21. februar 2015.11 god. comment_204489 Kale i i2 poserem vam se na ovaj vas Partizan.Oborise me na kladionici.Pa ni hendikep nisu mogli pokriti.Koju šund od ekipe majko moja.Puuuuuuuuuuu Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204540 sinoć igrali KK Partizan - KK Crvena Zvezda Beograd Telekom u polufinalu kupa Radivoja Koraća uzeli cigani 76-67 https://www.youtube.com/watch?v=b80G6bAOSaA https://www.youtube.com/watch?v=KmjFyx07Njw moćan klip, kako Delije i Grobari ispraćaju svoje igrače..naravno zna se ko je glasniji Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204544 Zar se ne zove klub KK Partizan Naftna industrija Srbije? Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204546 Ne, klub se zove KK Partizan. A NIS je generalni sponzor, pa piše Partizan NIS. Do pretprošle sezone Partizan mt:s, pre tog Partizan Igokea itd. Ugl generalni sponzor. Al ime kluba je KK Partizan. Što nije slučaj sa KK Crvena Zvezda Beograd Telekom, ona se NE MOŽE zvati KK Crvena Zvezda, i morali su dodati 'Beograd' u naziv kada je FMP menjao ime kluba. Evo u narednih 15 sekundi će ti jedina legenda tvog kluba objasniti to.. https://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4 Prijavi
22. februar 2015.11 god. comment_204556 Koga boli tuki jel FMP ili Zvezda? Msm ne smeta meni da nas zovete FMP, pokazuje samo kako vi ne znate gubiti. Bili ste bolji 13 godina, uvijek imali vece prihode i od drzave i slicno i sad je situacija bolja po nas vi odmah raskukali. Ubijte nas na terenu i super, niko vam nista nece reci. Prijavi
23. februar 2015.11 god. comment_204689 Dobio nas FMP tacno za jednog igraca (pleja ili centra). Uopste mi nije zao sto smo izgubili, jer se vidjelo da sa nasom ocajnom igrom i sa 20 promasenih slobodnih bacanja mi smo bili na korak da dobijemo taj SILNI FMP sto dominira. Tek krecu ozbiljni mecevi, kup je samo uvertira. Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205067 D. Rose ponovo sjeb'o koljeno. Mora na novu operaciju. Neće više ove sezone igrati. Njegova karijera je pod upitnikom. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205427 Posle ovoga covjeka samo su Partizanovi kapiteni dizali trofej sampiona drzave :) Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205506 gledao sam zvezdu kod drugara čini mi se da od SP prva utakmica a pre toga sigurno su godine u pitanju Vidim da se ništa nije promenilo,a ne vidim kako bi išta moglo da krene u kakvom boljem pravcu. Rivalitet izmedju delija i grobara je još uvek vrhunski,problem je samo u tome što i dalje držimo pećinski nivo inteligencije. Iste nas stvari jebu kao u vreme dok sam pratio košarku svakodnevno,političari na svakom koraku,ljudi koji nemaju veze sa sportom a narod,bedan i jadan i dalje skače li skače... Sa jedne strane,drago mi je zbog delija što su se posle 15 godina setili kako je to pratiti košarkaške utakmice i ne,ne pričam to iz neke ljubomore,zavisti,besa nego jednostavno kao neko ko je voleo ovaj sport slepo i svim srcem. Sad se ljudi svakog četvrtka(ili kad se već igra Euroliga),okupljaju po kućama,druže i prate svoj voljeni klub,kako to i treba da bude.Jer ako su oni zaboravili ja nisam,kako su nas jebali ranije,ti isti političari koju su nam uništili derbi,uništili zvezdu i dali partizanu prostora da napiše istoriju. Nije Partizan kriv,krivu su politčari koji su izmuzli Zvezdu dok su delije bojkotovale,jelte,sigurno nisu imali kakve koristi dat od njih,sad je došla neka nova generacija,sve se to zaboravilo i ponovo smo krenuli ispočetka. Problem je u tome što i dalje padamo na koske koje nam bacaju kao psima,prodajemo se za jeftinu zabavu a sve kako bi na kraju dana psovali i vredjali jedne druge jer jbg,ipak je najbitnije da zvezda odnosno partizan izgubi. Nema nikakve zdrave konkurencije,sistematski se uništava košarka,bitno je samo prepucavati se što više,ko će više para pokrasti iz budzeta i koga će grad više podržati. Partizan i Zvezda su jedno veliko prikriveno zlo u ovom državnom obliku a najgore je to što su neki ljudi spremni da daju svoj život na tribinama za kakvog Čovića,Terzića,Djurića i ostalu bandu prevaranata i lopova. Divim se ljudima koji i dalje vole ove klubove Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205784 Koga boli tuki jel FMP ili Zvezda? Msm ne smeta meni da nas zovete FMP, pokazuje samo kako vi ne znate gubiti. GDE SI BIO KAD STE BILI FMP Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205794 GDE SI BIO KAD STE BILI FMP Na Kočićevom zboru na Manjači Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205797 Evo za one sto su sumnjali u Jusufovu ljubav prema Partizanu "Pratim Partizan, naravno. Nažalost, Partizan prolazi kroz težak period. Odavno to više nije samo sport. Ali, uz takvu publiku koju Partizan ima, teško je propasti i siguran sam da će i Partizan biti onaj stari. Verujem da samo na osnovu navijača zaslužuje pozivnicu u Evroligu. Verujem da je to najvernija publika na Balkanu, a i šire. I nakon što sam s Cedevitom pobedio Partizan, nadao sam se da će dobiti pozivnicu. Jer stvarno bez Partizana, Evroliga nije ista", poručio je Nurkić "Verujem da ću jednog dana i doći u Partizan. Ali, pre toga sam siguran da ću se vratiti u Zadar i to u najboljim godinama, jer to je moj klub, oni su mi dali najviše. Obećao sam mojim Zadranima. I s nestrpljenjem čekam taj dan. Jer bez tog kluba, bez tog grada i tih ljudi, ni moja karijera ne bi bila ovakva kakva je trenutno. Ali, kažem vam da verujem da ću jednog dana doći Partizan, bar zbog te publike", zaključio je Nurkić. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205803 Cek sad,ima li sanse da napravimo kakvu pristojnu reprezentaciju? Ocel Krstic igrati I dalje I'll ne?? I koja bi nam bila prva petorka? Teodosic,Bogdanovic,Bjelica,????,Marjanovic Kak se zove ona cetvorka iz zvezde,stalno mu zaboravljam ime,kolko lik ima godina??Cini mi se da I'm je kapiten Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205812 Danas igraju Partizan-Crvena Zvijezda, igrao sam Macvana vise poena. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205814 Luka Mitrovic odlican, talentovan igrac, samo sto u FMP ne moze puno napredovat. Macvan moze bit cetvorka za EP, samo jos malo kondicije da nabije, od njega nemamo boljeg.Ocekujem Milosav da se vrati u rep. Na centru ce biti veliki problem, osim Bobija, nema dobrog centra. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205955 Partizan 77 Crvena Zvezda telekom 63 Mačvan i Pavlović mašine bili i đoković i troicki gledali, grobari zajebavali đokovića :D Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205986 Koliko je dao Macvan poena, igrao sam ga vise ali sam prije pao pa nisam kontrolisao. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205991 Najefikasniji pojedinac u trijumfu Partizana bio je Saša Pavlović (19 pts) ali je Milan Mačvan bio 'meč viner' sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 10 skokova. Važan doprinos pobedi crno-belih dali su Nikola Milutinov (13 pts, 7sk), Dragan Milosavljević (6 pts, 8 sk) i Milenko Tepić (9 pts, 6 sk) Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206019 [media]https://www.youtube.com/watch?v=MgFWdHlpqcU[/media] Ubiše se Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206026 https://www.youtube.com/watch?v=jqWrL8qoDKs&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg&index=3 https://www.youtube.com/watch?v=HnnQwKY2-3E&list=UUaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg&index=2 Đoković se smorio Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206034 Najefikasniji pojedinac u trijumfu Partizana bio je Saša Pavlović (19 pts) ali je Milan Mačvan bio 'meč viner' sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 10 skokova. Važan doprinos pobedi crno-belih dali su Nikola Milutinov (13 pts, 7sk), Dragan Milosavljević (6 pts, 8 sk) i Milenko Tepić (9 pts, 6 sk) I Djumic koji je stavio u dzep Marjanovica i Cirbesa. Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206036 ma kopiro sam sa sportske.net to :D Tepić je sinoć pokido, kakav je to kralj od igrača Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.