Mada kad bi se mene pitalo isti je to kurac, igro protiv Zvezde ili protiv Partizana... Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209544 Da, Cedeviti treba bilo kakva pobeda protiv mrtvog Solnoka, a isto i Budućnosti i Partizanu trebaju pobjede i od pola koša razlike, nebitno.. biće ovako...................... ili ovako CZ Telekom CZ Telekom Partizan Budućnost Cedevita Cedevita Budućnost Partizan Prvo i drugo mjesto imaju prednost domaćeg terena, a to najviše znači Partizanu Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209558 Ok, igram na tvoju odgovornost :D :D A Cedeviti potrebna samo pobjeda, nebitno s kojom razlikom, da bi izbjegla Zvezdu?? Mada kad bi se mene pitalo isti je to kurac, igro protiv Zvezde ili protiv Partizana... Cedevita da je pametna isla bi na FMP :D Probaj dvojku na Krku danas, Olimpiji ne treba nista, a Krka se bori za Evrokup, takodje bi i dvojka na Metalac mogla, ista situacija. ps juče čitava Srbija brujala o navodnom odlasku Pavlovića iz Partizana zbog navodne svađe sa Vujoševićem.. naravno ciganski mediji plasirali informaciju :D od toga nema ništa, još će njih Pavlović karati, počevši od Budućnosti sutra naveče Boga mi, ja ipak mislim da je bilo necega. Demantovao bi Dule na konferenciji. A iako je bilo necega, Dule je upravu, mora se svaka utakmica igrat kao finale, ne mozes birat mec koji ti se igra, a koji ne. Pavlaka to radi u zadnje vrijeme, ladi jaja protiv slabijih rivala. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.